Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

cand ati avut primul scaun????eu nu am avut inca...mi am luat supozitoare cu glicerina dar mie frica sa le incerc

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

sper ca nu v am enervat cu mesajele mele si cu intrebarile...imi raspundeti doar daca aveti timp si chef.

si a mai pun una si incerc sa ma opresc pe ziua de azi
ce mancati?

ultima suta de metri

Mergi la inceput

aaaa stiam eu ca mai uit ceva
daca le dati supliment sau ceai folositi doar apa fiarta si racita sau folositi si apa plata?

ultima suta de metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Ali sa iti traiasca grasunul
La multi ani cu intarziere pentru Zizou si pentru fetita lui Kimmy.
Eu nu am reusit sa mai scriu ca m-am apucat sa fca cumparaturi si umblatul asa ce ma oboseste. Pun sa citesc din urma si mai scriu cate ceva.

Beatrice 35 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Hai Alilumi

Hai Fredelia

Hai Laura.

Beatrice 35 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Hai alilumi
Hai freedelia
Hai carmina_s
Hai laura32

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ali24

cand ati avut primul scaun????eu nu am avut inca...mi am luat supozitoare cu glicerina dar mie frica sa le incerc

ultima suta de metri

la baiat tura trecuts am iesit a 4a zi dar dupa ce am pus supozitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetele Mele. Roxi, Tare frumos ai povestit. Mai, fetelor am inceput sa am probleme cu Tudor, care sta numai dupa mine si IMi cere sa-l pup si sa stau numai cu el. Ii pare rau si de Nectarel , dar cred ca e Putin gelos si totusi e mare. Vedem noi cum o Mai fi. O sa plece si in vacanta cu ai mei. Asa, Ali eu am folosit supozitor in a doua zi si a fost ok. Asa ca foloseste-l. Dus in cada mi-am f#259;cut dupa 5 zile. I nrest m-am sp#259;lat la chiuveta. Laura, te sun maine. Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Rocsy cu mare drag. Imi place ce povestesti, prind curaj pt.ce va veni. Ce bine ca Natalia mananca de la mami.

Ali pana iti raspund proaspetel mamic iti scriu din ce mai stiu de la Ana. In primele 6 luni am sterilizat bibe dupa fiecare utilizare si am folosit numai apa plata fiarta si racita.
Eu zic sa folosesti supozitorul nu are cum sa iti faca rau. Mie la fetita nu au vrut sa ma externeze pana nu au stiut ca toate functiile fiziologice au revenit la normal. Te asteptam cand poti cu cata intrebari vrei tu, asa mai aflam si noi lucruri ce ne intereseaza.

Mergi la inceput

-la lapte matern nu e nevoie de apa sau ceai.pt mixt sau doar praf nu am idee da nu vad ce benefcii ar aduce.burtica se umple practic cu apa chioara.am baut eu ceai si trecea si in lapte.apa i am dat cand am inceput diversificarea, la 6 luni fara 2 zile.ceai dupa un an jumata, ca mic dejun- alternativa la lapte cu cereale.in rest dc ii era sete ii dadeam apa

- in cada in ziua 5 acasa

-am mancat de toate dar am.introdus treptat alimentele sa vad dc vreunu face gaze sau

36+

Mergi la inceput