FIV cu Dr. ALBU Dragos 62
Raspunsuri - Pagina 4
QiaoBing spune:
elbereth stiam problema voastra si ca va pregatiti de fiv, dar am vazut ca nu mai zici nimic si eu nu fac presupuneri, mai bine intreb. imi pare tare-tare-tare rau de puiutul vostru. cunosc sentimentul ala de neputinta, cand nu ai cum sa ajuti, oricat de dureros de puternic ti-ai dori.
tandarile or sa se adune, durerea o sa treaca in timp. nu te grabi, acorda-ti timp de plans puiutul, dar dupa aia te speli pe fata cu apa rece, deschizi ochii si ... te uiti in ce directie sa o iei. sunt cu sufletul alaturi de tine
liza79 spune:
'neatza fetelor!
cred ca m-au ajuns emotiile acumulate din urma... sau hormonii, nu stiu clar, dar aseara am bagat un rasu-plansu de toata frumusetea. al meu sotz se pregatea sa-mi faca injectia de seara si in timp ce isi lua avant sa infiga seringa in burta, m-a apucat un ras convulsiv (cred ca pe moment m-a distrat ca tot batzaia seringa incercand sa o bage in asa fel incat sa nu imi mai faca o vanataie). rasu s-a transformat rapid in lacrimi si am tras si un plans cu lacrimile siroind pe fata, ocazie cu care l-a apucat si pe el plansu si a zis "du-te ma de-aici, ca acu' nu mai vad sa infig acul". dupa vreo 5 minute de ras/plans, m-am adunat, mi-am muscat obrajii incercand sa ma abtin sa nu se miste piftia prea tare, mi-a facut repede injectia si a smuls acul ca m-a apucat din nou rasul si ii era frica sa nu ma ranesc. oricum, m-am descarcat, asta e clar, ca apoi am dormit foarte bine
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
QiaoBing spune:
[n]liza pup closca hormonizata sa vezi cum o sa fii in sarcina, e bine ca iti antrenezi sotul de pe acum
Closca angi ce face ?
---------------------------------------------
TANARA SPERANTA [/b]
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Closca Angy ,sa spunem ca este ok cu usoare schimbari ,cred ca tot de la hormoni :sunt imbalonata ,si am un somn pe mine ...nu am mai dormit la 12 din timpul sarcini .....de 3 zile plec de la birou la 12.... la somnic ....azi am dormit de la 12:30...la 16....
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
Angi, ma apuca invidia , adica tu poti sa pleci de la serviciu la 12 sa dormi... vreau si eu
altfel, cred ca nu-i semn rau ca ti-i somn
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
QiaoBing spune:
eu sunt fix pe dos, ma culc abia pe la 12 si ceva noaptea si la 6 suna ceasul. la servici imi tot zice colegul ca sunt adormita cand ma vede scursa sub birou, dar il las sa creada ca ma ia somnul pe la pranz decat sa le zic ca eu fac plantatii si incerc sa stau macar 30 min la un fel de orizontala
gabriela_tutuianu spune:
liza79 am ras de rasul vostru . intotdeauna ma gandesc la cum o sa fie atunci cand va trebui sa facem si noi injectiile . anul acesta speram sa facem fiv .
succes si sa va pastrati asa dagajati intotdeauna . succes
liza79 spune:
Gabriela, multumesc! iti doresc succes la fiv
Qiao, complicata treaba asta la pranz, si eu ma cam chinui sa pastrez guguloiu de utrogestan...
elbereth spune:
Fetelor multumesc pentru cuvintele voastre de incurajare - pentru mine conteaza!
Planuim in viitor inca o incercare, dar deocamndata nu stim exact cand, unde si ce vom putea face (daca vom putea!) sa imbunatatim lucrurile .
Deocamdata raman pe aici si va tin pumnii din tot sufletul! Si va doresc povesti frumoase, cu happy-end si cu bebei sanatosi si voinici! Pup
velvet spune:
elberethas vrea sa te intreb si eu ceva.sper ca nu te superi.imi raspunzi daca vrei-ce ai vrut sa spui prin calitatea f proasta a spermei?multumesc mult