FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

of, mai Angi... urata treaba... imi pare rau

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi of of of ! urata cifra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

imi pare rau Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Angi,Qiao...of,of,of,Samira,Amin!...urasc cifra asta 1......capul sus,fete,mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Annika, ai sunat-o sau ai fost la clinica?
.....ca eu nu am reusit azi sa iau legatura cu dna Lucia azi, la telefon.
Ma gandeam sa dau maine o fuga pana la clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

draga angy, mai bine iti mai faci odata testul vineri, depinde de implantare, poate inca nu este detectabil...
imi pare foarte rau ca treci prin dezamagirea asta...
continua sa lupti si sa crezi ca intr-o zi v-a veni si randul tau, crede-ma stiu ce spun

9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

lyly crede-ma era detectabil .............daca era sa fie ceva......... clar este negativ si acest fiv .....am vb si cu DR ALBU ,ne asteapta joi seara la o discutie sa vedem ce este de facut in continuare!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angy pe mine m-ai lasat iar fara cuvinte. pur si simplu nu inteleg la tine cum mama masii ramai natural si cu IA si nu cu FIV neaparat sa rezolvi treaba cu adeno !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lylygri,desi sunt convinsa ca intentia ta este una nobila...iarta-ma ca-ti spun dar sfatul pe care il ai pentru angi mi se pare ca e unul care "zgandare",care rasuceste cutitul in rana deja deschisa.
o incurajezi sa repete Beta pentru ce???o incurajezi sa spere ce???
rezultatul ei este,din pacate,fara echivoc negativ.
iar ea este o fata incercata destul,nu e la prima procedura,stie foarte bine cum e implantarea-precizez asta pentru cazul in care,poate, simti nevoia sa ne detaliezi cum e cu implantarea si consider ca nu frumos sa o indemni sa spere aiurea.

sicer acum,daca nu ai inspiratia necesara sa-i spui niste cuvinte potrivite-daca exista cuvinte potrivite pentru aceasta situatie!!!desi nu cred...un "imi pare rau" face mai mult decat o remarca/un sfat nepotrivit si rascolitor.

in rest...toate cele bune tuturor

Mergi la inceput