Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Si noi am avut la Miruna nasi necasatoriti.

Articol interesant: laptele praf pe baza de proteine hidrolizate ingrasa mai putin decat cel pe baza de proteine de lapte de vaca. Nu stiu inca exact care ar fi marcile.

http://www.monell.org/news/news_releases/hydrolysate


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am uitat, voiam sa va intreb, voi cum ii tineti pe bebei cand ii spalati la fund? Mi se pare ca uneori Mirunei nu-i mai place sa o tin de piept, cu mana intre/sub cele 2 axile. Si la baita, cand ii intoarceti (deci nu cand sunt pe spate) cum ii tineti?

Mai voiam sa intreb ceva, dar am uitat ce , asa ca o sa revin cand imi amintesc

Btw, combinatia crema Bioderma contra crustelor, inainte de baie, plus ulei Linea Bimbi pt secretii si cruste, dupa baie, pare sa fie super. Cred ca mai mult uleiul, de fapt.

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dorinutza nasa ta poate boteza linistita si sa nu -si faca probleme. Ideeea ca atunci cand esti la menstra nu poti intra in Biserica provine din vechi deoarece atunci nu existau tampoane, absorbante si alte produse specifice (sa nu mai zic ca nu aveau nici apa decat la fantana) si bineinteles ca se puteau murdari usor sau chiar mirosi urat. Scuze de detalii dar asta e...
PS: cumnatul e preot si am intrebat.eram la fel de nelamurita. Deci nu e vreun pacat.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nu stiu ce faceti voi dar noi suntem varza de caldura. Mi-e teama sa nu raceasca din cauza ca mai dau drumul la AC uneori chiar dc nu-l tin mult.
Voi cum va plimbati, si dimineata si seara? Al meu ma scoate afara fortat, macar 1 h. Observ ca incepe sa aiba un program in ale somnului, doar ca din cauza caldurii vreo cateva zile s-a trezit de 2/noapte.
Pentru mucisori i-am luat spray Marimer, desi scrie acolo ca se da peste 18 luni, farmacista a zis ca e ok. Pufai 1/zi dar nu vad diferente viss-a-vis de ser.

Infirm teoria cum ca nu se invata sugarul in brate.
Zicea cineva acest lucru si ca el nu stie sa faca diferenta. Ba da! Face destul de bine. E mancat, schimbat jucarele si tot ce trebuie si plangeee cu lacrimi de urs de zici ca l-a mancat cineva. Cum am pus mana pe el , se trage in sus si gataaaa!! ce bine-i la mami in brate, sau la tati, sau mamaia, sau vecina
Si asa de cateva ori pe zi cat sa nu mai apuc face de mancare sau curat (de fapt, ce-s astea?) Doar tzatzica daca se poate si muuulta!

Ah! sa nu uit: fi-miu e Berbec cu ascendent in Leu. Combinatia perfecta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:


Povestea unui FIV cu succes
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=167821&REPLY_ID=747376

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Ana, Sabina si Karina!
Dorina asa cum a zis si Amy, stai linistita ca poate boteza. Sa-i spuna preotului si-i citeste cev inainte sa intre in biserica si gata.
Amy sa va traiasca iepurasul scump si sa va lumineze viata


Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Multumesc de recomandarile de scaune de masa, mai sap putin pe subiect ca mai am nitica vreme.

Anca: nici pe noi nu ne-au ocolit tantarii la Oradea, acum caut lampa din aceea contra tantarilor sa am pt cand mai mergem. Nu stiu ce sa mai zic de luatul in greutate, daca ar scadea cate 100 grame cred ca si eu m-as stresa rau, desi din ce povestesti e f bine dezvoltata si nu pare sa sufere absolut deloc. Avand in vedere ca tu ai lapte si ea nu-l consuma nu stiu ce ar fi de facut, eventual intrat cu cerealele de pe la 5 luni, poate te sfatuiesti cu pediatra legat de asta. Bafta in decizii! Vreau sa te vad cu parul in toate directiile
Meg: distractie maxima la munte! Sper ca ai luat telecabina
Lelu: din cate stiu si eu rotarixul e bine facut cat mai devreme, eu voi face al 2-lea rotarix deodata cu infarix, sper sa nu fie probleme. La primul rotarix ati avut efecte adverse? Daca nu, banui ca nu veti avea nici la al 2-lea.
SuperMami: da, din pacate nu avem ikea in TM
Irina, Monna: felicitari pt bilant! Noi inca nu avem 6 kg nici acum la 4 luni jumate, dar nu-i stres deocamdata.
Dorinutza: petrecere frumoasa maine la botez! Si eu cred ca e ok sa intre nasa in biserica.
Dara: eu la fundulet nu o spal la chiuveta, tin apa calda intr-un termos si tot pun intr-un vas mic de plastic, in care inmoi bucatele de vata si o sterg asa ca si cu servetelele umede (fac asta la fiecare schimb de scutec, nu doar la kk). La baita o tin asa de piept cum zici si tu cu mana intre/sub cele 2 axile dar nu mult, max un minut, ca nici Biancai nu prea ii place.
Amy: ai un iepurash victorios!

Desi Biancai nu-i place pe burtica si nu poate exersa taratul, reuseste sa se rasuceasca la greu stand pe spate, azi dimineata arata patutul ca dupa o tornada Si cand o tin in sus de axile incepe sa paseasca pe burta mea de zici ca acum o ia din loc Cred ca va sari peste etapa taras, va fi genul care o ia direct in picioare la cum o vad. Si ii place tare mult sa-i cant, nu conteaza cat de fals.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Foarte emotionanta povestea ta, Amy! pup un iepuras victoriosAm citit si eu povestile din link-ul cu Fiv si m-am cutremurat prin cate trece o femeie sa devina mama...ma simt norocoasa ca eu am ramas relativ usor insarcinata (pe Vlad il asteptam de vreo doi ani), iar Rares a venit cand a vrut el(in luna de miere)
Dorina, sa aveti o petrecere frumoasa si un botez reusit!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Monna, felicitari pt bilant, stati f bine! Sa stii ca si eu ma gandeam sa sar peste biberon... Sper sa reusesc.

Dorinutza am impresia ca se poate citi ceva, tb sa zica preotului. Si nu e nici o pb ca nu sunt casatoriti. Si amy are dreptate

Dara, eu asa o tin,exact cum descrii. Inca nu protesteaza.

Amy, noi iesim doar dimi, seara nu mai apuc. Daca aerulconditionat e in alta camera, nu cred ca e pb. La noi sta pornit 4-5 ore zilnic si uite asa creste factura la Enel dar n-avem ce face. Eu am tot timpul parul ud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Am citit si eu blogul mamicii pediatru, parta cu diversifcarea si seamana f bine cu ceea ce am facut eu la Andrei . Eu n-am avut probeme cu el, din fericire, dar eram pregatita psihic si pt esec, cred . Consider ca e f f f important ca mamica sa fie relaxata, detasata, sa nu faca o tragedie din faptul ca bebe refuza mancarea la inceput

Mergi la inceput