*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Madutza, n-ai nici o garantie ca daca amani pana saptamana viitoare va fi mult mai bine.
Eu o patii chiar ieri cu Elisa care a inceput sa planga la gradi ca nu vrea sa stea acolo. Are un educator barbat si de cate ori este el se lasa cu bocete. Azi a fost tot un zambet ca era vecina acolo, marti la fel. Dar uite ca se mai intampla si sa nu vrea.
Si ca tot am povestit de mijlocia mea mi-am adus aminte sa scriu ca de cateva zile spune bine "sus". Am iesit intr-o zi la plimbare si dintr-odata mi-a spus ca poate sa pronunte corect. Era asa de incantata de noua ei reusita. Ea nu vrea sa arate insa o simt ca se consuma mult cand nu ii iese ceva, e tare ambitioasa si perfectionista. La fel si cu scutecul de noapte scos. Nu a mai avut accidente, e bucuroasa. Se vede ca se apropie de 4 ani, ca o ajuta foarte mult ca vorbeste din ce in ce mai bine pentru ca nu mai face o criza din orice. Reusim sa avem o discutie cand incepe sa fie suparata. Si daca ne explica asa in mare cam ce doreste, ce vrea, ce nu-i convine pai problema e deja rezolvata si criza uitata. Nah ca fac si versuri
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicus spune:
La multi ani mamici dragi
Scuze de intarzire pentru dragele mamici
La multi ani criss703, Z_Iulia si Creatza.
La multi ani pentru mamicile Dandusa si IuliaCospy
IuliaCospy felicitari pentru burtica. Sarcina la termen si usoara.
O zi frumoasa.
IuliaCospy spune:
Monicus multumesc mult pentru urari!
Fete dragi, va invit pe toate la o felie de tort, de bezele
Ralukutza, multa sanatate!
Eli, felicitari pt titularizare!
si pt toate mamicile, cozonaceii si fratiorii/ surioarele!
La noi bb o sa fie un baietel!
Iulia, mami de Sara Andreea si 24+
Otiliav spune:
Dandusa, multa sanatate si noroc!
Si poate mai scrii ce mai faceti. Sper ca bine!
IuliaCospy, multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
criss703, Z_Iulia si Creatza! Sper ca ati petrecut frumos!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
criss703 spune:
Multumesc frumos pentru urarile de "La multi ani " Monicus , Otilia...chiar m-am bucurat , am lipsit ceva timp si a fost o surpriza placuta sa le vad !
Salutari la toate mamicile si copilasii , sper ca sunteti bine sanatosi .
Felicitari Eli pt. titularizare stiu ce mult iti doreai
Otilia am vazut un trio de exceptie !!! sunt tot mai frumoase si mai dragalase !
Ralucutza insanatosire grabnica si multa sanatate
IuliaCospy felicitari pt. sarcina
http://family.webshots.com/photo/2845608810104281140KiTLYE va pupam si imbratisam cu drag !
monicus spune:
Criss703
Ne era dor de voi. Am vazut o domnisoara ff frumoasa si f cocheta. Sa va fie de bine vacanta. Poze ff reusite cu asa familie frumoasa si mereu cu zambetul pe buze. Mi-a placut tare mult de cozonacica ca a tinut pasul cu tot, ma refer si la prins puisorul de gainusa... cu distractia .. observ ca a avut o vointa mare sa faca fata febrei. O curajoasa au mami si tati. O domnisorica in devenire, care pierde incet din fizionomia de copil mic. Va pupam si sa fiti tot asa binedispusi si fericiti.
La multi ani mami Ralukutzza mami de Andra-Bianca. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti, intotdeauna inconjurata de cei dragi si sa fii mereu cu zambetul pe buze.
Apropo de ziua aceasta este o zi speciala si pentru mine. Este si ziua mamei mele.
monicabo spune:
La multi ani pt toti sarbatoritii zilei!
Iulia, felicitari pt sarcina!
Otilia, imi place mult poza ta de la avatar Niste scumpe fetele.
criss, f frumoasa Sofi
Eli, felitari si din partea mea!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
criss703 spune:
Monicus draguta ca de obicei !
Adevarul ca nu am mai prea vazut poze cu cozonaceii cum au mai evoluat/schimbat ...deja regret fatuca ,vocea si timbrul de bebe
Monicabo multumim , La multi ani pt. Ana Maria !
La multi ani tuturor Mariilor !
La multi ani Ralucuzza !