FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele, ce mai faceti?
ma declar si eu oficial gravida, beta=575 un pic mai mult de dublu sunt mega happy si va doresc si voua
dorinta mi s-a lungit gatul uitandu-ma dupa tine, sper ca esti ok
sper am avut prednison in ambele sheme, clexane nu; au fost cumva diferite schemele deoarece prima data a fost sincronizarea cu donatoarea si am inceput schema mult inainte si am facut si diphereline, iar a doua oara a fost un simplu FET
deci luna aceasta se gravidesc ella, ivisor si tusferi, bafta maxima!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

smaick

suuuuper beta!
sa creasca mai departe tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Smaick felicitari pupa matusica burtica minunata
pupa matusica si restul fetelor sa nu se supi doar ca smaick e in regim de rasfatat

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Hello gravidute si viitoare gravidute
Sper trebuie putin sa ma gindesc cu schema sa o pun pe hirtie pt ca eu am aruncat totul,nu mai am nimic din hirtii pastrate si e-mail....indata ce o refac iti scriu.....
Smaick super a crescut beta tau,bebele creste frumos, sa fiti sanatosi pina la capat si o sarcina usoara.
Aceiasi bucurie pe care o ai tu le-o doresc luna aceasta sa o aibe Ella,Ivisor si Tusferi si desigur si urmatoarelor fete care urmeaza..... pina la anu toate trebuie sa fim
in rest noi suntem bine,ma omoara si arsurile crede-am ca scap de ele dar nu prea vad sa am o astfel de bucurie,vb sotului mai am putin circa 3 luni jumate
O seara frumoasa

Looana +21

Mergi la inceput

amaliaro
eu sunt innebunita dupa grecia si poate ne vedem acolo cu copii peste 2 ani

Mergi la inceput

Smaic muasai sa ne vedem cu copii am deja pensiunea pregatita intr o insula frumoasa si ocrorita de DD este tot ce trebuie pentru famili cu copilasi si peste 2 ani tocmai bine ca nastem toate pina atunci

Mergi la inceput

Loana dai pup la nepotelul meusi lasa acum si tu cu arsurile se rasvata si el ca cu alceva nu te a suparat sa simnti si tu ca esti graviduta este cel mai cuminte nepotel nu ti a dat emoti a stat cumintel

Mergi la inceput

loana ce trece timpul; 3 luni acum trec..
ivisor
irilac tu unde te-ai ascuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

SMAIK, LOOANA, BRIGIT, SPER VA MULTUMESC DIN SUFLET,

Din pacate nu cred mai am timp sa ajung la fundeni, maine am de alergat de o sa ametesc, daca as rezolva maine ar fi perfect ca as incerca vineri, dar va rog datimi mai multe detalii unde la fundeni la hematologie sau la ginecologie, ca fundeniul e mare, sambata e plecarea si daca nu rezolv maine ce mai am de rezolvat asta e o sa le spun celor de la clinica ca sa-mi dea dupa ET de 0,4 sau eventual le iau eu si cu asta basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ella, iti dau un link unde este explicat fff detaliat cum sa ajungi, e in cadrul spit fundeni institutul CC Iliescu ( deci intri pe la spital, nu pe la institutul oncologic)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154318&whichpage=8
Nu trebuie musai sa dai mail inainte sa te duci. Cel mai bine e sa ii explici dnei dr ca ai embriotransfer pe 9 si ca ai nevoie de un sfat urgent.

Acolo se procedeaza astfel de obicei : te duci la ora 7 dimineata, ti se recolteaza sange si apoi te intorci dupaamiaza dupa rezultat si interpretare.
Acolo se fac analize de sange precum proteina c, proteina s, apcr, lupus anticoagulant, antitrombina. Daca le ai e f bine ca se uita direct pe ele, oricum e bine ca ai analizele cu mutatii facute.

Sa fie cu noroc!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput