Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 18
Viairo spune:
Felicitari Freedelia!!! Ai niste copii minunati! Jefferson sa creasca sanatos si fericit!
Ali, este o camera de supraveghere D-Link DCS-932L.
32+
roxypuy spune:
feteloorrr, a nascut si laura azi BB Andrei are 3500 g. cand aflu mai multe va spun.
BUN VENIT BB ANDREI SI BB JEFFERSON!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII FERICITILOR PARINTI!
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
roxypuy spune:
fetelor ce-o fi cu Daconst si cu balanta? dana n-a mai intrat de multa vreme...balantei i-am dat mess pe FBK, sa vdm dk raspunde...
ioana tu pe unde umbli? ai plecat la mare?
am fost la medlife dimi sa-mi recolteze analize si ce credeti...mi s-a facut rau nu am mai patit-o de cd eram mica...tocmai ce ma intreba asist dk mi se face rau de obicei la recoltare si ma laudam k nuuuu...si...dp ce m-a intepat in ureche... am simtit k mi se rupe filmul si m-au intins pe pat, mi-au dat cu alcool la nas si mi-am revenit dp ce am stat putin intinsa. nu bausem apa si de aia io stiam k nu treb sa beau inainte de recoltare da' mi-a zis asist k se poate bea apa (nu f multa).
apoi am venit aks si am tras un pui de somn vreo 2 ore k eram rupta (deh, dk n-am mai avut somn de la 6 ).
carmen - wow, inseamna k tre sa-mi mai iau niste protectii din alea k io mi-am luat doar 2
diana - ms de sfatul cu seringa
nycosia - te-am trecut in listutza hai capul sus si lasa gandurile negre! bucura-te de ultimele sapt de sarcina si gandeste-te k peste f putin timp iti vei strange in brate odorul mult dorit si asteptat
burticilor, hai mai spuneti-ne datele programate pt ceza sau nasteri naturale k sa trecem in lista sa stim pt cine mai scoatem majoretele
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
ned spune:
Laura bravo pt bebe!
35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza Asa as vrea sa stiu si eu data pt nasterea mea naturala... Ile , mami de V si A , |
pey, nah, noi cu naturalele nu avem cum sa stim exact, dar macar asa aprox, in fct de ce mai zice medicul la ultimele controale dk nu, putem sa preluam DPN-urile din lista initiala, dar nu stiu daca ma corespund la tt fetele...
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
ilenutza spune:
Pai cf DPN ului 20 iulie, dar cum pe baieti i-am avut la 42
In tot cazul dupa 13 iulie ca sa vina dr de la Paris
Ile , mami de V si A ,
Delia21 spune:
BUN VENIT PE LUME bebelusilor JEFFERSON si ANDREI!!!!!Viata lunga,buna si plina de tot ce-i bun pe pamant!!!
Iubita mea Laila implineste o luna astazi pe 3 iulie.La multe lunite puiuta mea draga si scumpa!!!!
r_ocsy spune:
Felicitari Alilumi
Bine ai venit Gabriel
Felicitari Freedelia
Bine ai venit Jefferson Constantine
Felicitari Laura
Bine ai venit Andrei