FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

arabika la punctie nu ai ce sa simti in timpul procedurii pt ca esti sub anestezie. dupa prima punctie mie mi-a fost greata si am dat la boboci cand am incercat sa mananc ceva dupa ce am ajuns acasa. la a 2-a nu am mai avut nimic, depinde de organism cum reactioneaza. e posibil sa ai dupa ceva dureri de burtica, sa te intepe ovarele, sa te balonezi, dar nimic de nesuportat.
A, la punctie vezica e bine sa fie goala. O sa ai indicatii si ce medicamentatie trebuie s aiei inainte si dupa - antiinflamator, antibiotic etc.
La embriotransfer e totul pe viu si nu dureaza mult. E cam ca la o recoltare pt pap. vezica de preferat sa fie plina, dar nici sa explodezi. Dr trebuie sa introduca cateterul pana in uter si poti simti ceva disconfort in zona colului, pe acel tubulet lanseaza embrionasii dragalasi, ramai pe masa cu picioarele sus cam 20-30 min pe urma mai stai in pat cu picioarele pe pereti pana la 2 ore si gata, pleci acasa cu puiutii si clocesti cuminte.
Si eu am avut la primul FIV 4 foliculi si m-am bucurat enorm ca am obtinut 4 embrioni. Important e sa fie de calitate ovocitele din ei. Stii cum se zice, putin, dar bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

multumesc pt sfaturi QIAO! ce sa zic pana la sfarsitul injectiilor sper sa mai fac ceva foliculi azi de exemplu dr albu mi-a dat sa fac puregon 150 unitati azi si 150 maine + menopur 150 deci in cocluzie pana sapt viit mai fac ceva foliculi, dar cum ai zis si tu trebuie sa fie de calitate ovocitele. eu ma tot stresez pt ca nu e numai la mine problema ci si sotul a fost diagnosticat cu oligoteratozoospermie severa iar forme normale doar 4 % . deci sper sa ne ajute Dumnezeu sa reusim , le doresc tuturor fetelor de aici sa reuseasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Qiao,multumesc pt raspuns,ai dreptate,mai bine respect recomandarile.Imi spusese cineva(de la o alta clinica) ca nu a aruncat 1/2 de fiola ci a pus-o la frigider(la recomandarea medicului) si a folosit-o a 2 a zi,dar mai bine fac ce mi se spune
Annika,cred ca avem aceasi schema,eu am prima monitorizare pe 10.08.2012 dar nu cu dr Albu ci cu dr.Doinita Gache,urmatoarele 3 sunt cu dr Albu.Cred ca o sa fie un pic mai "ciudat" in sensul ca pe 07.08 termin AC-urile si probabil ca o fiu la ciclu in perioada aceea.Si eu am primit aceasi recomandare cu secretia si culturile din col si spermocultura,si eu am ezitat pt ca tocmai le facusem,dar m-am hotarat sa le refac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

echinox, si eu am crezut la fel, ca ma duc la prima eco fix cand venea menstruatia (am terminat AC pe 5 si pe 8 aveam eco). Dar a venit cam dupa 5 zile... cine stie, poate scapi la fel si tu

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ma inscriu si eu in grupul "Echinox, Annika"...am aceleasi date de monitorizare si, evident, aceiasi doctori.
Voi v-ati facut analizele de trombo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

echinox si eu tot pe 10.08 prima monitorizare cu dr. Gache . La mine daca se respecta periodicitatea ciclului pe 10.08 ar trebui sa fiu cam in ziua 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, pai nu iei AC? o sa-ti vina la cateva zile dupa terminarea lor...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Liza, mi-a zis sa iau AC din ziua a5a... adica de maine seara pana pe 7.08
stefana welcome to the club .
eu am facut trombo acum un an si nu m-a pus sa le mai fac. N-au iesit bine, drept ptr care pompez Aspenter 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Annika,Stefana...o sa fim colege de "celula"Doamne ajuta sa fie cu reusita
Eu nu mi-am facut analizele de trombo si i-am spus dr Albu dar nu a reactionat nici cu "e bine sa le faceti",nici cu "nu e nevoie sa le faceti",iar eu ma tot intreb daca sa le fac sau nu si cam ce ar trebui sa fac macar asa "uzuale".
Si nici acea recomandare "contact sexual protejat pe perioada tratamentului" nu prea am inteles daca se refera numai la perioada de stimulare sau si pe perioada de AC(?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

am si eu o intrebare e cineva pe aici mai tanara de 24 de ani? sau sunt cea mai mica?
si care dintre voi a reusit cu FIV la ALBU?

Mergi la inceput