Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 5
ARUBA spune:
Ada: nu ti se pare, chiar s-a implinit Nectarelul, e clar pe drumul cel bun, se defineste ft bine... Te admir pt puterea si optimismul tau si iti doresc din suflet sa il ai cat mai repede acasa!
Michelle: am mai zis-o, pe mine m-ar speria maxim sa nasc 2 copii, unul prin cezariana si unul natural. Mi se pare ca se imbina dezavantajele ambelor tipuri de nastere si pe termen lung nu cred ca e o mare fericire... Eu cum nasc prima data o sa nasc si a doua oara, evident exceptand cazul medical in care se impune o cezariana dupa o nastere naturala (daca al doilea bebe e cu capul in sus de ex)... altfel, asa de buna voie, nici nu mi-ar trece prin cap
Maria: frumoasa camera copiilor, cum o sa procedezi, il culci pe bebe acolo de la inceput? Ma gandesc ca daca plange noaptea o trezeste si pe surioara... e greu la al doilea copil, nu stiu cum e mai bine sa faci
Fleur: e bine ca mai intri sa ne spui cum evoluati, toate cele care suntem la rand cu nasterile avem emotii sa vedem cum se descurca cele care au nascut deja, insa se pare ca e ft greu sa gaseasca timp si pt forum, ceea ce e si mai de spaima pt noi
Alilumi:
Sa stii ca toate trecem prin aceleasi stari si ne rugam la Dumnezeu pt sanatatea pruncilor nostri! Cred ca e ceva normal sa avem emotiile astea, si mama imi spune ca la fel se ruga si ea, doar sa fiu sanatoasa si intreaga.
Eu vad ca dorm din ce in ce mai bine, cate 1-2 treziri pe noapte, dimineata fac ochi doar dupa ora 9, sper sa tina etapa asta cat mai mult. Ma cam sperie in schimb ca se anunta canicula iar. Aseara iar am fost la cumparaturi, am vazut ca sunt reduceri si m-am infipt la Zara Home in prosopele & paturici pt bebe, sunt ... In rest, toata ziua zac in casa, in pat la seriale, dupa amiaza pe terasa, iar seara cu sotul si prietenii la cate o inghetata/suc/ sesiune de shopping...
DImineata cand mi-a zis sotul ca e 1 iulie si luna asta se naste bebe, mi-au dat lacrimile instantaneu... nu realizasem cat de panicata sunt de fapt...
35+
IIuli spune:
neata, fetelor,
m-am trezit si eu dupa o noapte luuuunga in care m-am trezit de nenumarate ori sa merg la baie si sa ma intorc de pe o parte pe alta.
aruba, da, mie mi-a iesit in urocultura enterococ si dr mi-a dat augmentin de 1000 mg la 12 ore. sper macar sa treaca si sa nu ia si bb microbul. la next aveau reduceri la pijamalute, bodyuri si alte piese - la fetite erau si rochite, si diverse seturi cu fustita, bluzita si ciorapei sau pantalonasi. eu am luat un set de pijamale (3 buc la 50 lei), pantalonasi (2 buc la 23 lei), un hanorac (30), niste bodyuri si o salopeta care nu mai stiu cat au fost.
ned, ada, sanadorul primeste de la ceea ce se cheama "fetus availability" - asa mi-au spus mie cand am fost si era un bb nascut la 23 de saptamani acolo. ei spun ca au dotari "ca la polizu, doar ca mai noi" (citez si dr neonatolog) si ca primesc orice prematur, de la oricate saptamani. asa cum zice ned, problema nu e ca nu primesc, ci ca e 1500 de lei pe noapte pt copil intubat la incubator si 1000 de lei pt incubator simplu.
fleur, ma bucur ca esti mai bine
carmina, mai tine-o pe mirunica atat cat mai poti, sa fie puternica.
va pup, ma duc sa mananc si eu un brunch
33+ Mihai
Laura32 spune:
Buna burtici si mamici ,
Hai Alilumi ca mai ai o zi si iti ti minunea in brate
Am obs si eu ca fetele care sunt nascute nu mai au timp sa mai stea pe forum si ma cam ia groaza cand ma gandesc cata oboseala se acumuleaza si nervi intinsi la maxim
Eu intru la baie pentru ultimile finisari , vreau sa fac si ultimile poze cu burtica azi , camera este ok .... asteptam evenimentul
Ada , bebe Nectarel chiar este grasunel , ia sa vezi tu ce baiat mareee se va face . O sa te sun maine pana in ora 2 cand vi tu in spital sa-ti spun la ce rezerva sunt .
Ali , cred ca ati ajuns acasa , te asteptam cu vesti .
O sa mai intru o data mai pe seara si dupa aceea o sa vb cand ajung acasa cu bebe (dupa spusele doctorului ... vineri ) . Poate intra sotul sa dea el vestea despre mine
Andrei
AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )
roxypuy spune:
fetele, am curatat lista de pe prima pagina. am salvat separat lista cu gravidutze "absente" si o sa o trimit pe mailul comun ca sa ramana acolo la dispoz tuturor. mai aruncati si voi o privire pe prima pagina si vedeti daca mai e cineva care trebuie scos sau sa nu cumva sa fi scos pe cineva din greseala daca vreuna din fete se hotaraste pe parcurs sa revina pe forum, o astept cu solicitare scrisa ca sa o reintroduc in lista de inceput
laura - hai k te bag si pe tine pe prima pag la incurajari k dk nu mai intri din spital...sa ne simti aproape de pe-acum
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
maria0408 spune:
Ned medicii pediatrii din policlinicile de stat au competente sa elibereze retete compensate. Eu nu am mers pe shema de vaccinare de la stat asa ca nu a prea contat.
Michelle, Roxy multumesc.
Aruba pt.inceput vreau sa-i culc in ac.camera si eu cu ei. De rezerva mai am un patut. in camera noastra, din cel pliabil, daca zgomotul e prea mare ma mut cu bebe acolo. Ideea e ca nu vteau sa-i dau Anei impresiaca o abandonez singura in camera din cauza lui bebe.Restul cred ca o sa fie improvizatie in functie de cum doarme bebe, de cate ori se scoala, coloci si altele...
Sa va bucurati de cumparaturi fetelor, eu astept sa-mi vina comenzile din State si ma orientez dupa ac.
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxypuy fetele, am curatat lista de pe prima pagina. laura - hai k te bag si pe tine pe prima pag la incurajari k dk nu mai intri din spital...sa ne simti aproape de pe-acum Roxy 36+ AMR 4 sapt!!! |
Arata foarte bine lista acum
Multumesc pentru incurajari , simt ca am nevoie
Andrei
AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )
ilenutza spune:
[b]Maria[/[b] ce gospodina , bravo.Cred ca la mine probl. este ca nu am pofta de nimic
Ile , mami de V si A ,
MITITICA82 spune:
Bun regasit fetelor
va rog din suflet sa ma iertati ca n-am mais cris demult dar am citi mereu pe fuga si pe sarite de la o prietena ca mi s-a stricat pc-ul :((
intre timp ne-am pregatit si noi pt nastere cu hainute spalat si calcat, pregatit bagaju si tot ce tb...
abia acum 2 sapt m-au lasat si pe mine greturile si starea de rau
pana acum am acumulat 5 kg :))) cu atatea varsaturi...
bebe e bn sanatos se dezvolta normal si il asteptam cu drag acasa
acum am facut ceva dulceturi si vreo 2 zile am stat la pat ca ma luase niste dureri de burta si spate de-am zis ca gata...
ce sa va zic sa traiasca toate piersicutele abia sosite si cele care vor veni mult curaj ca suntem pe ultima suta de metri
acum va pot citi si scrie mai des ca am pc nou
va pup
[/quote]
36+ Denis Gabriel
alilumi spune:
doamnele mele dragi si pretioase,
eu ma pregatesc de marea intalnire... am bagajele gata (al meu, al bebelusului), mi-am instruit familionul ce pe unde este, ba mi-am pregatit si hainele de externare... in fine... mai am sa intru la baitza, sa ma "finisez" pe ici pe colo... m-am tuns, m-am mani/pedichiurit...
cu frica tot in suflet stau dar... "curaj gaina, ca te tai!"... odata si-odata tot trebuie sa scoatem puiul, nu?! nu prea am avut eu parte de familie in jurul meu asa cum mi-as fi dorit (noroc cu voi... si cu sotzul slava Domnului, ca asta mai lipsea!), dar asta este. nu poti sa le ai pe toate, nu?! sau da?!
nu cred ca voi putea intra maine pe net... de fapt nici nu stiu cum va voi anunta mai devreme ca am nascut, cum si ce fel... la stat nu avem voie cu tel. mobil in reanimare si din cate am inteles, ma vor scoate de acolo abia marti dimineata...
ce sa va mai spun?!... decat ca va multumesc pentru tot si... ma rog pentru noi toate sa auzim unele despre altele numai de la foarte bine in sus!
38 + Gabriel AMR... doar cateva ore...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ARUBA spune:
Laura eu te incurajez de pe acum, imi dau seama ce emotii trebuie sa ai! Iti doresc o nastere usoara si un bebe asa cum l-ai visat!
Freedelia: ma gandesc ca tu stii deja prea bine ce te asteapta, ca vorba aia, ai mai vazut filmul asta, dar totusi ma inscriu in galerie si pt tine
35+