FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24
Raspunsuri - Pagina 9
Bichi spune:
Buna fetelor!
Sper eu la Unica am facut Fiv cu ovo donate si am avut aceeasi schema, numai ca eu nu am avut Clexane, am avut Prednison 5 mg al giorno si acid folic (acesta din urma cred ca-l are si Ella dar a uitat sa-l scrie). Mentionez ca nu am nici un fel de problema imunologica.
Pregnyl este de 5000 de fiecare data, doza intreaga.
Deci aceasta este schema de la clinica Unica indiferent daca faci donatie de ovocite sau adoptie de embrioni.
Eu cu acesta schema eram perfect sincronzata cu donatoarea, cand am facut eu pregnylul la ora 22 seara a facut-o si donatoarea, intr-o secunda m-am vazut langa o fata tanara de 21 de ani care a trebuit sa faca acest sacrificiu pentru mine....
ella43 spune:
BICHI eu nu am Prednison am doar clexane, iar acesta din urma mi la dat din cauza mutatiei care mi-au gasito ca la inceputul schemei nu-l aveam.
SMAIK multam pt raspuns esti o dulce.
Fetele azi mai mam uitat pe analizele de trombofilie si am vazut ca PROTEINA C COAGULATIVA e la maxim asta ce mai inseamna ce mai vrea sa reprezinte?
o zi buna
sper spune:
Bichi cand ai inceput prednison? Dipherelin cand ai facut? Acidul folic nu e in scheme pt ca asta il luam toate de luni de zile chiar ani.
Ella mie mi se pare mica doza ta de clexane 0.2 pt FVL heterozigot mai ales ca iei estrogen foarte mult. De 0.2 se zice ca e apa de ploaie, ca are efect mai mult psihologic. Ar fi indicat sa te duci cu analizele si cu schema ta de tratament la un hematolog specializat in trombofilii obstreticate si pt ca tot esti in Ro caut-o pe dr Avram Simona sau dr Uscatescu Valentina. Eu as lua cel putin doza de 0.4. Dc obtii scrisoare medicala pt 0.4 si o trimiti la clinica nu vor comenta. Nu vreau sa te supar, iti vorbesc din propria mea experienta cu anticoagulantii. M-au luat cu doza de 0.2, apoi 0.4 , 0.6 iar acum sunt pe 0.4 de 2 ori pe zi dar fara aspenter. Am pierdut sarcinile pe rand pt ca m-au luat pe ghicite cu dozele. Ai o varsta, nu-ti permiti sa mai pierzi inca o sarcina . Imi cer scuze dc te-a deranjat mesajul asta .
sper spune:
Ella ai scanate analizele? Trimite-mi-le pe adresa fivcuovocitedonate@yahoo.com Posibil ca acea analiza sa fie Rezistenta la proteina C activa (sau Pro C Global de la Fundeni) Asta iese proasta in 90% din cazurile cu FVL)
Prednison coaguleaza sangele, posibil ca din cauza asta sa nu ti-l fi dat dar eu as intreba de ce pt ca la un ET mai ales ca e cu embrio donati este aproape obligatoriu cortizonul.
Bichi spune:
Sper am inceput sa iau Prednison cu 5 zile inainte de prima pastila de Estrofem.
In rest schema mea este ca a Ellei.
Nu am facut Dipherelin, am facut Cetrotide (sau Orgalutran) conform schemei.
sper spune:
Bichi multumesc, cu ajutorul tau avem si o schema cu ovo donate. A trebuit sa fac sapaturi sa aflu zi 1 si ziua cand te-ai testat. Te rog verifica dc e ok tot ca sa o pun la catastif
http://s1267.photobucket.com/albums/jj544/fivdonate/scheme%20tratament/?action=view¤t=schema3Bichi.jpg
Mai imi tb o schema cu dipherelin, cine mi-o trimite??
Smaick as vrea sa stiu care e diferenta intre cele 2 scheme, ai avut prednison in amandoua? Clexane?....
Loona imi poti trimite schema ta ? Stiu ca tu ai facut dipherelin.
Teli schema ta cum a fost??
Teli spune:
Buna dragelor si FELICITARI SMAICK , ma bucur sincer pt tine !
Sper , promit sa caut schema si revin
Bichi spune:
Sper de la clinica mi-au spus sa fac BHCG in a 14 zi dupa transfer.
Dar cum pe mine ma mananca curiozitatea am facut testul in a 9 zi dupa transfer si a iesit pozitiv.
A 14 zi dupa transfer era duminica, si analizele le-am facut asa:
BHCG in a 12 zi dupa transfer 852.
BHCG in a 15 zi dupa transfer 2.454
ella43 spune:
SPER iubita stai linistita ca nu ma superi deloc dinpotriva i-mi dai idei pt ca sincer eu despre chestiile astea sunt tufa de venetia, o sa intreb la clinica sa vad ce-mi raspund, numai ca nu stiu cand o sa-mi raspunda coordonatoarea mea saptamana asta e in vacanta
Brigit spune:
Ella, pai daca pe 9 ai et atunci poate e bine sa faci cum zisese sper, sa dai o fuga la fundeni.
Si eu cred ca vei primi 04 pt leiden.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg