FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,rabdare !!!
Beta va fi oricum barosan asa ca nu va mai stresati ca suparati bebelini din burtica
Starea ZEN, multa racoare si beti multa limo...

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

hmmmmmmmmmmm,nu tineti cu mine nicicum ............,o tipa dupa un alt forum a facut in a 11 zi de la et ..........si sa pozitivat testuletul .............uffffffffffff vedem cita rabdare am ..........,oricum am zis ca daca iese ceva la testulet beta fac vineri .........de fatpt indiferent de rezultatul testului ,beta voi face vineri !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Fetele vroiam sa va mai intreb ceva : cred ca am o infectie jos....de aseara am o mincarime ,si sunt si putin iritata .......oare afecteaza cu ceva sarcina ........daca o fi vreo sarcina.....!

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angi, oi fi facut vreo reactie alergica la utrogestan? oricum, n-ai ce-i face deocamdata, poate e doar o simpla iritatie si iti trece. nu te stresa suplimentar

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

angy , ai rabdare cu testul. Chiar daca te gandesti ca chiar daca nu iti iese faci beta vineri, te vei demoraliza. Eu am sunat-o pe Vaduva in ziua 12 si mi-a zis sa-l fac. Si am facut si era beta de 189. Dupa cum stii depinde si de momentul implantarii. Daca tot vrei sa-l faci mai repede, fa un test de sange. este mult mai precis decat orice test de pipi. Iar cu iritatia sun-o pe Vaduva sau pe doctor, nu sta cu ceva in neregula nici o secunda in plus.

Va pup pe toate si va doresc sa vi se pozitiveze la toate

9 saptamani +

Mergi la inceput

Fetelor am fost sa imi bag utrogestanul si am tamponul patat ...o secretie maronie .........ce ma fac .......sa imi vina ciclul oare ........asa devreme ........nu stiu ..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, de ce trebuie sa te gandesti la ciclos, cand pot fi foarte bine petele de implatare pe care le-am avut si eu incepanad cu ziua a 11 a cred... si m-au tinut din pacate de ma disperasera cu totul!!!
ia vezi, poate trebuie sa fugi la un beta de urgenta! nu de alta, dar sa ti se dea ceva pentru... ele!!!

mami de Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

I-am trimis mesaj lu Albu............mia zis sa iau duphaston 2 pastile la 6 ore,si no-spa forte 1 la 8 ,si cycloproginova marita la 3 pe zi ...........nu stiu ce sa mai cred .o fi de la nidatie ,dar mi se pare prea devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

buna dragele mele.Imi cer scuze ca va multumesc asa tarziu pt felicitarile si gandurile voastre frumoase.Va urez rabdare,liniste si un Beta caaat mai mare,iar saptamanile ce urmeaza sa citesc numai de bine si muulte reusite.Si nu uitati,o gandire pozitiva atrage numai bine.Aveti grija de voi ca sa stea la caldurica outele si sa le clociti bine de tot.Va puuup.ALI,nu am stiut ca ai nascut si tu...iti urez refacere rapida,iar baietelul sa fie sanatos,mancacios si fara colici.Va pup pe amandoi.Bine ati venit acasa!

mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Angi,nu dispera...e de bine...fa tratamentul dat de Mr White si vei avea un beta de gemenasi...
Si eu am facut testul pipi a zecea zi de la et si a iesit a doua liniuta foarte putin vizibila si valoarea de la beta a iesit mica in acea zi
Stati in casa la racoare, hidratati-va si va fi bine la toate fetele
Hai, ganduri pozitive si sa auzim de bine!

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput