Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 16
Ca_Mila spune:
buna fetelor, bun venit noilor piersicute,
Am lipsit cateva zile (am fugit de la oras din cauza caldurii). Ma bucur ca toate piersicutele sunt bine. Am fost si noi la control, avem 2500 g, mult n-o sa mai punem, sper sa aju7ngem la 3000 g. Dr. zice ca din cauza fibromului, dar in rest este ok, lichid am, placenta ok, Doamne ajuta.
Ma apuc de citit ca am mult de recuperat, am citit doar ultima pagina si titlurile sa vad cine urmeaza , bineinteles ca tot ce mi-a ramas in minte este faza cu temperatura din camera bebelului si umiditatea, care pot fi una din cauzele mortii subite, na ca acum doar la asta m-oi gandi
36+
ilenutza spune:
Felicitari FREEDELIA pt grasunel, Refacere usoara , bb mancacios!!!
Biribu copii mari par niste ingerasi cuminti , i-am vazut!!
Fetele care nu sunt la primul bb, ati luat cadou pt ceilalti copii din partea lui bb?Eu ma gandeam sa le iau ceva.
Ref la temp. apei si din camera lui bb: daca nu are mainile si picioarele reci e OK sa il tii cum a spus cineva ( scz dar nu mai tin minte), de altfel asa scrie in toate cartile ...DAR, de ex mie imi este OK la 26-27 grade in casa, deci no way sa ii tin pe copii la frig doar pt ca asa spune dr.Sau apa sa fie la temp corpului - in teorie, in practica ia fa tu baie cu apa la temp. corpului ( baie, nu dus) sa vdm daca e placut.
Ce vreau sa spun este ca sa aplicam cum ne este noua bine si bblusilor.
Si eu pe V l-am nascut in decembrie si il tineam la racoare, dezbracat ( ca deh, asa scria in carti )iar cand a venit neonato acasa mi-a tras un perdaf ca e dezbracat, ca e prea frig, ca apa e calda, ca trebuie invelit, etc.
In fine, eu zic vazand si facand, o sa incep cu body in maneca scurta si evetual pantaloni fff subtiri cu botosei, in maternitate fiind f cald , daca transpira ii dau pantalonii jos.
caciulita nu stiu, in principiu doar la nevoie.
Pt hemoroizi supozitoare cu carpicon si spalaturi cu ceai de galbenele, musetel, pelin, iti faci o sticla de 500 ml cu ceai, o iei cu tine la serv si o fol pe toaleta ( deh, la spital trebuie sa fii inventiv) la mine a avut succes
Nycosia si mie imi plac hainutele alea.
Am luat si carut, Graco Ultima Plus TS, albastru inchis sa tina la murdarire!
Gaby , la multi ani pt fetita!
Ref la video interfoane, noi avem modelul de la primul bb.Sotul meu spunea ca astea noi aparute sunt mai nocive pt ca sunt in nu stiu ce banda de frecventa.Eu nu ma pricep.
Ile , mami de V si A ,
freedelia spune:
Salutare! Suntem toti in spital, au veit copiii si sunt super incantati de bebe, mi-am facut grijindegeaba :)
Va pup, sunt un pic ametita de la droguri, dar nu ma doare mai nimic... Am facut epidurala, dar tot m-au drogat un pic ca ma crizam, asa ca am fost doar pe jumatate treaza.
Va pup, va mai scriu.
Balanta, nici o veste?
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
chmihaela spune:
Refacere usoara freedelia, bine ai venit bebe Jefferson, sa fii sanantos si sa o lasi pe mami sa se odihneasca.
Eu am o stare foarte naspa de cateva zile, nu mai sunt in stare sa fac nimic nici sa ma joc cu cel mic si am senzatia ca il neglijej.El trage saracutul de mine dar eu abia ma mai misc.Ieri am izbucnit in plans de cateva ori, vad pe fata lui ca este suparat.Ma gandesc ca dupa ce va veni bebe o sa fie si mai greu sa ii fac toate poftele.
Bebelina este foarte activa, ma trezeste si noaptea cu miscarile ei, nu am mai avut contractii, sper sa fie totul bine ca nu am chef sa mai merg in spital.
Pup burticile si bebeii.
mami de robert 20.10.2010 33+ Miruna Stefania
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Porumbita, eu ma chinui cu un hemoroid aparut dupa nastere. Ei apar si din cauza presiunii lui bebe pe rect, din pacate o sa stai cu el pana dupa nastere, cand se vor aseza toate la locul lor. Ai grija in continuare sa bei lichide si sa mananci fibre. Eu dau cu Procto Glyvenol de 2 ori pe zi, Hepathrombin de 3 ori si pun supozitoare Ultraproct (1-2/zi). Parca sa zic ca e o idee mai bine, dar inca nu s-a retras si ma doare. |
trebuie sa astept pana dupa ce apare bb sau pot sa folosesc de pe acum?
Porumbita spune:
citat din mesajul lui ilenutza Fetele care nu sunt la primul bb, ati luat cadou pt ceilalti copii din partea lui bb?Eu ma gandeam sa le iau ceva. |
bine ca mi ai amintit sa iau ceva totusi
Ref la temp. apei si din camera lui bb: daca nu are mainile si picioarele reci e OK sa il tii cum a spus cineva ( scz dar nu mai tin minte), de altfel asa scrie in toate cartile ...DAR, de ex mie imi este OK la 26-27 grade in casa, deci no way sa ii tin pe copii la frig doar pt ca asa spune dr.Sau apa sa fie la temp corpului - in teorie, in practica ia fa tu baie cu apa la temp. corpului ( baie, nu dus) sa vdm daca e placut. |
piticul meu a dormit intotdeauna excelent cand in camera erau 19 maxim 20 de grade (dar dezvelit); eu evident cu patura pana sub barbie;
la fel la dus, apa la el tr sa fie calaie ; eu nu o suport dar el nu o suporta pe aia calda si asa a fost de mic...
caciulita nu i am pus niciodata in casa; iar afara i-am pus din aia de exterior (e nascut la sf lui ianuarie)
pt ca s-a nascut cu o claie de par il uscam cu prosop si feon;
Pt hemoroizi supozitoare cu carpicon si spalaturi cu ceai de galbenele, musetel, pelin, iti faci o sticla de 500 ml cu ceai, o iei cu tine la serv si o fol pe toaleta ( deh, la spital trebuie sa fii inventiv) la mine a avut succes |
ms
36+
valy27 spune:
salutare si de la noi-avem 2200 grame=cu eroarea de rigoare.mergem de 2 ori/sapt pt tns+eco si ne rugam pt 38 saptamani.
am 1000 de intrebari pt cum o sa fie dupa....iuli e mic copil
ma gandeam sa nu investesc in biberoane,pompa si sterilizator-in speranta ca voi avea lapte....daca nu....trebuie doar sa stiu ce trebuie sa cumpare sotul...pompa de care vorbeati de la medela e manuala???pt hemoroizi-am mai folosit hemosan in sarcina
pt ragade-de la spital...ne-a spus de propoderm.
ilenutza=ma bucur ca esti bine.cand mai mergi la spital??
pic de colici-se dau oricum-sau asteptam sa vedem daca plange bb???
si la toate
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+34sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
ati gasit un neonatolog care sa vina acasa??? ceva recomandari???si tarife???
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+34sapt, doamne ajuta in continuare.
ali24 spune:
bun venit bebe Jefferson .
felicitari mamica freedelia
refacere cat mai rapida si copii sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ned spune:
Felicitari freedelia si bine ai venit pe lume pitic jefferson!
Nici eu nu mi-am luat pompa(am una imprumutata, o savad daca imi va trebui sau nu si o sa cumpar daca va fi nevoie), sterilizator am(mi se pare important sa sterilizezi bibe pt ceai, suzete etc, chiar daca nu alaptezi), incalzitor biberon nu am, o sa iau daca va fi nevoie.
35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani