FIV cu Dr. ALBU Dragos 62
Raspunsuri - Pagina 13
echinox spune:
Da,se pare ca decalajul este din cauza concediilor.Sau poate incearca sa "cupleze" mai multe fete in aceasi perioada pt stimulare...punctie...ET,poate le este mai usor asa.Si in perioada asta au fost cateva fete in focuri dupa care se pare ca urmeaza o perioada de "liniste".
angelica28 spune:
Fetele plec la beta tineti-mi pumni ....dupaamiaza voi avea raspunsul
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
haide Angi!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
Annika spune:
Angy tinem pumnii!!!
Am vorbit cu Vaduva si imi trimite maine pe mail schema, cu incepere din ziua a5a si m-a programat ptr ET pe 27 (ultimul loc liber )
Am o intrebare: credeti ca s-ar supara Vaduva daca i-as trimite un mail pentru a fi sigura ca a inteles bine adresa mea de e-mail?
liza79 spune:
Annika, trimite-i mail, sigur nu se supara, si e mai sigur asa.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
angelica28 spune:
beta 1.............sa terminat comedia si la mine ...........
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza