Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bravo Freedelia! Bine ai venit Jefferson Constantine!

Bravo Laura! Bine ai venit Andrei!

Sa fiti sanatosi, veseli si mancaciosi si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!

Cad piersicute coapte una dupa alta! Yeiiii! (Cine spunea ca baieteii vin mai tarziu?)

Fetelor, recuperare rapida, laptic mult si asteptam vesti cand aveti un strop de timp (si poze ).

Carmen, ma bucur ca bebelozaurul e bine. Cat despre somnul nostru, si eu mi-s la fel, dorm rezemata, gata de "atac". Azi noapte m-a trezit si bb-lozaurul meu cam din ora in ora, ba ca vrea schimbat, ba ca vrea tzitzi ca nu s-a saturat data trecuta etc. De ce spui ca mananca putin 50-100mg la o masa? Eu cred ca e bine, al meu ia intr-o zi buna cam 70 mg supt + biberon cu lapte muls. Cat ar trebui sa fie in medie cantitatea optima?
Eu am gasit asa:
120-150ml/kgcorp/zi, ceea ce la greutatea alui meu (am calculat la 3.6 kg acum are 3.82) ar reveni la 55-70ml per supt. Dar poate gresesc eu ori sursa nu e fiabila.

Noi am facut ieri molifta, a venit preotul acasa si a citit, a fost emotionant, Eric a stat cuminte si atent. Am programat cu ocazia asta si botezul, pe 25 august.

Despre temperatura in camera, la noi e 24-25, iar eu il las des doar in pampers si cu o paturica lejera, se simte cel mai bine asa. Cu body noaptea vad ca transpira, la temperaturile de acum (e canicula aici si nopti tropicale).

Va pup, ma duc sa pap si eu ceva cat bb doarme.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

ali : intr-o cutie sunt 12 comprese, pretul este de 52 de lei. Stiu asta sigur ca l-am trimis pe al meu sot sa imi cumpere 4 comprese ca vroiam sa le incerc si el imi vine cu o cutie intreaga . Cred ca le voi face cadou, ca nu mai am nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bravo Freedelia! Bine ai venit Jefferson Constantine!
Bravo Laura! Bine ai venit Andrei!

Nici eu nu am sfarcul format si nu am avut probleme la Bianca, am alaptat normal fara ragade.. cred ca depinde cum apuca bb sanul.

Pt Bianca am folosit Bonisan pt colici (nu a avut, dar i-am dat cand avea gaze, sa le elimine mai usor).. dar mai tarziu un pic.

Temperatura in camera - pai noi avem 29-30 acum asa ca nu am de unde sa scot 25 Sper sa se mai racoreaca vremea in august, oricum serile vor fi mai racoroase.

Referitor la cat mananca bb, pai ratia Biancai era 80- 100 maxim si la 1 an asa ca..
Fiecare bb mananca atat cat are nevoie. A mea manca putin si des.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Doamne, se rastoarna cosul cu piersicute coapte! Sa fie cu noroc si sanatate si pentru bebei si pentru mamici!

Felicitari Freedelia!!! Bine ai venit bebe Jefferson!

Felicitari LAURA !!! Bine ai venit bebe ANDREI!

Vorba ta roxypuy, pe unde umbla Ioana? Pe nisip? Oare nu mai vine la noi decat cand o naste?

LORI 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Felicitari Laura!

Felicitari Delia!

Bun venit Andrei si Jefferson!

Delia21: sa-ti traiasca mini printesa! E o luptatoare si in curand o sa o ai acasa! Fericitul tatic a venit sa o vada, sau tot in departari umbla?

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la dilema cu perdeaua, o sa o trimit pe mama sa imi vina cu esantioane, ca eu nu mai pot sa merg mai mult de 10-15 min, am fost ieri cu sotul la Bricostore si dupa 20 min de cascat ochii pe acolo m-a luat o ditamai durere de spate de a trebuit sa renunt la sesiunea de cumparaturi. M-am lamurit ca nu mai pot sa fac de-astea, nici centura de sustinere a burticii nu ma mai ajuta. Clar ca tre sa stau in casa sa clocesc puiul, inca 3 saptamani sau cat o vrea Dumnezeu. De iesit mai ies seara la cate un suc / terasa ceva, dar doar daca ma parcheaza sotul fix in fata si nu implica deplasare pe picioarele proprii. Sunt putin trista ca nu am apucat sa iau un covor, si din ce vad online sunt ft putine variante, dar na, asta e, o sa reiau cautarile la toamna probabil.

Am fost la consultul neonatal si preanestezic, mi s-a parut mai superficial decat ma asteptam, cate o discutie de 5-10 minute si cam atat.

36+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aruba, exista viata si dupa....

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari Delia! Bun venit micutului Jefferson!

Felicitari Laura! Bun venit micutului Andrei!

Multa sanatate si recuperare usoara mamicilor!

Multumesc frumos ptr urarile ptr printesa noastra cea mare

Ma bucur si eu sa citesc proaspetele mamici care ne dau vesti despre ele si despre bebei.

eu am DPN pe 20 iulie si sper la o nastere naturala, voi afla pe 10 iulie cum stam si ptr ce sa ne pregatim. Pe cea mare am nascut-o la 40s si 3 zile.

La multe lunite Laila
eu am vazut pozele aseara pe mail-ul comun, e o frumoasa , daca nu le-a pus nimeni inca le voi pune eu pe picasa in albumul Deliei.

Carmina nastere usoara! asteptam vesti.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Laura, felicitari pentru bb Andrei, sa fie sanatos si norocos!
Aruba si eu am fost la consultul preanestezic- o formalitate sa ia bani in plus la maternitatile private. De obicei se facea in ziua interventiei si era inclus in pretul total, acum ptr 10 min in care s-a uitat pe un chestionar completat de mine si pe analize mi-a luat 150 ron.

Am uitat sa va spun ca am vb cu doctorul despre legarea trompelor. Este al treilea medic cu care discut si imi recomanda sa fac procedura acum, mai ales ca nu mai am de gand sa fac alt bb. Dar daca exista cumva posibilitatea si ma razgandesc, mi-a spus ca oricand pot incerca FIV. Nu am de gand, dar macar stiu ca nu e totusi o masura total ireversibila. Nu suport gandul sa-mi pun sterilet, de pilule m-am saturat ca mi-am dat peste cap hormonii si nu vreau sa stau stresata la intalnirile cu sotzul.

Oana 36+ & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia felicitari si bun venit bebe Jefferson!!

Laura felicitari si bun veniy bebe Andrei!!!

ce mai, ploua cu piersici pe aici

Ilenutza doar par ingerasi cuminti, nici vorba de cumintenie

Diana
uitam sa zic, eu m-am rezolvat de hemoroizi cu unguent cu betametazone. cele cu hidrocortizon sunt frectie, nu sunt strong enough. cea mai dureroasa treaba dupa nasterea asta au fost hemoroizii astia

Deliutza La multe multe lunitze sanatoase pt pui mic Laila

Roxi pune mina de bea apa!

Cu caciulitzele aveti grija nu folositi din cele care se leaga sub barbie, multi copii s-au strangulat asa.
in rest nu mai tin minte ce s-a discutat...

apropo de sterilizat, eu nu sterilizez nimica. al meu papa sin - ala nu e steril. plus ca isi suge miini etc, iarasi nesterile. neonatologul aici mi-a zis clar ca e o utopie ca il protejezi de bacterii si nu e nici f sanatos, el e echipat sa lupte. curatenie, normal, dar nu un bol de sticla. ma rog, asa fac eu

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am pus pozele cu micuta Laila pe picasa.

Biri si daca accepta suzeta, nici aceea nu se terilizeaza. Irina nu a vrut suzeta dar sper ca micuta o va acepta.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> AMR 3s

Mergi la inceput