Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 17
ali24 spune:
Ca_Mila unde vei naste pana la urma?te ai gandit?
eu am foat multumita de dr si de spital
valy hai curaj si incredere ca nu mai ai asa mult pana la 38de sapt
noi am evenit mai galbiori.am vb cu neantoloaga in spital si mi a spus ca s ar putea sa ii revina galbeneala avand in vedere ca avem gr de sange diferita.si mi a spus ca nu e neaparata nevoie sa il puna din nou la lampa dar daca cred ca e ceva neinregula sa merg sa ii faca biribulina parca si daca iese prea mare atunci il pune la lampa.dar oare cand sa imi fac griji?fleur tu ai mai fost cu el sa ii faca biribulina aia?
ilenutza eu am primit cadou in spital un tort dragalas pe care i l am timis la baiat si i am spus ca i l a trimis bobo si a fost tare incantat.bine el e deobicei foarte incantat de torturi.mi se pare o idee buna sa le faceti ceva cadou.diana parca zicea ca le a facut la copii.
mamicile le dati deja vigantol la bebei?
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ilenutza spune:
Valy, chiar ma gandeam la tine.
Eu nu am avut sterilizator, nu stiu daca merita investitia.Dar microundele sunt nocive, se stie asta de cativa ani deci nu m-as risca pt bb, Solutiile iarasi nu stiu ce contin, incerc sa elimin cat mai multe chimicale din viata noastra.Cel cu aburi probabil ca e mai sanatos.
Eu le-am fiert in oala, am una cu dedicatie, plus apa filtrata.
Pt maternitate, puteti sa luati atunci daca e nevoie, numai sa aveti in vedere un model, pret ceva ca sa stiti ce vreti.
Repet, am ramas shocata sa vad cum se incurajeaza pe fata sau mai bine zis se impune LP la Municipal.Normal ca daca ii dai LP din prima bb o sa refuze sanul...
Eu o sa imi iau daca apuc un bibe nuk din sticla 125 ml first choice su tetina de latex marimea 1 orifiu subtire si o suzi tot de la ei , tot din latex sa le am acasa...
Ile , mami de V si A ,
mygirl spune:
Freedelia, felicitari mamico pentru asa familie minunata si refacere rapida, lui bb Jefferson bun venit pe lume, sa fie sanatos si sa creasca fericit alaturi de fratiorii lui!
Eu sunt cheauna de nesomn...au reinceput caldurile si la 4 sunt in picioare, nu pot sa stau ca am impresia ca se lipesc toate de mine, aerul nu-l suport ca ma doare capul...dar in rest toate bune.
Am fost ieri la dr., am sperat sa-mi vad si eu baiatul la fatza dar si-a acoperit-o cu ambele manutze, era asa de dulce...ori e rusinos ori vrea sa ne faca vreo surpriza. Are deja 3 kg la 36 sapt si 2 zile, lichidul e suficient, asa ca mai sta la caldurica pana pe 18 iulie. Dr a zis ca de obicei programeaza cezarienele dp 38 de saptamani dar pana in 39, ca sa nu riste sa se declanseze nasterea. 18 a picat perfect -se pare ca e data noastra norocoasa- pe 18 mai s-a nascut fetita, pe 18 iulie va veni baiatul si pe 18 sept ne-am casatorit. Am cam pregatit de toate ptr bb- am pompa de san manuala de la Avent, un bibe mic-sa fie, vreau sa iau si suzeta sa nu ma molfaie pe mine toata ziua. Am inceput sa ma dau cu Garmastan in fiecare seara in speranta ca voi mai scapa de ragade de data asta. Si ceai de la Fares ptr lactatie, sa incep sa-l beau cu o zi inainte.
Am sa cumpar si un cadou ptr surioara, ceva simbolic, ca deja are impresia ca iau prea multe ptr bb.
Am vazut poze frumoase cu piticii mici si dulci, ma bucur mamicilor ca ne povestiti din experienta voastra ca avem multe de invatat. Eu ce stiam am cam uitat in ultimii 7 ani :).
Oana 36+ & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mirela2 spune:
buna mamaici
http://colaceibebe.webs.com/ pentru doritori de balaceala, de aici puteti comanda colacei de inot pentru bebelusi
se pot folosi de la prima luna de viata fara nici o problema, copilasul sta foarte comod, nu l irita, nu l jeneaza.
o zi buna fetelor
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 mamicile le dati deja vigantol la bebei? |
parca din saptamana 2 sau 3 se dadea
36+
Dianami spune:
Porumbita, le poti folosi, eventual scazi putin dozele (1 ultraproct seara sau dimineata dupa scaun, dimineata si seara procto-glyvenol sau alta crema si la pranz hepathrombin).
Ali, noi am inceput vit. D de ieri, se da de la venerabila varsta de 14 zile .
Ilenutza, ai mei au primit cadouri de la fiecare bebelus nou-venit .
Am remarcat si eu ca asistentele sar repede la lapte praf, de multe ori fara acordul neonatologului. Eu le-am spus sa mi-o aduca la 3 ore sau cand plange, mi-au adus-o mereu. Cateva din ele chiar te ajuta cu alaptatul daca esti la primul copil. Altele sunt acre din nascare...
Pt. mameloane ombilicate sau neformate: luati o seringa mare (de 20-25 ml), taiati capatul unde se pune acul, a.i. sa ramana doar un cilindru cu piston. Puneti mamelonul acolo si apoi trageti de piston. Doare putin dar ajuta mult la formare. Puneti imediat pe bebe la san si asigurati-va ca apuca bine sanul, cu areola (cat se poate de mult din ea).
nycosia spune:
ilenutza acesta e caruciorul:
http://www.101jucarii.com/accesorii-bebelusi/carucior-ultima-ts-biscuit_71444.html
am citit ca rotile sunt din cauciuc dar se invart 360 de grade..e manevrabil...?
voi aveti preventiv ceva de colici in casa ?
Ce parere aveti de :
http://www.medicamente24.ro/chicco-biberon-plastic-pentru-medicamente-tetina-cauciuc-0-30ml-biberon-1buc.html
ma gandesc ca e mai usor decat cu lingurita?!
37+ David Andrei
ilenutza spune:
Ms pt raspunsuri, am ochit si eu ceva, trebuie sa dau comanda.
Da, asta este carutul, pe albastru inchis, are si scoica super ok.Acelasi model l-am avut si la primii copii si am fost f multumiti.
Eu am vrut ceva mai ieftin, si scoica Sh dar sotul a zis ca doar o fata ai, upsss!!!
Oricum, asta a fost cea mai expensive cumparatura.
Nu stiu ce sa zic de disp de medicamente, cu ce se deosebeste de un bibe normal, plus ca se pierde din medicament pe acolo.
Sutnt niste lingurite de silicon inguste si mult mai adanci, f utile pt bb mic.
Ile , mami de V si A ,
ilenutza spune:
Am uitat : pt colici nu i.-au nimic, poate mai incolo daca e cazul.Mi se pare naspa sa infundam bb cu medicamente, vigantol, calciu, etc.O compresa calda, un masaj, eructat f bine...
Neonato - noi o avem pe dr Jianu de la Municipal de la primul copil si sunt f multumita, vine acasa.
F putine asist te invata efectiv sa alaptezi, am vazut la colegele care au nascut cat am fost in spital.
Valy, pt lista vb tel.
Ile , mami de V si A ,
Porumbita spune:
1001 jucarii donate, 1001 zambete colorate
Acestea sunt link-urile unde sunt mai multe informatii despre campania 1001 jucarii donate, 1001 zambete colorate
- www.karuka.ro
- http://www.facebook.com/pages/Karuka-Studio-Studio-Foto-Copii-Familie/186838048035706
Daca parintii nu pot ajunge miercurea sau joia intre 11:00-18:30, o pot suna oricand pe Ileana sa stabilieasca o intalnire 0746 123 913 / str Silvestru 81, Bucuresti
daca aveti jucarii pe care piticii vostri nu le mai folosesc le puteti dona in cadrul acestei campanii si primit in schimb foto digitale cu piticii (calitatea e super, noi am fost foarte multumiti)