FIV cu Dr. ALBU Dragos 62
Raspunsuri - Pagina 12
angelica28 spune:
Nu Liza ...........cum sa ma supar............?te pup si iti admir taria de a sta cumintica ......dupa cum vezi pe mine ma maninca ..........!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
echinox spune:
Qiao imi pare rau pt rezultat,important este sa nu renunti si sa-ti construiesti,atunci cand te vei simti pregatita, planul de bataie pt urmatorul "nivel"
Annika,cred ca suntem pe aceasi treapta de podium ,si ca varsta(43) si ca sanse acordate de dr Albu(7%).Mie mi-a trimis Lucia Vaduva schema de tratament si m-am mirat atunci de ce imi da dr ALBU 2 folii de AC unite,astfel ca data probabila de ET ar fi 29.08.2012,pe urma m-am gandit ca e perioada de concedii si probabil ori el ori echipa pleaca in concediu.Deci,eu am inceput in z5 de ciclu (adica pe 01.07.2012) cu AC pana pe 07.08.2012 ,prima monitorizare pe 10.08.2012 si de pe 11.08.2012-24.08.2012 Diphereline 1/2 fiola,15.08.2012-24.08.2012 Menopur 150 UI + Puregon 150 UI,tot de pe 15.08.2012 Clexane 0,4 ml/zi,iar pe 25.08.2012 Pegnyl 10.000.UI,cam asta ar fi shema care,cred eu,mai poate fi schimbata pe ici,pe acolo,in functie de raspunsul meu.Eu i-am spus dr. Albu ca stiu sansele de reusita dar vreau sa incerc macar o data cu materialul propriu si apoi ma voi orienta spre ovo donate.
Annika spune:
echinox, eu sun maine pentru schema. ciudat e ca dr. A nu m-a intrebat in ce zi sunt. Tratamentul se poate incepe in orice zi?
hehehe Qiao, am citit povestile tale cu inaripate - super fine. Si eu sunt iubitoare de animalutze. Am in casa 2 motanei: unul batranel rau (19 ani) iar al 2lea olecutza mai tinerel (12)... iara domnu' meu in lada de zestre avea un catelus de 7 ani ... in boxa mea, spre disperarea mosilor din bloc, e intrare libera pe geam pentru pisicutele cartierului.
Revenind la "oile" noastre...Qiao, din ce am citit eu pe forum esti destul de puternica ca sa treci esecul asta si sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Sunt destul de noua pe forum si nu prea stiu care sunt variantele dar cu siguranta sunt iar asta inseamna speranta
QiaoBing spune:
annika avem o gramada de variante - copil 50% sau 100% "adoptat" din faza de ovocit, embrion sau gata nascut. inca nu am pus planul pe hartie cu sotul, dar as vrea sa incercam cu ovocite donate. singurul impediment s-ar putea sa fie cel financiar. oricum, saptamana asta cred ca dau deja mail pe la clinici, nu de alta dar am vazut ca la unele sunt liste destul de lungi de asteptare si timpul nu e cel mai bun prieten al nostru.
schema e cam asa "in prima zi a cm se incep anticonceptionalele" Eu acum am inceput din z3, pt ca in z2 m-am dus la Albu si am zis ca vreau a incep imediat.
echinox spune:
Annika ,nici pe mine nu m-a intrebat dr Albu cand vine ciclu,ci Lucia Vaduva atunci cand am sunat pt schema.I-am spus ca in 1-2 zile ar cam trebui sa vina,iar a 2a zi am primit schema pe mail cu inceperea AC in z5 de ciclu.Probabil ca s-au gandit sa incep in z5 ca sa am timp pt achizitionare a AC-urilor sau sa nu fi venit ciclu intre timp si sa ratez ciclu asta,nu stiu.Pe de alta parte,dupa cum ti-am spus,mi-a spus sa unesc 2 folii de AC si de abea in august incep stimularea.
Vroiam sa le intreb pe fetele cu mai multa experienta daca pot cumva sa conserv si sa folosesc si 1/2 cealalta de Diphereline ,pt ca in schema se spefica 1/2 fiola de Diphereline dimineata iar cealalta 1/2 se arunca .
liza79 spune:
mie mi-a dat AC din ziua 5 a cm, si am avut de luat vreo 29 de zile.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
stefana0909 spune:
Echinox, se pare ca si eu am cam in aceeasi perioada cu tine si cu Annika ET. Si mie mi-a dat dna Lucia sa iau AC 35 zile, pana pe 7 aug; eu am inceput sa le iau in ziua a 5-a a CM. Sunt convinsa ca decalajul este din cauza concediilor.
Maine o astept pe dna Lucia sa-mi dea schema.
Voi v-ati facut analizele de trombo?
Qiao chiar te-am urmarit zi de zi si eram convinsa, dupa atatea batalii, ca vei castiga razboiul...dar nu e totul pierdut...si asta a fost tot o batalie.
Annika spune:
deci n-ar fi prea tarziu sa incep de maine, ziua 3 a cm.
Qiao stiu ca veti lua decizia care vi se potriveste cel mai bine si o sa fie cu noroc ... tinem pumnii si labutele stranse... iar la tine se vor tine si niste gherute stanse