Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
am citit cate ceva si din urma....
simona vad ca ai scandal cu Arsenie...vrea titi dragutul, asa mila mi-e de ei...eu abia am rezistat sa nu-i mai dau.
eu am scos pe rand titi si cred ca am facut bine. dimineata a fost cel mai simplu, seara a plans o data tare, a doua seara putin si apoi din a treia seara deja a baut lapticul bine din bibe si a facut nani langa mine vesela si impacata
dar cu nani de pranz vad ca este cam asa...obisnuita sa adoarma cu titi... adoarme greu asa fara.
azi v-am zis ca nu adormise la ora ei de nani. s-a tot jucat, s-a tot fatait...apoi zic ia sa-i pregatesc papa ca era deja 14.30. am pus-o in scaun si am vorbit putin la telefon. cand termin de vorbit Anastaisa dormea de rupea scaunul era rupta. am luat-o si am dus-o in patut. deci se poate si fara titi, cand este rupta de somn tot doarme ea
madutza cum mai este Cata?
cami, andreea, bb_yasmi ce super ca v-ati intalnit cred ca a fost foarte fain. abia astept sa vad poze
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
felicitari tushi dorina!!!! nu am dormit deloc pe drum. copilasii au dormit in spate, pe bancheta, le-am facut pat cu saltea iar eu am fost copilot de baza dar cum copii au dormit tot drumul la ora 8.30 au fost fresh....deci de aici si timp de a intra sa va salut!
roxy, miki, revin mai tarziu cu impresii.
merg sa selectez cateva poze!
MaryM85 spune:
BUNA!Felicitari Strumphi esti matusica, imi place mumele, of si eu abia astept sa nasca sora mea, dar mai este!
catank spune:
roxy- te felicit!!! Cand ma gandesc ca acus imi vine randul, imi vine sa plang de pe acum. Ce fel de lapic consuma Anastasia? Cum sa o determin pe I sa-mi accepte si altfel de lapte?Oare in momentul in care ma decid sa o intarc atunci va accepta? Momentan primeste lactate doar preparate cu orez, gris, sau papanasi cu branza si ou fiert in lapte. Iaurt nu, lapte nu, branza nu, smantana nu... incerc sa le pitesc ba in ciorbite ba in fel si fel de combinatii.
strumphyasta da motiv de betie!Sa-ti traiasca nepotica matusica!
bb_yasmi, simonacipfff frumoase foto!
Pupici si ptr mandreeac si cami
spiridusavacanta frumoasa!
madutzaregret pataniile Catalinei.sa se faca bine!Si tu, hai odata cu foto, nu ne mai tine pe jar
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 pup toate fetele mami de 2 prichindei |
Te pup si eu! Ma bucur ca ne-ai scris! Ce sa-ti spun?sunt perioade si perioade...trec micutii si peste, ...acusi se fac mari
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Aseara am stat cu piticii pana la 1 pe terasa si ne-am uitat la poze. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Ce fain program de vara aveti. Super!!!
Va pup!
cami_antonia spune:
salutare fetele
azi a fost prima zi fata tanti mioara
femeia care ma ajuta
brrrrrrrrrr cam greut sa alergi dupa doua in acelasi timp
da sper din tot sufletul sa mai treaca aceasta caldura si sa vina mama cat mai repede la mineeeeeeeeeeee
strumph felicitari pt fetita noua din familia voastra
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
yasmi super pozeleeeeeeeeee
am lasat si eu cateva comentarii
da mai lucas al tau e argintul viu
da tu esti libera 4 ore cat doarme flacaul si yasmina e la gradi
ori eu nu am nici unul din aceste privilegii
asta e de la toamna daca sta antonia la gradi
va fi mai ok
roxy, mary si celelalte fete care vreti sa mergeti la vila la care a stat yasmi
mie mi se pare distanta enorma fata de plaja
deci eu cred ca as prefera ceva in eforie nord
sunt tot vile noi
sunt f multe
si sunt mult mai aproape de plaja si de statiune
sunt si in sud cateva frumoase foc
si chiar pe fsaleza
ca aici e faleza mai inalta
se coboara cateva scari
da e la doi pasi de plaja
decat sa inconjori un ditamai laculllllllllll
da asta e fiecare se cazeaza unde ii place
daca va fataiti cu masina e ok
da sa mergi pe jos mi se pare greut
cami_antonia spune:
catank parca si voi tre sa aterizati pe la mare nu??????????
ce zici ne vedem?
parca dupa 15 iulie veniti nu?
roxy pai daca fac rost deceva bani poate dam o fuga
cateva zile
sa mai iesim de aici
eu oricum va astept si pe voi pe la mare
hai ca doar cu un bebe e ffffffff usorrrrrrr
mandreeac ce mai faceti draguuta?????
nu mai ai chef deloc de un net miccccccc???????
te imbratisez virtual
azi nu am apucat sa te sun deloc din lipsa de timp