Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata fetele
buna cafeluta, multumim simo

LA MULTI ANI intarziati pt Spiridusha si Ally sa fiti fericite si sanatoase dragelor
simo, bbyasmi, sa va fie de bine vacanta
simona, v-am admirat si eu in pozele pe FB ca pe picasa nu pot sa le vad de la servici si acasa nu mai apuc sa intru..sunteti minunati, iar Mati ramane in top, e un scump cu privirea lui galesa. david un finut iar arsenie un barbatel adevarat, pare ca desi e cel mai mic o sa fie pilonul principal, pun pariu ca o sa-i scoata din buclucuri pe ceilalti
aaa, f convenabil apartamentul din grecia..cum l-ati gasit ? prin agentie ? sau cunostinte ?
bbyasmi, sper ca ati ajuns cu bine acasa..sa vii cu impresii legate de locatie ..a fost ok ? curatenie ? pe mine m-ar interesa in mod special distanta pana la plaja ..
madutza, ma bucur ca v-ati petrecut la nunta ce boala e aia de care ziceai ca a facut catalina ? eu n-am auzit pana acum de ea.. multi pupici la amandoi copilasii, lui cata sa se faca bine si lui cristi sa nu mai fie suparat ca sta dupa surioara

sa va zic si de noi..am avut primul weekend fara spital
am petrecut si noi la motul nepotelei mele..frumos, la curte, multi copilasi, agitatie..mi-au trebuit vreo 3 zile sa-mi revin dupa cu somnul..
aseara vlad mi-a facut febra, banuiam ca e doar o insolatie ca ziua l-am vazut in poze la gradi balacindu-se in piscina mare si imbujorat tot in obraji.. avea si o stare de rau..i-am dat nurofen si speram sa fie bine pana dimineata..insa azinoapte pe la 2-3 cred a trebuit sa-l doftoricesc iar ca frigea rau..acum sa vedem cum evolueaza, parca vad ca nu e doar o simpla insolatie..
andra e bine, doar ca nu mai vrea sa doarma..draga de ea ne simte lipsa si pur si simplu vrea sa stea cu noi cat poate de mult..si cum noi ajungem seara, desi e nedormita de pe la 2-3 la pranz nu vrea sa doarma sub 11 noaptea sub nici o forma..ea care mai baga un somn de frumusete si pe la 5-6 dupa-amiaza.. pune capul pe canapea jos si doarme asa in picioare dar sa nu cumva sa indrazneasca cineva sa se apropie de ea sa o ia in brate sa o duca la nani..ca e jale..se duce la vlad si ii ia capul in manutele ei si-l strange la piept si il mangaie..cred ca si lui ii duce lipsa iar dimineata se trezeste de la 5 si nu mai vrea sa doarma, asa ca trebuie sa-i tin companie pana la 7 cand plec cu okii carpiti de somn
in rest nimic special, are un vocabular f bogat dar numai pe limba ei, nu intelegi nimic ia crescut parul si e numai carlionti, e o grasana si-mi vine sa musc din ea efectiv

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Abia acum reusesc sa intru aici desi sunt treaza de la 6 jumate dar de cand m-am trezit numai pe telefoane stau....astept vesti catd e curand

Nu am stare si azi noapte iar nu am putut readormi rapid la loc dupa ce s-a trezit piscoata plangand, am pus-o la nani, i-am dat o doza de camillia si a dormit tun pana la 6 jumate, dar ce ma fac eu ca stau huhureaza si ma uit pe pereti dupa ce ajung la mine in pat inapoi ?

Somleac ai noroc cu atatia copii, are Ilinca cu ce se juca si lua exemplu Si pe mine ma apuca nostalgia cand ma uit in urma la poze, mi se pare ca ni s-a schimbat viata total de cand o avem pe piscot

Simona noi in vacanta plecam in august de pe 11-25 , abia astept, am emotii...sper sa nu am rau de mare , ca e prima data cand ma urc pe un vapor ...si apoi in sept o sa venim pentru 2 sapt in ro , sa prindem si botezul micutei care se naste azi, nepotica mea

Yasmi deci tu dupa 10 ore de mers cu masina mai ai chef de forum? eti tare cat somn ai bagat pe bancheta din spate langa copii? sau i-ai tinut de urat sotului in dreapta ?

Andreea imi pare rau ca s-a imbolnavit rares si v-a stricat acanta acum pe final multa sanatate

Roxy ai sters tu mesajul dar a ramas intact in quote ul dat de mine, sa-l sterg si eu pe a meu ?

Mada sper ca e mai bine Cata azi si nu a mai facut febra sau alte bubite. Poza de la nunta tot vreau sa vad, macar una

Spiridusha vacanta placuta si asteptam poze si impresii

Tre` sa fug ca am de dat cateva telefoane iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Va multumesc foarte, foarte ,foarte mult pentru urarile frumoase !!!

Strumpitz, iarta-ma dar mi-a scapat...ce eveniment are loc astazi? Faci vre-un test de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

ceva cu surorile gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

am venit si eu la cafeluta cu voi. am fost afara de la 8 si ceva, am venit, am papat (eu a 2-a oara) si acum Anastaisa scoate din dulapuri dar o las, nu-i mai zic, caci cu cat ii zic mai tare cu atat face mai tare. imi bat gura degeaba

madutza ma bucur ca v-ati distrat la nunta si eu vreau sa te vad, pune poze, alea care le ai.
si noi mergem sambata la o nunta

simona chiar ca ati iesit super cu banii. mie nu mi se pare ca a fost foarte scumpa cazarea. a fost chiar bine. hai ca si eu vreau poze cu apartamentul. mancarea, da, cam scumpa....

strumphitza da, sterge-l si tu. m-am gandsit la treaba asta dar n-am mai zis
naste una din surori zilele astea?

bb_yasmi bine ati venit acasa ma bucur ca ati avut un drum bun. cum a fost? cum este vila? cum a fost cu copilasii la plaja? povesteste-ne tot. cu mancarea, conditii...Lucas cum s-a comportat? cum ai procedat cu chiloteii la plaja, pampersi....

mandreeac imi pare rau ca Rares este bolnavior. sper sa fiti bine, sa-i treaca febra si sa petreceti linistiti macar cateva zile. asteptam sa ne scrii cum sunteti

miki multa sanatate lui Vlad. draguta Andra, clar va simte lipsa. ma bucur ca ati petrecut frumos la mot

mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

cami la noi este foarte cald. ziua n-ai ce cauta afara. doar dimineata si seara. pana si iarba s-a mai ingalbenit. si la noi nu vedeai niciodata asa, era verde mereu. a fost foarte cald, nu a plouat. chiar as vrea o ploicica.
am zis ca venim in august dar inca nu stim 100%, sper sa ajungem cateva zile.

spiridusha au si inceput greturile alea nasoale? sper sa fie bine Cristi, sa plecati linistiti. ce bine o sa mai fie, o sa dormi de-o sa rupi iti urez de pe acum drum bun si vacanta linistita si relaxanta

somleac ce frumos povestesti despre copilasi...asa este, viata este minunata alaturi de ei nici nu-ti trebuie altceva, ei sunt totul.
deci asa cu colacul...eu o sa-i iau dar la anul, acum clar n-are ce face cu el eventual sa-l calareasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Neatza

La multi ani sarbatoritelor! Akky & Spiridusha, sa fiti sanatoase si fericite!

Simona, ti-am admirat pozele si abia astept sa ajung si eu in concediu.

In rest, nimic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

S-a nascut printesa Aida Maria!!! inca o data matusica de fetita frumoasa!!! am vazut-o in poze pe Fb ca a pus-o cumnatul pe contul surorii are un botic scumpppppppp nu stiu cui seamana, dar e superba!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

S-a nascut printesa Aida Maria!!! inca o data matusica de fetita frumoasa!!! am vazut-o in poze pe Fb ca a pus-o cumnatul pe contul surorii are un botic scumpppppppp nu stiu cui seamana, dar e superba!!!!

felicitari
sa fie sanatoasa si ea si mamica. recuperare rapida si sa aiba mult laptic pentru micuta printesica

Mergi la inceput

fetelor, am uitat sa va zic ceva important...am intarcat-o pe Anastasia de ieri. nu eram hotarata s-o intarc chiar acum dar a venit mama la noi, a stat cu ea si a culcat-o ea la pranz.
asa ca ieri nu a mai papat deloc titi. si daca o zi nu a mai papat am zis ca gata, nu-i mai dau.
asa ca acum, Anastasia in loc sa faca nani face dezordine si se joaca nu am reusit s-o culc la 11.30-12 cand era ora ei se somnic.
a papat 2 biberoane cu lapte si tot nu a adormit, a plans, apoi i-am explicat frumos ca nu mai este titi si s-a potolit dar tot n-a dormit.
cand i-o fi somn o dormi ea, o sa se obisnuiasca asa, ce sa facem....
abia i-am rezistat, imi venea sa plang cand o vedeam asa...greu tare....

Mergi la inceput