FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24
Raspunsuri - Pagina 6
Looana spune:
Buna dimineata!
Smaick felicitari ,ai reusit ce ma bucur ,doamne ajuta ,sa ai sarcina usoara pina la termen si un bb sau doi sanatosi sa va umple casa de bucurie.
Dupa cum vedeti noi ne trezim foarte de dimineata nu avem somn,avem ora de sport .Bebelinu meu deci e baiata 100% cintareste 330 gr. si 27 cm si cum a zis Dr. are un cucluletz de 3 cm e dotat scorpionu meu. In rest totul bine la control atit eu cit si bebelinu ,sanatos,activ.
O zi buna si frumoasa din partea noastra
Looana +21
rica69 spune:
Smaick, FELICITARI MAXIME!
Sincer, nici mie nu imi vine a crede, dar stiam ca se poate.
Ce beta baban
BRAVO BRAVO BRAVO
amaliaro spune:
Buna dimmi !
Loana felicitari inca odata pt cuculet sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic micul vulturas
toata gasca optimista
amalia tsakoniati(matusa)
loretta76 spune:
Smaick FELICITARI...in sfarsit ai venit cu vestea cea mare!!! Sarcina usoara!
Looana bebelinul.
Amalia multa fericire si casa de piatra!!
Dorinta2012 spune:
Smaick felicitari draga mea! Sa stea linistit,-i cu tine si lipicios,-i pana la termen! Ai un super beta! Si eu in ziua 8 de la ET am avut 214. Azi merg la echo si speram sa se vada ceva...o fi unul, o fi doi...numai sa fie acolo lipit,-i bine! Smaick, asa ma bucur pentru tine!
toate fetele!
aristica spune:
smaik FELICITARI!!! sunt pe urmele tale, ramane stabilit sa ne intalnim cu burtile crescute...dar pana atunci, sigur ne vedem fara burti, ca stiu de la adriana ca in primul trimestru nu se vede mare lucru. M-as duce si azi la Brno, dar nu pot, c-am facut ultimul FIV la sfarsitul lui aprilie si vreau un corp nehormonat in exces pentru puiuti, deci mai am de asteptat cel putin pana in octombrie.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
smaick spune:
buna fetele
dorinta astept rezultatul de la eco
ari si eu tot in aprilie am facut si in momentul cand incepi te indopi oricum cu estrogen si progesteron....so....oricum faci cum consideri tu ca este mai bine pentru tine, pentru linistea ta psihica
va pup pe toate
Bichi spune:
Buna fetelor!
Smaik felicitari!!!
Sa ai bebei lipiciosi si sanatosi!
Loana superdotat cuculetul tau de mititel!!! Cand va fi mare vor alerga fetele dupa el!
Dorinta astepatam rezultatele de la eco, nu ca suntem curioase, dar vrem sa stim!
Amalia iubita cum merg pregatirile pentru nunta?
Anul acesta vor fi mari schimbari in viata ta si toate in bine!
Roadetot mai scrie cate ceva si pe la noi, nu ne abandona! toate fetele!