FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24
Raspunsuri - Pagina 8
smaick spune:
ella mergi pe severin, timisoara, cenad, budapesta, gyor, bratislava, brno; 1200 km, noi am facut 13 ore cu mici pauze
vama de la cenad este foarte libera in comparatie cu cea de la nadlac si nu sunt multe tiruri pe traseu
bafta maxima!
miracol11 spune:
Buna fetelor...mama mia a avut de citit din urma...nu gluma!
ma bucur ca am inceput capitolul cu dreptul...si asa sa continuam!!
smaick...BRAVO BRAVO BRAVO pt MEGA BETA!!!....eu cred ca sunt doi puiuti!ce mult ma bucur pt tine....e inceputul unei noi etape...nu va fi usor....dar nic imposibil...ai in fata multe exemple de urmat...important e ca e super beta!!!...sa-i duci cu bine pana la termen si sa fii optimista!!!Doamne ajuta!!!
Dorinta, asteptam vesti de la eco...sunt sigura ca si la tine sunt doi!!!
Looana, sa-ti traiasca minunea....wow si ce cocosel avem...sigur micutul tau va face legea printe fetitele de pe site!sa creasca mare pana la termen si sa fiti sanatosi!!!
amaliaro, e bine ca cununia va fi in 18-19....sigur vom fi si noi acolo si nu vom rata evenimentul!
Fetelor vreau sa i-au Prenatal sau Elevit Pronatal...asta din urma are o compozitie mai complexa...acid folic e de 0.8....help me...ce sa i-au ?
sper
Brigit, Bichi, pup gemenasii!!
ella43 multa bafta!!
va pupacesc pe toate!
Brigit spune:
Miracol eu iau Femibion.
Spre deosebire de prenatalele existente pe piata are in compozitie metafolin, o forma a acidului folic care poate fi metabolizata de organism.
Mai multe info aici:
http://www.femibion.ro/femibion-sarcina-sanatoasa-1.html
Wow!in doua sapt esti in grecia!!!! Tu ai schema de tratament, stii deja cum se vor intampla lucrurile?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
amaliaro spune:
Brigit raspund eu in locul lui miracol ca vad ca ea nu este nu are schiema deocamdata medicul vrea inti sa o vada si sa fac 4 analize el pe care nu le vrea facute nicaieri in alta parte ceva legat de hepatita ceva de genu si in functie de endo cred ca da medicatia donatoarei si pe urma mai vine o tura sa ia copii acasa
amalia tsakoniati(matusa)
Brigit spune:
Amalia, sa fie cu noroc si sa inceapa cu dreptul!
Randul tau cand vine?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
amaliaro spune:
Brigit eu sunt docamndata cu cununi si cumetri in august merg sa fac histero si in septembrie sper sa iau copilasii acasa
amalia tsakoniati(matusa)
Brigit spune:
Amalia, e f bun planul tau. Distreaza-te acum si fa toate pregatirile de gravidie, profita de sezonul cald si la toamna numaram bobocii.pup
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
sper spune:
Ella multumesc, am modificat schema. Drept sa-ti spun mi se pare ca te testezi prea tarziu. Prednison nu ai deloc?
Vad ca nimeni nu-mi trimite schema pt fiv cu ovocite donate, nu mai insist pt ca devin enervanta. Va rog doar sa ma anuntati aici sau pe PM ca ati trimis ceva pe adresa de mail fivcuovocitedonate@yahoo.com
raisa2012 spune:
Salutare vorbaretelor!
SMAIK,super tare vestea ta! Sa fie cu noroc si iti urez un drum lin pina ce vei naste si dupa aceea!
SANDY,la fel de mult m-am intristat pentru tine cit m-am bucurat pt Smaik.Cunosc sentimentul pe care il traiesti de la fiv-ul din octombrie 2011.Trebuie sa te ridici, sa te scuturi si sa mergi mai departe!
TUSFERI,nu am primit inca nici o schema de tratament de la Reprofit si chiar sint ingrijorata.Le-am trimis toate datele ciclurilor pt ca le am regulate,masurarea endometrului in zilele 13-14, mi-au multumit si atit.Miine le voi scrie,sper ca nu au uitat de mine.
Pupici la toate!