Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 15
ali24 spune:
buna dimi
hai freeelia
[majoreta
nu stiu de ce mi e frica sa il scot afaraparca mi se pare prea fragil si in foaia cu instructiuni ce am primit o de la dr scria ca dupa 10 zile sa il scoatem.
ieri l am scos oricum 5 min si o sa il scot tot asa treptat cate putin.
si eu incerc sa ii fac aproape tot ce ii faceam si inainte la rafi ca sa nu se simta mai exclus.oricum e super intelegator si l ar dragali non stop pe bebe
oauu fleur mai slaba ca inainte?si eu am dat deja kg dar ca sa fiu mai slaba ca inainte mai am muuuuullllttttttt
carmen imi pare rau ptr ca ti e putin cam grau cu somnul si etc....stiu cum e de la primul.acum vad ca am mai mult norac ca asta e mai cumintel ...de ieri mananca si doarme
sper sa nu se schimbe sa fie tot asa cumintel
mai roiam sa scriu cate ceva dar nu mai stiu ce.incerc sa mai recitesc in urma asa in mare si revin daca mai am timp
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
viairo care e eapt chestia ce ai primit o tu care merge la iphone?eu incerc sa o caut dar nu stiu de ce nu o gasesc si suna interesant
mai vroiam sa va spun legat de imbracatul lui bebe si eu il las intr un bady usor si cu piciorusele si manutele goale.daca simt ca e mai rece la picioruse il acopar putin.chiar si noaptea il culc asa.ca la mine e mai cald noaptea ca ziua
caciulitele ce se leaga sub barbie nu le suport nici eu...nu le am suportat niciodata
ultima suta de metri
ali24 spune:
Gabriela82 la multi ani printesei tale.sa creasca mare sanatoasa,frumoasa si sa fie cuminte si sa il iubesca pe bebe
va multumesc la toate ptr raspunsuri.ce m as face fara voi?
ultima suta de metri
ali24 spune:
vazut bebe de biribu care e un scumpsi eu ma topesc toata cand ii vad alaturi pe fratiorii iubareti si frumosi
vazut si falcutele lui nectarel.se vede clar ca a mai crescut si e un dulcic
vazut si puiutul fumos a lui fleur
am ratat ceva piersicute???am cautat dar nu am mai gasit poze cu piersicutele coapte deja.parca delia mai zicea ca a pus poze noi dar eu nu le gasesc
oricum suntem o livada cu piersicute foarte frumoase
ultima suta de metri
Dianami spune:
Va anunt cu drag ca s-a nascut bebe Jefferson Constantine de freedelia, 3200 g, 50 cm.
Delia, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de al patrulea puiut! Recuperare usoara, laptic mult si intoarcere rapida acasa!
Porumbita spune:
eu sunt 2 in 1 pe baricade la birou; am descoperit ca iar a aparut nemernicul ala de hemoroid
il urasc... mananc la fructe de nu va spun, lichide, merg zilnic cam 30 min, nu pot pricepe de ce papuci s a format....
chiar, dc aveti remedii pt hemoroizi ziceti
crema care am folosit o pana acum se pare ca nu mai are efect
glicemiile mie imi par mai crescute...(alea de peste zi adica) nu imi dau seama dc le iau eu prost sau ar tr sa fiu si mai drastica cu alimentatia...
doc diabetolog zice ca e ok insa...
astept sa revina ginecologul din concediu, luni am urmatoarea ecografie/control ... mi se pare o vesnicie pana atunci
36+
nycosia spune:
felicitari delia ,recuperare usoara si un bebe sanatos!
Eu am UM 17.10.2011 si dpn 23 iulie..abia am intrat in 37 de sapt si numar orele pana marti 10 iulie cand ma duc la medic.......se pare ca doctoresa mea prefera cezariana la cald asa ca marti aflu data cezarienei( maternitate de stat)!
In primul semestru mi-a fost fff rau...vomam in special noaptea cu arsuri puternice (lapte si supa) dupa care am luat o raceala...temp.....contractii....cand am scapat de ea am dat in sinuzita si toata luna ian am stat la pat pt ca antibioticele au fost ultima solutie!
Si acum mai am ganduri negre din cauza acelei perioade
Contractii am de la 16 sapt de sarcina ...in prezent am cate o contractie de simt cum mi se blocheaza diafragmul si nu pot respira...singurul lucru pe care l-am luat a fost nospa...alte ganduri negre deoarece am consumat cam 3-4 folii
Bebe a fost mereu in grafic dar aici in Bacau de unde sunt eu nu se fac multe investigatii ...am fost la Iasi...dar ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine!
Am optat bentru biberoanele chicco cele step up care imita sanul mamei ...sora mea la 2 copii a folosit chicco si a fost fff multumita in detrimentul celor de la Avent
La carut ne gandim la :
http://www.carucior-copii.ro/detalii-produs/1359/carucior-trekko-completo.html ...sora mea are la fel e f.bun si rezistent abia dupa 2 copii facuti unul dupa altul a inceput sa scartie usor..e foarte incapator si se pliaza dintr-o miscare..dezavantaj ..e mai mare si ai nevoie de spatiu sa-l depozitezi!
La hainute mi-au placut ce au aici:
http://daninaline.ro/start/
O zi minunata si racoroasa!
37+ David Andrei ?
Dianami spune:
La multi ani pepenasilor Tony, Timeea si Irina, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Porumbita, eu ma chinui cu un hemoroid aparut dupa nastere. Ei apar si din cauza presiunii lui bebe pe rect, din pacate o sa stai cu el pana dupa nastere, cand se vor aseza toate la locul lor. Ai grija in continuare sa bei lichide si sa mananci fibre.
Eu dau cu Procto Glyvenol de 2 ori pe zi, Hepathrombin de 3 ori si pun supozitoare Ultraproct (1-2/zi). Parca sa zic ca e o idee mai bine, dar inca nu s-a retras si ma doare.
Aruba, exista inca magazinul Sharbek pe Lipscani, sau Sahara pe splai (pe traseul lui 104 spre Eroilor, aproape de Unirii, cred ca vis-a-vis de Tribunal), acolo a fost un restaurant.
Ma bucur ca mamicile se acomodeaza cu piersicutele, o sa vedeti ca vin si vremuri mai bune , ei cresc rapid si o sa uitati toate problemele si grijile de acum. Vin altele, bineinteles .
Si noi avem inca buric, se mai tine un pic acolo. Acum elimina hormonii mei si are un fel de acnee, facem si masaj la ochisorul stang, are canalul lacrimal infundat. Nu stiu ce greutate are acum, a pus ceva carnita pe ea, e clar ca se dezvolta bine.