Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ada super sunt vestile despre Nectarel, daca continua tot asa il luati inainte de 40 de sapt.acasa. F.bine ca tati e la curent cu tot ce se indampla in spital treb.sa stie pe mainile cui lasa odorul.

Laura nu cred ca e o problema sa iei stimulentele de lactatie cu o zi doua inainte mai ales la cezariana.

Am terminat si noi cu aranjatul camerei copiilor, macar asta daca restul casei e vraiste. Am pus poze cu aranjamentul si cu burtika la 33 de saptamani. Patutul si masa de infasat le aranjam cu o sapt.inainte de ceza.

Ali sunt de acord cu tine cred ca Miruna a venit deja altfel Carmina dadea de veste. Ai emotii pt.maine de cum va reactiona Rafael la vederea fratiorului?

Sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna feteleeeeee!!!!!
Inainte de toate... Tot 2 in 1 suntem!
Se pare ca Mirunica vrea sa issa la termen eu luni intru in 39 sapt, deci teoretic mai avem un pic. Eu tot spuneam ca o sa nasc pt ca asa imi spusese dr, ca am colul in pozitie de nastere si ca mai imi da 1 sapt, apoi in sapt asta am pierdut si o partd din dop si dr a spus ca MAX o sapt... Ete ca a trecut si Mirunica e tot la locul ei.
Asa ca ma iertati daca v-am indus in eroare ba cu premonitiile mele, ba cu ale doctorului, ba cu pariurile de la serviciu (nu mai stiu daca v-am spus, dar la mine la sv s-au facut pariuri pt 25-28 si fiica-mea le-a stricat pe toate)

Va pop pe toate si multumesc mult ca va ganditi la mine!

38 + Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS,NOROCOS SI PAPACIOS ALILUMI!!!

ADA,ce greutate are Nectarel acum?Cat de des il cantereste?
Fleur,ce ne mai spui de Eric???Eu sunt cam depresiva acasa...Maine ajung la Tampa,plec la 4 dimineata cu noaptea in cap....ca sa fiu acolo la 9...sa-l las pe Rudy la prietenii mei,apoi fug la spital,in 20 de minute sunt acolo....si luni dimineata plecam inapoi catre casa.De lunea viitoare stau acolo 3 saptamani....,voi vei doar in fuga pe 21 iulie ca sa o iau pe mama de la aeroport din Miami...Am citit domle de Tom cruise si de Cathy a lui,pai daca si astia divorteaza si se insala....adeca el....,no atunci...noi astilalti ce sa mai zicem;pentru mine a fost dezamagire mare si cand a divortat Mel Gibson de nevasta-sa cu care avea 7 copiii......si dupa ce se dadu super-familist...ce sa mai,sunt in butoias bine de tot....chiar o sa cer maine doctorului antidepresive ceva....caci nu e de bine,plang pe rupte si cu mare greu ma pot concentra sa duc ceva la capat...mama lor de hormoni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Delia lasa vip-urile in pace, ca la ei e normal sa divorteze. Nu-i baga in seama.
Fetele, voi cum faceti cu pediatrul? Il inscrieti pe bb la medic de fam pediatru sau la medicul vostru de fam si va duceti separat la pediatru? Eu sunt in ceata, pt ca dr meu de fam nu vrea sa-l inscrie pt ca nu se pricepe la bebei.

35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Carmina, lasa ca e bine daca Mirunica vrea sa mai stea pana la termen, va fi mai viguroasa.

Delia, cred ca nu esti in depresie din cauza vip-urilor, ci cu gandul la puiuta ta, vrei sa fii cu ea acasa.

Aici e trecut de miezul noptii, eu pap, am o foame extraordinara dupa alaptat...o sa vedeti, cine nu a mai experimentat/
Eric e bine, tot cam somnoros si galbior dar, o scoatem noi la capat. Ia in greutate in grafic acum, mai ales ca ne-am cumparat un cantar de bebe si verificam (dupa ce am experimentat cu un cantar de bucatarie si l-am pus pe bb pe o tava de friptura - neh, nu mergea). I-am facut si proba suptului, ia cam 70 ml la o masa dar cu tot cu suplimentul muls. Suntem cu ochii cat cepele pe el sa vedem cum avanseaza culoarea ROZ, semnul ca trece icterul, de la picioruse in sus spre cap.
I-am facut si prima baita acasa, a fost haios, cand s-a trezit el in apa (in cadita aia cu forma ca de sezlong) a facut o mutrita mirata, iar dupa cateva secunde a adormit bustean. Ii place apa, mai putin iesirea din baie, moment in care isi exerseaza plamanii viguros.
Un truc invatat din spital: in apa de clatire adaug un pic de ulei de bebe (din comert sau vegetal) si se face puiul matasos de nu se mai poate.
In rest, acelasi program: muls, papa bebe, treburi usoare prin casa. Sper sa scapam de muls (necesitatea suplimentului) la un moment dar pana atunci pompam sa creasca bb bine.

Ada, ma bucur enorm pentru voi!

Ali, sunteti acasa?

Nu m-am mai uitat la date si programari, dar tin pumnii pentru: Alilumi, Freedelia, Laura si oricare eventuale surprize!

Va pup, merg sa fac nani cat doarme puiul.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata. Hai la cafeluta.

Delia capul sus, lasa povestile altora si fii tare pt.cele doua minuni ale tale. Asteptam vesti si poze cu micuta Laila.

Ned eu il inscriu la un pediatru separat, unde am si fetita si nu la medicul de fam.

Mergi la inceput

Maria, sa inteleg ca nu ai copiii inscrisi la med de fam. Si cum iei trimiteri sau retete gratuite?

35+ AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata si de la noi!

Ned - trebuie inscrisi neaparat la medicul de familie. La el se vor face vaccinurile. Sunt dr. de familie care au si competente pediatrice.
Noi insa mergem separat la dr pediatru ca nu avem incredere in dr. de fam.

Maria - imi place cum ati amenajat camera! Si eu sunt fan Ikea. Si ce bine arati!!

Ada - se vede clar ca a mai pus falcute Nectarel. Am pus eu pozele pe picasa.

Porumbita, maria - prima cezariana nu a fost la cerere, Bianca nu s-a intors cu capul in jos si a trebuit sa ma operez.
Medicul meu mi-a spus ca pot incerca natural dar tot am doza de frica.. Dar poate incerc natural daca se hotaraste sa vina singura, daca nu programam ceza oricum cu 2-3 zile inainte sa implineasca Bianca 2 ani (atunci as avea 39 saptamani si 3-4 zile)

ilenutza - ciorba radauteana, ciorba de perisoare, spaghetti bologneze, gratare simple cu salata, ou, cas.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Michelle multumesc mult

35+ AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatzaaa!!! dupa ce ieri m-am trezit la 5.30, azi am reusit sa dorm pana la 10.30

ada - super falcultze a facut Nectarel deja arata a BB la termen s-o tineti tot asa si sa mergeti aks cat mai repede
alilumi - m-ai emotionat ff tare cred ca toate ne regasim in gandurile tale si avem aceleasi sentimente, temeri, bucurii ai sa vezi ca totul o sa fie ff bine
aruba - si bebelina mea e ff activa de cateva saptamani bune desi ma gandeam k akum pe ultima suta de metri o sa fie mai cumintzik nemaiavand f mult loc de joaca in burtik. dar e o maaareee dansatoare, se fatzaie toata ziua, doar asa cu scurte pauze de nani cred k le facem gimnaste
maria - super nice camera copiilor
lorena - bravo k ai reusit sa pui poze k sa te cunoastem
anaoi - te-am trecut in lista de programari
carmina - chiar ma gandeam sa-ti dau un SMS ca incepusem sa ne ingrijoram las' k e bine k sta Mirunica la copt pana spre termen k o sa iasa cu falcutze
ali - yeeeyyy!!! azi mergeti aks te asteptam cu vesti
delia - nu te mai compara cu lumea vedetelor k la ei oricum e ceva normal sa tot divorteze si sa se insele unii pe altii. in lumea noastra reala e cu totul altceva. lasa depresia si concentreaza-te pe prioritatea ta nr 1 in mom de fata - LAILA

va poop!

Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput