*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Suntem alaturi de voi..madutza_bra
Mi s-a facut pielea gainii cand am citit prin ce ati trecut. Acum este bine cozonacelul? De la ce a pornit? A mancat ceva care nu i-a placut??? De la ce sa faca aceasta cumplita forma? Doamne mami.. prin ce ati trecut...Doamne ajuta ca a raspuns la tratament si ca s-a stabilizat. Offff mami... suntem alaturi de voi cu toate gandurile de bine si multaaaaa sanatate cozoacelului.
Aveti multa grija de voi. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Of Madutza ce ghinion sa intre in sange. Ce inspirati ati fost sa mergeti la spital. Ca asa voma in continuu chiar si o zi am experimentat si noi insa nu m-as fi gandit ca se poate ajunge la coma de la o enteroviroza.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Madutza... aproape ca n-am cuvinte sa exprim ce-am simtit citind mesajul tau... si cat m-am bucurat de tare ca s-a terminat totul cu bine si cu relativ putine zile de spitalizare! Nici nu vreau sa ma gandesc la ce-ati simtit in momentele alea, multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ati ajuns la timp cu el la spital si ca si-a revenit! Nu degeaba se spune ca sanatatea e mai presus decat orice...

Eu am avut doua zile grele, delegatie, cursuri, drum greu-greu... in seara asta m-am repatriat si am stat "lipita" de copii, mi-a fost asa dor de ei ca nu mi-a venit sa fac nimic-nimic, nu mi-am desfacut nici geanta, n-am pus la loc hainele calcate de soacra, numai am ascultat muzica si am desenat/colorat cu ei [bine ca am avut mancare ].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

madutza-bra sanatate multa ii doresc. e groaznic ce povestesti tu pe acolo.va imbratisez

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

monicus, otilia , manu
Da a avut o eneroviroza, de fapt cred ca amandoi au avut-o, ca amandoi au avut scaune moi. A inceput intr-o joi, sambata nu au mai avut nimic nici unul...pana la orea 6 seara cand Cristi a inceput sa aiba din nou scaune moi, dar a fost vioi, vesel, s-a jucat pana la 9:30-10:00 cand s-a culcat. Apoi la 10:30 s-a trezit vomand si a avut in continuu spasme de voma. Nici acum nu stiu de la ce a avut acele spasme, cred ca erau la fiecare 2-3 minute.. nici nu mai avea ce vomita. De aici s-a iritat esofagul, ii curgea sange in stomac apoi il vomita.
La Cata s-a rezolvat usor, poate ea e mai rezistenta..nu stiu. Oricum ne-au spus atunci sa stam cu ochii pe ea, sa nu pateasca la fel...
In spital Cristi si-a revenit complet, ka modul ca ne-am externat fara medicamete si fara regim alimentar. sunt f mandra de Cristi de cat de curajos a fost cand ii administrau antibioticele cefort+gentamicina, plus glucoza si niste pansamente stomacale, toate prin branula (fluturasi le spuneau asistentele). personalul din spital f amabil. Se vedea ca toti de acolo fac din pasiune meseria si ca iubesc copii.

Multumim si noi Domnului si Fecioarei Maria ca e bine si sanatos

Acum scriem scrisori pentru Mos Craciun
Vrea chitara albastra si toba

Voi ati inceput sa scrieti mosului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

eli,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Da, am inceput si noi sa-l pomenim pe Mos Craciun, azi i-am auzit ca-i spuneau lui tati ca vor sa-i ajute cu scrisoarea Radu isi doreste (deocamdata) un avion mare si Anastasia o papusica... dar inca nu am reusit sa ma lamuresc la ea daca este vorba tot de bebelusul "inteligent" pe care a zis ca si-l doreste de ziua ei si pe care il va primi de la grupul meu de prietene-mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Madutza_bra ma bucur din suflet ca e bine Cristi acum si ati scapat de cosmar !Mi se stransese stomacul cand am citit chiar nu ma gandeam ca se poate ajunge la asa nenorocire de la voma si intr-un timp asa de scurt !
Sunt convinsa ca Mos Craciun ii va aduce tot ce-si doreste

...si Sofi a inceput sa se gandeasca la Mos Craciun , daaaar... ce ar putea ea sa-i dea cadou Mosului , deocamdata a ramas la un puzle mare pe care trebuie sa-l cumparam amandoua .

La multi ani cozonaceilor de 4 anisori !
si multa sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Doamne, madutza_bra, bine ca s-a terminat totul cu bine, ca acum s-a recuperat.Offf ... ce forme urate de boli, ma tot intreb de ce au evoluat in felul acesta, de ce stau in stare ascunsa, fara nici un simptom si deodata izbucnesc in forme urate, cand pana nu demult (daca ne gandim la copilaria noastra) copiii se jucau in tarana, stateau cu mucii pana in barba, mancau din copac si nu aveau nimic. Sau poate tocmai aceasta e explicatia, ii tinum in puf, li se dau tot felul de medicamente la primul stranut si organismul lor cedeaza in momente mai grele. Brrr ... nici nu vreau sa ma gandesc la ce se putea intampla si va doresc din tot sufletul sa nu mai treceti prin astfel de momente, sa fie un episod singuratic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Thea, inca nu stie ce sa-i ceara Mosului. Deocamdata asteapta cu nerabdare sa primeasca de ziua ei un bebe care a invatat sa mearga. Dintre fetite are cineva asa ceva? Am facut o prospectare a pietei, dar nu ma hotarasc, preturile sunt exagerate, n-as vrea sa dau o gramada de bani si sa mearga 5 minute.

Mergi la inceput