Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

asteptam cu drag noile [iersicute!!!!!

eu ieri am avut o dpa amiaza de kko rau

de pe la 4 am zacut efectiv, dureri naspa de burta, de spate, ceva contractii

am luat 1/4 gynipral si nospa forte

azi vad ca s mai ok
tr sa fie ca pana vineri doc e plecat din tara...

aruba si la mine unele miscari ale lui bb sunt incredibil de dureroase

delia am vazut subiectul de la psiho

nu poate veni totusi sotul sa rezolve unele lucruri? sau mama ta sa vina mai repede?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Laura eu te incurajez de pe acum, imi dau seama ce emotii trebuie sa ai! Iti doresc o nastere usoara si un bebe asa cum l-ai visat!

35+

Multumesc

Andrei

AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura suntem alaturi de tine. Sa ai parte de un bebe frumos, sanatos, destept si noroc, care sa va umple viata si casa. Va asteptam cu drag cu poze si impresii!!!!!!!

Alilumi multa bafta, gandeste-te ca a venit clipa pt.care v-ati rugat si ati asteptat atat. Sa ai parte de un bebe asa cum l-ai visat!!!!!

Haideti fetelor!!!!!!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Laura suntem alaturi de tine. Sa ai parte de un bebe frumos, sanatos, destept si noroc, care sa va umple viata si casa. Va asteptam cu drag cu poze si impresii!!!!!!!

Multumesc Maria , multi si tie iti doresc la fel

Andrei

AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

In primul rand : Hai Laura

In al doilea rand : pana in scoate firele fotoliul de la calculator mi se pare putin cam incomod .

Si acum sa va povestesc cum a fost . Marti dimineata m-am internat, m-au perfuzat non-stop inainte de interventie ca sa nu mai existe surprize; TNS -ul arata contractii, la controlul de pe masa colul era moale, deschis, pregatit de nastere ... travaliul se instalase usurel. Anestezia a decurs ok, am avut parte de 3 anestezisti, erau convocati cu totii in caz de nevoie . Am auzit si eu de data asta plansul bebelinei, am si vazut-o putin pana au dus-o sus. La terapie intensiva am stat pana a doua zi dimineata, mobilizarea a fost putin dureroasa dar fiindca mai aveam epidurala am trecut usor peste. Cu fiecare zi care trece durerea sacde din intensitate, astazi dupa 5 zile nu mai am dureri deloc, ma deranjeaza doar sutura ca ma tine din mers .
Natalia este o mancacioasa, din fericire laptele a venit rapid deoarece era instalat travaliul, miercuri seara aveam deja laptic. Pentru ca am o bebelina papacioasa care trage klumea de la san, lapte am suficient, ma rog sa continui asa ca nu am chef de suplimente. Se smechereste pe zi e trece, deja face mofturi la partea cu adormitul ! Nu vrea sa adoarma decat la san , si pe mine ma dispera chestia asta ca mai trebuie sa ma ocup si de Sofia, nu am timp sa stau toata ziua lipita de ea. Cu somnul in primele zile a dormit aproape non stop, mananca la interval de 2, 4 sau 6 ore; ii dau la cerere nu o trezesc, eu ma bucur ca momentan avem o trezire pe noapte .... sa vedem cum evoluam in noptile urmatoare, de si-ar pastra obiceiul ar fi minunat. Cand nu se trezeste mai mult timp sunt nevoita sa folosesc pompa ca ma innebunesc sanii. Astazi a mancat mai des, am baut si ceai pentru stimularea lactatiei, de data asta as vrea sa alaptez doar la san, vedem noi in 2 saptamani daca reusesc ca din cate stiu atunci se echilibreaza cantitatea de lapte.
Sofia a reactionat minunat, a chiuit de bucurie cand am ajuns acasa, imi facuse joi o vizita la spital ... nu am luat-o chiar pe nepregatite. Ar vrea sa o tina in brate, e fascinata de manute, picioare ... imi facea evidenta : "gura mica, nas mic, ureche mica etc ". O dragaleste intr-una , i-a spsu ca o iubeste , iar cand plange e disperata " mami plange bebe ". In schimb nu prea intelege partea cu linistea mai mult de 30 de secunde. Astazi incercam sa o adorm, Sofia nu vroia sa plece din camera , o rog sa faca liniste dar nu prea mi-a reusit, intr-un final l-am rugat pe Florin sa vina sa o duca afara. La partea asta va trebui sa ne gasim echilibru. Incerc sa ii acord cat mai multa atentie, as ridica-o si pe ea in brate dar cum dupa cezariana nu e indicat nu pot sa o dragalesc decat din pat, sper ca dupa ce imi scoate firele sa ma joc mai mult cu ea ca sa treaca peste celelalte minusuri.

V-am facut capul calendar. Va pup si va doresc nopti linistite si nasteri usoare celor care urmeaza .

Hai freedelia
Hai alilumi
Hai Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Maria : iti multumesc ca ai anuntat fetele cand am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Hai alilumi
Hai freedelia
Hai carmina_s
Hai laura32

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am revenit acasa
sunt putin mai ocupata ca la spital si probabil nu voi mai avea atata timp de scris
in mare totul e ok am 100000000 de intrebari chiar daca e al 2 lea dar parca nu mai stiu nimic dar sa vad cand am timp sa vi le pun ca deja se tot invarte bobolicu

maria da am avut mari emotii in privinta lui rafi dar a fost neasteptat de incantat si la primit foarte bine pe fratiorul lui.sper sa nu se schimbe.nici nu vrea sa mearga afara din casa ca vrea sa stea cu el
va trimit asa pe masura ce citesc si mai revin

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

roxi frumos ne ai povestit tot asa face si baiatul meu ii masoara fiecare unghiuta in parte si isi compara maini ,picioare,degete cu a lui.imi vine sa il mananc cand il vad asa si l ar mangaia toata ziua

hai alilumi

hai laura

hai freedelia

ultima suta de metri

Mergi la inceput

astept sa vina cineva sa imi faca injectia contra coagulare.apropo voi ati facuto???ce nu imi mai plac injectiile

si sa incerc sa pun niste intrebari proaspetelor mamici...
le dati ceai la bobolici?daca da de care?
de cate ori ar fi normal sa faca kk?al meu a facut azi de vreo 6 ori dar cantitate mica
de cate ori sterilizati sticlutele?dupa fiecare masa?
cum sau de cand v ati dusulit?asa in mare ma mai spal cum apuc dar am un cap.si nu am indraznit sa ma bag inca sub dus

ultima suta de metri

Mergi la inceput