FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, mie a si uitat sa imi spuna chestia asta cu analizele. Le-am vazut pe fete ca discutau aici ca se duc sa faca secretia, si atunci am intrebat-o si eu daca trebuie sa le fac. Si le-am facut inainte cu 4-5 zile inainte de tratament, insa nu m-a intrebat dr. de ele. Daca vrei sa fii sigura ca nu ai nici o problema, fa-le din nou, sau sun-o pe Vaduva si spune-i cat de recente sunt analizele voastre. Probabil o sa iti zica sa nu le mai repeti.
Oricum, mailul asta cu schema il trimite la toata lumea cam la fel, asa ca lasa si recomandarile general valabile, nu verifica daca ai facut sau nu analizele.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

gata, am sunat-o si mi-a zis sa repet doar eu secretia si cultura saptamana viitore. Dar sa nu vin marti ca sunt multe fete la monitorizare ... bafta fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika eu zic sa refaci analizele. am remarcat ca albu e in categoria dr care nu vor sa riste, de aia te pune sa le faci chiar inainte. am fost la alt dr (Ronen) care a zis ca nu e nevoie sa le repet daca le am facute in ultimul an, ca romanii usnt supra-investigati si ca daca am vreo infectie o trateaza si in sarcina ! crede-ma, daca obtin vreo sarcina am destule pe cap ca sa ma mai stresez si cu vreo infectie.
daca le faci cu 2 sapt inainte si ies prost, cam apuci sa faci 10 zile de tratament cu antibiotic, sa repeti si sa opresti schema inainte de a incepe stimularea propriu-zisa
nici pe mine nu m-a intrebat nimeni direct daca le-am facut si cum au iesit. mi se pare responsabilitatea fiecaruia sa si le faca si sa anunte dr daca ceva nu e in regula. la fiv-ul asta i-am zis lui Albu rez de la ele abia cand am mers la monitorizari pt ca au fost ok. atunci cand ne-au iesit balarii (pe care nu le avusesem niciunul pana atunci) l-am anuntat imediat si ne-a dat tratament.

Mergi la inceput

Am vorbit cu Vaduva si mi-a zis sa incep schema de tratament de maine (ziua 5) si sa vin saptamana viitoare luni pana in ora 8:00 sa le refac.

Mergi la inceput

arabika bine ai venit !
Punctia se face cu anestezie generala. nu mamanci nimic in ziua respectiva, nu te dai cu parfum, ai grija ca macar unghiile de la maini sa le ai sterse, te prezinti la clinica la ora stabilita cu sotul din dotare. el da proba, pe tine o sa te duca in salon. e o camera cu 4 paturi si baie, unde te imbraci in camasuta de la ei, cu papuci tot de acolo (nu trebuie sa iti aduci nimic de acasa). ai de semnat niste hartii pe urma asistenta iti pune o branula si te mufeaza la perfuzia cu un frumos cocktail. cand iti vine randul te conduc in sala de punctii. e o camaruta magica, destul de micuta, dar cu celebra masa gineco. vine dr echipat cam ca de operatie, anestezistul, asistente .. o sa misune destula lume pe langa tine sa te pregateasca. nu apuci sa le vezi pe toate ca treci fara drept de apel la nani si te mai trezesti dupa ce nenea dr a terminat de cules toate ouale. te duci pe picioarele tale inapoi in salon, mai stai pana se termina perfuzia si te simti ok, pe urma te duci acasa si astepti vesti. Cam asta e povestea punctiei.
Multa bafta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui echinox
Vroiam sa le intreb pe fetele cu mai multa experienta daca pot cumva sa conserv si sa folosesc si 1/2 cealalta de Diphereline ,pt ca in schema se spefica 1/2 fiola de Diphereline dimineata iar cealalta 1/2 se arunca .

imi scapase intrebarea. eu am aruncat ceea ce a ramas. m-am gandit ca in mod sigur nu reuseam eu sa fac fix 1/2 si nu am vrut sa risc ca a 2-a zi sa am doza mai mica, plus ca sunt destule medicamete care odata deschise trebuie folosite intr-un anumit timp. recunosc ca nu mi-am batut capul sa aprofundez problema, dipherelinul fiind cel mai ieftin din schema - sa vezi cat e puregonul ! acolo te agati de orice picatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lylygry toata lumea are dreptul sa-si dea cu parerea. Este dreptul pe care ni-l confera un forum public.
Succes in sarcina!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

echinox , iti dau citat din schema mea:
"SE INCEPE DIPHERELINE 0,1 MG – O JUMATATE DE FIOLA PE ZI, SUBCUTANAT, DIMINEATA, ZILNIC PANA PE 24.08 (interval orar 08:00-10:00; restul de fiola se arunca)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

QIAO iti multumesc din suflet pt raspuns, eram asa de stresata si recunosc de fel sunt mai fricoasa, sper sa se termine repede si fara sa simt nimic. azi am fost la dr albu si nu am decat 4 foliculi cam putini sunt atat de stresata sper sa reusesc . va pup si va doresc din suflet tuturor sa vi se implinesca visul de a deveni mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

arabika 4 foliculi nu sunt putini. Ai nevoie de un singur embrion puternic. Hai, capul sus! Gandire pozitiva si, cu Dumnezeu inainte!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput