FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

pe indicatiile alea dupa fiv scrie ca daca testul e negativ voi fi programata ptr o eco/control ...si asta nu stiam daca voi fi programata de ei sau trebuie sa sun eu.
de aceea i-am scris luciei.
dar cred ca o sa sun pana la urma
da, in conditiile astea este cam devreme mai ales ptr teste de urina, eu am facut beta in a 13 zi de la et ptr ca aveam pete maronii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, tare, tare rau imi pare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Qiao stiu ca in asemenea situatie cuvintele sunt de prisos
Imi pare tare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Angy cum de ti-a venit ideea sa faci test azi? Daca - conform petelor - nidatia a avut loc abia sambata, de unde vrei tu HCG suficient cat sa se vada la un test de pipi?
Mai bine fii cuminte, mai stai un pic si fa beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lili eu am facut data trecuta programarea prin vaduva ca tot ma conversam cu ea pe mail cu beta al meu amarat si la final am zis sa ma si programeze, dar cred ca poti sa suni linistita si la receptie. nu te programeaza ei implicit. am avut o discutie cu concluziile fiv-ului. eco am facut pt ca am zis eu sa vedem ce e pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

M-am hotarit ............maine ma urc in masina si merg sa recoltez un beta ,nu mai pot sta ..o sa fie ziua 12 ,daca e sa fie se va vedea..........si daca e sa fie sarcina o sa mai ma duc si vineri....tocmai bine vedem daca se dubleaza la 2 zile !Ce ziceti sa recoltez si un progesteron?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao, imi pare tare rau

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi hormonizata mica, maine e z11. vino miercuri daca vrei sa recoltezi la 48 de ore vineri. daca recoltezi maine, 48 de ore inseamna joi fa si un progesteron, sa fie acolo.
eu am facut si e tot sub niveul marii.
multumesc fetelor si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

mercic Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

mai Angi, cu tine nu facem nici o treaba iti tzopaie hormonii ceva de speriat . mai stai si tu pana miercuri, ca-mi ridici si mie tensiunea si nu face bine pe caldura asta

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput