FIV cu Dr. ALBU Dragos 62
Raspunsuri - Pagina 3
QiaoBing spune:
eu nu mai vad bine lista cu preturile actualizate, nu mai e fiecare procedura pe un singur rand. pana acum 1 ora era ok. daca o vizualizez cu Internet Explorer e bine, in Google Chrom pe care il folosesc uzual pt o sec apare ok apoi se labarteaza coloana de autor (banuiesc ca de la reclama cu Ikea). voi cum o vedeti ?
apropo, m-am trecut si eu intr-un final pe lista de aspirante
Lara27 spune:
mai femeie, ce dreaq, te napadira hormonii??
mie totul imi pare ok, opera de arta in toata splendoarea, nimic aiurea..nu vad nicio reclama IKEA (ma uit cu Explorer, acum..)
hai, e bine, relax, draga mea
to be continued..
mirela2 spune:
pupi fetelor
cum sunteti?
eu s ca la nebuni, zi noapte stau de paza
fetelor va tin pumnii sa iasa beta mare, sa se lase cu ochisori frumosi si sanatosi
QiaoBing spune:
mirela multimim de urari ! cum ne incurajezi tu ... asa ceva ne astepata ?!? aoleu la toata gasca.
lara meine liebe, uiti ca sunt gradiva pana la proba contrarie ?!?
liza79 spune:
qiao, eu folosesc chrome si se vede ok, nu te mai stresa
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
elbereth spune:
Qiao iti doresc cel mai cuminte, mai viteaz, mai puternic si mai luptator puiut. Sa ramana cu tine forever!
Liza sa fii si tu o closcutza buna si sa se prinda cati vrei tu!
Angy - ganduri pozitive si optimism!
Hai fetelor, sa de Domnul sa avem 3 "bete" frumoase si sa se lase cu un cor de scancete si un teanc de pampersi murdari pe aici
elbereth spune:
[quote]citat din mesajul lui QiaoBing
elbereth multumesc mult. tu ce mai faci ?
Multumesc de intrebare Qiao. Din pacate, eu am deja un FIV nereusit in "palmares". N-am povestit nimic pana acum pt ca inca sunt tzandari si inca doare totul.
La noi marea problema e calitatea f proasta a spermei: din 8 ovocite nu s-a fertilizat decat unul singur (cu ICSI toate).
Cand am citit povestea ta cu embrionul am plans, pt ca m-am regasit pe mine intr-o anumita masura. Am avut punctia intr-o vineri, m-au sunat sambata sa-mi spuna ca avem un singur puiut si ca.. "sa vedem cum evolueaza pana luni". Am petrecut un weekend de cosmar si agonie in care m-am rugat si am vorbit cu el in fiecare secunda de luciditate (cred ca si in somn m-am gandit la el): i-am spus sa fie curajos si sa reziste, sa nu-i fie frica in intuneric acolo, i-am spus ca-l iubim si ca luni venim sa-l luam acasa. A rezistat pana luni, l-am luat acasa, l-am iubit, i-am spus povesti in fiecare seara, i-am aratat casa si locul unde i-as fi pus patutul, i-am aratat parcul cu leagane unde l-as fi putut duce de manuta mai tarziu, dar.... s-a pierdut pe drum
Acum incerc sa ma adun (inca nu reusesc), sa vad incotro o luam.
Ma rog la Dumnezeu ca puiul tau sa fie mai puternic decat al meu , iar povestea ta sa nu semene deloc-deloc cu a mea
liza79 spune:
elbereth, trista povestea ta... imi pare rau pt esec, chiar ma intrebam si eu de ce n-ai mai zis nimic de ceva vreme. sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
velvet spune:
Elbereth,imi pare atat de rau,plangce nedrept e totul!multa putere iti doresc!nu renunta!