FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali felicitari si refacere cat mai rapida!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Eu am facut testul azi pt ca stiam care e rez si nu avea rost sa ma pastilez aiurea. beta 1.2. se fini si la comedia asta. O sa vorbesc cu Albu sa vad daca in conditiile date - cu endo asa de incapatanat si cu progesteron f mic - are rost sa incerc cu ovocite donate.
Liza si Angi si pe voi sa stiti ca va astept cu beta mari, ca aveti de unde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

oof, qiao, am tot sperat ca poate-poate... imi pare rau.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao,imi pare asa de rau...nu am cuvinte..

Mergi la inceput

liza si eu am sperat, dar nu mi-am facut iluzii prea mari. l-am pregatit si pe sot pt rezultat sa nu primeasca vestea brusc prin telefon azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

QIAO imi pare tare rau ................oricum sunt pe urmele tale azi mi-am facutun test pipi si negativ ...........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angi, ce-ti venii... azi test de sarcina?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

angi nu am bata la indemana. ce iti veni cu pipi azi, soro ??? sa te deprimi si sa stresezi puiul/puii ???? NU ARE CUM SA IASA ACUM, intelege !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

Offf, fetelor, imi pare tare rau
Angi, nu faci si un beta totusi?
Nu stiti o fi venit Vaduva?
Si eu vreau sa imi fac o programare si i-am scris un mail.

Mergi la inceput

lili angi si liza au facut et cu 2 zile dupa mine, mai au de asteptat putin. eu m-am grabit chiar cu 2 zile.
de ce nu suni la receptie pt programare ? e pt consult/eco ?

Mergi la inceput