FIV cu Dr. ALBU Dragos 62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Adica vrei sa mor de inima de mai multe ori saptamana viitoare?
Deja mi s-a ridicat pulsul, numai gandindu-ma la saptamana viitoare

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

hai marti .........eu mai rabd pina marti .......am in casa niste teste luate dupa net care au o sesibilitate fff mare....si rezist pina marti..........sper!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelicoooo e devreme soro pt pipi teste chiar si marti, le strici aiurea. daca tu abia vineri trebuie sa faci sange, hai, treaca de la mine, miercuri (ca sa ai timp sa repeti la 48 de ore), cum vrei tu sa iasa la pipi luni/marti ??? chiar si cu sensibilitate mare ?
haide, putintica rabdare, nu mai e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ce-mi place cum va incurajati
ali sunteti acasa?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Buna, fetelor! Suntem acasa... de ieri si ne iubim mult. Dar eu nu ma simt prea bine. Am dureri mari si probleme cu alaptatul... pentru mine experienta cezarienei nu a fost deloc una usor suportabila in ciuda conditiilor excelente de care am beneficiat (da, la stat chiar am constatat o schimbare in bine!!!) dar asta e alta poveste...
In fine, vreau sa va multumesc din suflet pentru sustinere! de azi, sunt din nou cu un ochi pe aici sa va urmaresc, sa va sustin si sa ma rog pentru voi!
acum ma gandesc sa incep un blog ceva unde sa pune neste poze cu ce poate iesi din maciuca magica a albisorului, ca sa vedeti si voi ce va asteapta.

mami de Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ali,felicitari!un bebe sanatos,mancacios si cuminte sa ai!si sa te refaci cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali o sa iti revii tu usurel, ca nici nu o sa iti dai seama. si acum vorbesc din experienta proprie, ca am avut o op clasica de extrauterina ... nu e chiar ca o cezariana, dar nici mie nu m-a fost bine dupa si uite-ma acum ca zglobie sunt !
sa ai laptic si abia astept sa il vad "micutul" tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Ali, felicitari! Recuperare rapida iti doresc si un bebe mancacios si sanatos

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Ali, felicitari pt bebe grasunel
Refacere usoara si laptic mult pt bebe

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Ali, felicitari pt bebe grasunel
Refacere usoara si laptic mult pt bebe

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput