FIV cu Dr. ALBU Dragos 62
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
angelica , asa cum spune samira, asa cum o sti si tu, e doar o batalie incheiata prost. Ma bucur ca joi te duci la o discutie. Ma bucur ca nu te lasi. Ma bucur ca esti puternica. Ma bucur ca esti o persoana rationala. Ma intristeaza, insa, enorm, acest rezultat negativ, aceasta durere prin care va trebui sa treci, inca odata. Imi pare foarte rau! Dar sunt foarte optimista pentru tine si sotul tau, caci sunteti un cuplu frumos, luptator si optimist. Veti fi niste parinti deosebiti. Uneori ma gandesc ca toate aceste incercari, toti acesti ani, ne pregatesc pentru a fi niste parinti extraordinari.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
liza te rog sa fi optimista, increzatoare si puternica.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
arabika87 spune:
buna feletor sunt noua pe aici !care ma poate ajuta sa-mi zica si mie cum e treaba cu punctia urmeaza sa fac peste o saptamana.
Ralu_mv spune:
Acum v-am citit si eu, fetele, ca am aici doua vechi colege tare incercate ... Imi pare rau Qiao si Angi, dar mergeti mai departe si va fi si bine si va veni si puisorul mult dorit pentru fiecare! Solutii exista mereu, depinde unde te duci sa le cauti ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
18+
Multumesc Doamne !
Annika spune:
stefana, scuze ca nu ti-am raspuns dar nu am mai putut intra ieri pe forum. Am vb ieri la telefon cu Vaduva, in jur de 10:00 AM si a ramas ca-mi trimite azi pe mail schema de tratament. I-am transmis si un mail pentru a fi sigura ca a inteles corect adresa de e-mail. Acu' stau cu mail-ul deschis si dau refresh din 2 in 2 min.
lylygry spune:
samira..... ce pot sa iti spun tie.... cred ca fiecare incearca sa o incurajeze asa cum crede de cuviinta. Nu stiu daca, inafara de ea are cineva dreptul sa imi critice modul de exprimare.
Toate cele bune tuturor
9sapt (dupa esecuri, un fiv reusit asa cum le doresc tuturor)
liza79 spune:
atat de cuminte, ca m-am evaporat... inca mai respir. va tin la curent cu noutatile.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
Annika spune:
Am primit schema. Ce nu pricep este:
"Cu doua saptamani înainte de începerea tratamentului se recomanda urmatoarele investigatii:
- cultura col
- secretie vaginala
- spermocultura"
asta o aud ptr prima data!! Eu am facut cultura si secretia la sfarsit de mai, iara domnul a facut spermocultura 16.06
Oare sa refac eu cultura si secretia? sau e doar o recomandare?