FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza eu zic ca angi are circumstante atenuante ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

aaaa, da, s-o lasam sa se manifeste atunci

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Qiao imi pare sincer rau

Noi am fost azi la dr. Albu si ne-a dat 7% sanse .... noroc cu voi, stiam ca pe aici se invart sansele pe care ti le da si n-am clacat... al meu in schimb l-a mai intrebat o data, ca a crezut ca vorbea de altceva .
Eu ii explicasem lu' domnu' meu in ce consta FIV-ul da' se pare ca nu m-a crezut ca l-a pus pe dr sa-i explice in ce consta procedura, si la sfarsit tot a simtit nevoia sa se mai asigure inca o data ca nu e vorba de procedura chirurgicala... iara ca sa incheie intr-un mare fel l-a intrebat daca tratamentul pe care-l face pt e coli ii permite sa bea si el o bere ca dehh e caldura mare afara .... l-a umflat pe dr. rasul
Ne-a dat tratament sa-si trateze el e-coli si mie sa nu-l iau si mi-a zis sa sun maine pentru schema ca Vaduva vine maine din concediu... si sa programam ET pe 27 august...in rest Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Annika,de ce doar 7%sanse/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

annika si al meu ma intreba aseara, cand ii faceam pregatirea pt rez de azi, daca trebuie sa fac iar "curatare" (a se intelege chiuretaj). ii explic de fiecare data si tot la intrebari de baraj ajung.
multa bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

NU stiu daca hormoni sunt de vina dar nu mai pot astepta in incertitudine ,maine fac beta ,miercuri nu am cum sa ma duc ca este sotul de serv ..........asa ca ori ma duc maine ori stau cuminte pina vineri

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

velvet principala cauza e varsta: 43
mercic Qiao multa bafta si tie ... sper ca vei mai incerca, esti inca tanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

annika 7% inseamna destul de mult. Succes!...iar despre qiao, ai mare dreptate: e tanara si foarte puternica, in plus, iubeste toate lighioanele de pe fata pamantului, asa ca-ti dai seama ca, la un anumit moment, va avea si un pui de om pe care sa-l invaluie cu dragostea ei

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angi, sper ca nu te-ai suparat ... mai facem si noi o gluma sa ne mai inveselim... cred ca iti dai seama ca si eu stau ca pe ace da' ma abtin eroic

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mult succes,annika!

angi,Doamne ajuta!

liza,sa fie bebe cuibarit in burtica!

Mergi la inceput