FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaikule eu mai am un hop legat de mutare, dar tot sper sa nu pierd toamna...sti ca poza de la avatarul tau se cam concretizeaza? Ce spun doctorii? daca-s gemeni, uterul va fi o.k.? Ii va sustine fara probleme, sau intri in concediu de risc si dospesti in liniste acasa?

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Multumesc pt urari dar nu va suparati dar a trebuit sa respect cerinta matusicei Amalia de a pune barbatia lui bebelinu la avatar

Looana +21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

da, intradevar, nu e usor sa muti o casa; i-am scris ieri dr gineco si ea pare ok cu ideea ca ar putea fi 2; am sa mai vreau alte pareri....nu as vrea sa dau din una in alta; pana atunci astept ecografia dorintei ca are beta asemanator cu al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana super dotat micutul vulturas
Bichi joi stiu cind va fi evenimentul pe 18-19

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor vreau schemeeee!!!!!!!!!!! Haideti acum cat am chef , daca ma apuca leneveala sau intru intr-un butoi nu ma mai vedeti. Trimiteti-mi pe adresa fivcuovocitedonate@yahoo.com si specificati-mi dc e pt ET cu ovocite donate sau cu embrioni donati.

Smaick vreau schema ta de la FIV si cea de la ET cu crio.

Loona m-am conformat. Felicitari pt cuc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sper e aceeasi cu brigit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Smaick si cea de la FIV? O sa te trec in dreptul schemei2.
Loona tu ce schema ai avut?
Brigit multumesc pt lamuriri Nu e prea putin 5mg de prednison?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

SMAIKULE felicitari 1 sau 2 sa fie sanatosi si lipiciosi

SPER deci proginova e de 2 mg, clexane e de 0,2 ,progesteronul il incep de pe data de 5 nu 4 ET pe 9 IAR beta pe 24 dar asta se va vedea depinde cat rezist.

ASIA ET e pe 9

FETELORRRRRRRR cat ati facut cu masina pana la BRNO di bucuresti din ROMANIA de pe unde ati plecattttttt plizzzzzz raspundetimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Smaik multumim pentru efortul depus pentru noi!
Am privit schema Ellei. Eu la Unica am facut Fiv cu ovo donate si am avut aceeasi schema, numai ca eu nu am avut Clexane, am avut Prednison 5 mg al giorno si acid folic (acesta din urma cred ca-l are si Ella dar a uitat sa-l scrie).
Pregnyl este de 5000 de fiecare data, doza intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dorinta bafta la eco! Ti-am trimis pe pm info cerute, nu mi-ai confirmat daca le-ai primit.

Sper, 5 mg e arhisuficient, mai ales ca sunt luate 12 saptamani, oricum face parte din medicamentele care in sarcina se administreaza dupa evaluarea beneficiilor, cred ca asta inseamna grupa c.

Am vazut scheme in care se lua mai mult dar pana la test pozitiv sau 6-7 sapt.
Pt interesate un articol de pe blogul dr ramirez
http://womenshealthandfertility.blogspot.ro/2011/09/use-of-prednisone-and-lovenox-for-ivf.html

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput