FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, Smaick, multumesc! Mai am putin si eu...:-)
Sper, ma chinui de jumatate de ora sa iti trimit schema de tratament, dar sunt pe tableta si nu am reusit. Daca am maine timp, intru de la birou.
Raisa, mie mi-au trimis schema din mai, dar noroc ca am tot intrebat de una-alta, ca era gresita... Eu nu sunt sigura ca n-am inceput gresit tratamentul, luandu-ma dupa schema aia, ei zic ca nu, dar...
Din motivul asta vroiam sa vad si schema ta. Daca reusesc sa i-o trimit lui Sper, o sa o vezi pe prima pagina.
Va pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Smaick felicitari!!! Super beta
Te rog dc mai ai schema in calculator de la FIV (cea cu dipherelin) trimite-mi-o pe mail .

Loona astept si schema ta, multumesc

Ella sambata o gasesti la Medsana pe dr U dar nu stiu la care Medsana si dc te poate primi fara programare. Sfatul meu este sa scrii pe o foaie tot-tot: varsta, dc esti insarcinata in prezent, dc ai avut sarcini pierdute, dc rudele tale au sau au avut: AVC, TPC, infarct, varice... , ce pastile inghiti . Mai iei cu tine si analizele de trombofilie care le pui intr-un dosar .
Dc vrei iti dau nr de tel al asistente Viorica Tzaru , insisti (posibil sa nu raspunda dimineata). Tot in dosar pui si schema pt ET.
Te duci la prima ora (la 7 cum spunea Brigit) , spui ca nu locuiesti in tara si esti doar in trecere catre Cehia de unde tb sa-ti iei puii. A... tu esti deja pe clexane0.2, fa-l cu 4 ore inainte de a ajunge la Fundeni poate iti ia sange si pt Antifxa . Chiar dc iese buna analiza, dupa ET cand vei adauga progesteronul si se va secreta hormonul sarcinii acestea vor coagula si mai mult sangele si o doza de 0.4 ar fi mult mai buna.

Brigit o primeste fara trimitere?

Mergi la inceput

Tusferi multumesc, astept si schema ta.

Amalia-matusica sunt restanta cu un
Miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Am verificat, nu merge adresa de mail fivcuovocitedonate@yahoo.com , nu primeste mesaje dar nici nu transmite. Parola e corecta pt ca intru in ea dar nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata,prietene dragi!
Am lipsit cam mult din mijlocul vostru deoarece m-am apucat de curatenie(varuit in toata casa si luat totul la mana si la curatat)am facut niste maini...ca la o batranica de 90 de aniAcum sunt in pregatiri pentru concediul pe care o sa-l facem in Romania,bataie de cap cu cadourile etc.
Mai tineti voi minte ca ma plangeam ca nu mi-a venit pachetul cu medicamente din Cehia,am aflat si de cepachetul a fost oprit la vama in Dubai deoarece nu accepta sa intre in tara medicamente,nu va spun ca am avut ceva de alergat dupa el si cand am dat de el,surprizaaa!!!nu pot intra in posesia lui..O sa-mi trimita alt pachet direct in Romania,asta e!In rest,de doua zile am inceput al doilea pachet de Progyluton,incet,incet ma apropii si eu de marea incercare a vietii mele
Smaick,felicitari mamico!!iti doresc tot bine din lume alaturi de cei mici!
Amalia,casa de piata si copii sanatosi!La ce suflet mare ai D-zeu o sa va bine-cuvinteze in tot ceea ce va doriti
Sper,multumim mult pentru munca prestata la pagina,arata superAm si eu o mentiune de facut:eu fac ET cu ovocite donate,nu cu embrioni donati.Iar data punctiei este pe data de 10.8.2012.Daca poti tu sa modifici(In focuri)te pupicesc de o mie de ori
Fetelor,ma apuc si eu sa citesc din urma sa recuperez
Va imbratisez cu drag pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sper, mie la fundeni nu mi-a cerut niciodata trimitere.
Acum daca ella ii va povesti de analizele facute in italia posibil sa isi dea seama ca nu e asigurata aici, si singura chestie care ar putea sa se intample ar fi sa ii zica sa plateasca analizele, nu cred ca nu o primeste, dr U e de obicei incantata sa isi ofere serviciile, mai ales ca e solicitata de cineva de afara.
Pup toata gashka, fara exceptie!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

smaickule, rapid pana nu uit
cand ai avut clexane? la fiv sau la fet? (de aseara tot vreau sa te-ntreb)

fetelor, un mare pupic si sa va regasesc tot asa, in bete maxime

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna la toata lumea....unde sunteti?v-ati topit la caldura?!...eu ma declar invinsa de canicula...dimineata dus...cand vin acasa dus...seara fara exceptie dus...daca as putea as muta dusu dupa mine oricunde merg....noaptea nu prea pot sa dorm, dimineata nu ma pot trezi...jale...
ma coplesesc si emotiile colac peste pupaza..sa stiu ca mai sunt cateva zile pana pe 16 cand spre greci, si tusica ma asteapta!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

smaick..super beta!!!Oficial iti merge bine fata!...esti !!..bravo bravo!!!....abia astept sa va urmez si eu!!...sa ai parte numai de bine, urmatoarele 9 luni sa iti treaca ca prin vis faa probleme si alte evenimente nedorite!!...sa aduci pe lume bebelul sau bebeii mult asteptati!!

sper,

amaliaro, nu esti prin zona??...mai ai cu pregatirile??!! te pupacesc!

va pupacesc pe toate si va doresc o zi racoroasa!!

Mergi la inceput