Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Multumim de urari!

De cateva zile nu mai ragaie ca inainte si are o tona de gaze pe care le elimina zilnic
Nu mai sta fara mine sau ta-su si f. putin singur in pat. In masina e lumea lui
Chiar acu sunt pe post de suzeta ca azi a dormit de la 11-12 apoi de la 12.30 pana acu ca vad ca nu da semne de trezire.E f. puturos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Si Euan se sperie si plange dar numai la zgomote foarte puternice, in general cand tipa Finn foarte aproape de el.

Gabriela, de ce ati inceput diversificarea atat de devreme? Mi se pare normal sa refuze mancarea. Aigrija ca poate avea mari probleme cu stomacul si digestia daca incepeti la varsta asta. si renunta la lamaie. Eu mereu ma pun in locul copiilor cand e vorba de orice. Daca mie nu mi/ar placea sa mi se dea sau sa mi se faca un anumit lucru, atunci clar nici lor nu le/ar placea.

Azi Euan a facut 2 luni. L/am cantarit si are 5200 gr. Este un dulce si rade mai tot timpul. E mort dupa balaceala, dar la noi e apa prea dura si/i bag in cadita la 2 zile. Am decis sa aman spalatul cu gel de dus inca cel putin 1 luna. Are pielea prea fina pentru a i/o aspri cu chimicale.

Magda, Dia voi ati facut transcrierea certificatului de nastere la ambasada inainte de a va da foaia de drum? Ce acte v/au trebuit? Cred ca va trebui sa facem si noi una pentru ca nu cred ca va fi gata la timp pasaportul englezesc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Happy, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Dara: pai nu ziceai ca ati scapat de cruste? Eu am folosit ulei de masline pana la urma ca Bianca a avut cruste la sprancene si acolo nu puteam clati din abundenta cum scria pe prospectul de la avene pediatril.
Meg: super pare sa stea in manduca dar nu ii e cald? Nu prea imi dau seama cum ai reusit sa o alaptezi in ea ca pare ca sta cam sus
Tala: am facut si noi ieri baita pe la 7 si apoi papa si afara pana la 10, nu pare sa o fi deranjat schimbarea doar ca nu a dormit deloc afara... bine, ea la orele alea nu doarme nici in casa. Legat de alaptat, cred ca te simte, la noi s-a rezolvat problema abia dupa ce am reusit sa ma relaxez si sa nu o mai pun la san stresata ca oare cat si cum mai papa de data asta. De ce ai fi un porc?
JD: ce simplu a mers Finn la olita, bravo!
Irinaelena: tocmai pt ca ma astept la neprevazut mi-e asa de groaza Suntem printre cei mai maricei din odisee, dar sper sa inceapa si alti copilasi diversificarea deodata cu noi sa am cu cine ma mai consulta pe parcurs, am noroc si cu voi mamicile cu 2-3 copii.
SuperMami: eh, nu se poate spune ca am scapat, dar e muuult mai bine decat a fost
Monna: ce bine sta Andi in ergo Aici sunt vesnic 36 de grade si nu-mi vine sa iau asa ceva ca mi-e teama ca iau degeaba.
Chito: bravo pt bilant, a luat bebe Edu avant! 30 ore fara kk nu cred ca e de ingrijorat. Cum a fost la echo de sold? Noi am fost ieri si mi-am luat o piatra de pe inima ca suntem bine desi aveam emotii ca are pliurile la picioruse nesimetrice vazut din spate, e fetita si a avut si pozitie pelvina in uter. Ma bucur enorm ca pe caldurile astea nu ne lipsea hamul, mama zice ca eu am purtat si de ala, pe langa pantofiorii cu talpa de metal pt platfus
Dia_tm: ce dulcica e Lavinia, iti vine sa o papi toata Si Bianca e o sperioasa si jumatate, si nu doar la stranuturi ci la orice, inclusiv cand inchid telefonul cu clapeta, trece un camion pe drum sau claxoneaza careva (noi fiind in casa, dar aude f bine). Noroc ca ea nu si plange de fiecare data, doar tresare din tot corpul.
Magddalena: spor la impachetat, vezi ca si in RO is calduri mari!
Gabrielarusu: ma bucur ca papa bine Maria, wow, ati si inceput diversificarea. Sa ne mai spui cum merge. Asa ti-a recomandat medicul sa incepi devreme si cu toate legumele deodata?
Happy: ce bine e acasa, nu?
Danaang: da, controlul de 6 sapt e vaginal. Sa nu faci ca mine ca eu l-am sarit
Amy: ce bine de tine ca doarme atat! Bianca nici nu doarme nici nu sta singura, abia apuc sa mananc si sa bag haine la spalat pe timpul zilei. Azi mirare a dormit mai multicel si m-a lasat si sa calc si sa va scriu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, am ajuns.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

JD noi cand am fost la ambasada am plecati porniti sa facem certificatul de nastere,nicidecum foaia de drum,noi credeam ca pot iesi din tara si cu certificatul insa am gresit.Ne-a trebui certificatul de nastere al fetei italian,care e o foaie de la primarie in care scrie numele parintilor al fetei data nasterei,ora locul si stampila primariei,pe care apoi am trimis-o la tribunal la apostilat,cu certificatul apostilat plus cetificatele noastre de nastere cel de casatorie,buletinele romanesti si o foaie pe care am completat-o acolo,ne-a dat foaia de drum pe loc,dupa cateva ore bune de stat la coada si in caldura.aa si pasapoartele si 65 euro binenteles.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ronina, cald cred ca ii este, dar nu cu mult mai cald decat i-ar fi oricum in brate..ieri de ex am tinut-o in manduca in 2 ture: una in centrul vechi si una in carrefour si de ambele dati am scos-o doar foarte putin traspirata..incomparabil mai bine fata de cum o scoteam din wrap..dar chiar si in carucior transpira la spate, nu am ce sa fac pe caldurile astea.

ieri a fost fun ca incepuse "scartzaiala" ei de somn in carrefour..si eram la raionul de lactate si o alptam..zice barbat-miu, asta da contra-reclama! nu stiu sa iti explic sa o alaptez..las manduce ceva mai jos, pe solduri si ma si aplec putin in fatza;cu mana de aceeasi parte ridic sanul si gata!..cel mai bine fac o poza si pun pe picasa mai incolo!

gabriela, de ce a vrut pediatra sa incepeti deja diversificarea? lamaie nu i-as pune nici eu..




meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Natalia, Maria, Edu, Victor si Euan!

Multumim pt urari fetele, pupici
Ronina acum si la noi e super cald si nu-l mai scot in ergo, doar in carut si cat mai lejer imbracat. In ergo il punem doar cand mergem la cumparaturi ca in magazine e AC si ii e bine, doarme cat ne imbam noi pe acolo.
J.D. bravo pt mersul lui Finn la olita!
Gabriela wow ce repede ati inceput diversificarea! Lamaie eu nu i-as da la varsta asta.
Chito bravo pt bilant! S-o tineti tot asa!

Merg si eu sa vad pozicile cu Lavinia :D

pup mamicile si strengareii

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Multumim pentru urari si la multi ani sarbatoritilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Vreau sa va intreb, la bebeii care papa lapte praf si li se da ceai, cat ar trebui sa bea pe zi? sau poate trebuie si apa?
Mie pediatra mi-a zis 30 max 50ml/zi dar acum pe caldurile astea ea vrea mai mult. Bineinteles ca mama mea ma bate la cap ca trebuie mai mult si ca ar trebui sa-i dam apa.

Si la noi e cald tare si sta bebe mai mult dezbracat, nici nu stiu cum sa mai procedez cu geamurile deschise sau cu ventilatoarele sa nu o traga curentul pe fata...iar in masina la fel, sa lasam geul din fata deschis sau sa punem um pic de clima...

Am facut si noi echo la sold ... e ok, urmeaza vaccinul, cred ca saptam viit.

Va pupam!

Mergi la inceput