FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi deocamdata stai linistita, nu te mai gandi la prostii. e posibil sa fie de la nidare, nu are cum sa fie cm acum. asa ca ia ce ti-a zis Albu si stai cumintica. sa ne tii la curent cum te mai simti.
Apropo, tu ai mai vorbit cu maripet ? Cred ca a nascut de ceva vreme. Ce mai face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Acum o jumatate de ora am vb cu ea la tel ......are 34 de sapt ,bebelusi au 2300 fiecare ,niste grasuni ,se simte fff bine ,de altfel toata sarcina a fost super ok ........ma linistit putin ,si ea a avut scurgerea asta maronie in a 11 zi de la embriotrasfer ........sper sa fie nidatie si la mine!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

34 ? am avut impresia ca trebuia sa fi nascut. neuron de baba, ca sa faci Bine ca te-ai mai linistit. sa stai cumintica, fara efort, da ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DA ........NU FAC NIMIC,NU RIDIC ..........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Angi si toate fetele sa dea Doamne Doamne sa fie bebe la burtica! Ce zi de la ET esti?
Abia astept sa intru si eu in focuri

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

salutare! AM SI EU O URGENTA:trebuie sa-mi fac pregnylul in seara asta la 22 si nu mai tin minte ce mi-a zis dr Albu...cum se face? intramuscular, in fesa/umar? ma poate lamuri si pe mine cineva?! si daca cunoasteti prin Constanta unde anume pot sa-l fac? la isis?
Merci mult!!!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI #1 ESUAT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna Cri_Cri si mult noroc !

Pregnylul se face intramuscular, in fesa stiu ca-l faceau asistentele de la medlife (ca la polidin). Cred ca poti merge la orice spital sa rogi o asistenta sa ti-l faca, vii tu cu seringa si ac sigilate(pt IM ) si doar rogi operatiunea, daca nu ai pe cineva care stie la indemana.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
18+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, se face intramuscular, in fesa. trebuie sa ai la tine reteta data de dr. ca sa te poti duce la o clinica sa ti-l faca. dar poate gasesti pe cineva sa-ti faca fara sa te mai deplasezi, ca e o injectie normala... mie mi-a facut sotul

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Cri eu am facut la euromaterna, Mie mi-au purtat noroc :). In fesa, intramuscular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

merci mult fetele!
am mers la isis si am rezolvat-o. m-a intrebat asistenta cum se face ca n-a mai facut de mult! bine ca am stiut...ca daca nu, stateam si ne uitam una la alta
mi-a fost frica sa o fac eu, pe cele in burta le-am facut dar pe asta parca nu ma simt asa "bazata", si sotul....nici nu suporta se se uite cand le faceam eu in burta...e mai sensibilos
noapte buna!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI #1 ESUAT!!!!!

Mergi la inceput