Bobocei de sept-oct 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
anidaz spune:
Stella iti sunt bune rezultatele!
Ai plecat de la o valoare buna 73 creste dupa glucoza peste limita dar e normal si apoi scade ,ultima valoare fiind 57 ,este fara nici un risc de diabet de sarcina,bravo pentru asta! Limita de ris era 100 iar ce este peste indica diabet,ma refer la ultima valoare,deci no problem.
29+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g adina se poate sa fi fost doar azi?! nu stiu, o sa-ncerc s-o iau mai des...maini si picioare umflate n-am...inca.. _ 26+ David Gabriel Multumesc Doamne! |
Poate ai fost stresata(contractiile) sau poate ai mancat ceva sarat,atunci poate fi doar azi,dar e important sa vezi cum este in zilelele urmatoare.Tensiunea marita e primul semn de preeclampsie si nu e de dorit sa faci asa ceva,sper din suflet sa nu fie!Dar de obicei e insotita de maini ,fata si picioare umflate.
29+
Mihnea Bogdan
nu_mai_stiu spune:
Nici eu nu am facut testul de glicemie.
Transportul nu stiu cat costa,imediat va spun ca vreau sa fac o comanda mai mare
Corina,o sa-l iau...sper sa nu fie nimic rau.De maine dimineata incep.Tot am amanat ca mi-a fost frica.Sper sa fie totul bine.
ANDREEA 28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
stella87 spune:
Buna gravidutelor,
Anidaz, multumesc mult pt raspuns! Am vb si cu medicul si mi-a zis ca e bine Eram cam ingrijorata pt ca mama are diabet, si o matusa din partea mamei, si am zis sa fac testul, sa fiu prevazatoare.
Referitor la ce s-a mai discutat, eu n-am recoltat secretie decat la inceputul sarcinii si era totul bine, si cred ca mai recoltez dupa 36 de sapt, pt ca vreau sa nasc natural si sa vedem cum stam.
Uff, am uitat ce s-a mai discutat
Azi am inceput si cursurile prenatale si ma linistesc asa intr-o oarecare masura pt ca se explica toti pasii nasterii, ce tre sa ai in vedere si ma simt asa mai pregatita, mai in cotrol
fericita 30+ cu
corinuka_g spune:
pupici burtici!am venit de la eco...
in general lucrurile stau bine, cu o mica exceptie...
bebe e bine, i-am vazut iar fatzuca frumoasa :)...e in grafic ca masuratori, are 833 g, dilatatia ventriculara s-a mai tras, e de 0,4cm (initial era 0,9), a zis dr ca ridica probleme peste 1...
scurgerile sunt normale in sarcina, adica mai abundente, iar lichidul in cantitate normala...
bebe era cu capul in dreapta, cu spatele in jos..
colul e lung, inchis DAR ramolit, adica moale, adica de 34 saptamani, adica pregatit de nastere!!! s-ar putea ca data viitoare daca apar contractii sa se deschida...mi-a zis ca ar fi ideal sa ajungem la 32-33 de saptamani...asa ca daca se mai intampla sa apara contractii, in secunda 2 tre' sa fiu la clinica...
mi-a zis sa fac un test de glicemie si daca iese prost sa fac si toleranta la glucoza, daca iese bine, nu...
tensiunea tre' s-o urmaresc mai des..
cam astea ar fi vestile..
va pup
_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!
lalu85 spune:
Fetelor azi am fost la dr de familie si ziua de azi este prima zi de prenatal
lalu85 33+ cu
lalu85 spune:
Corinuka, felicitari pt bb maricel imi pare rau de problemitele aparute, dar sper ca bb sa stea linistit acolo cat mai mult
lalu85 33+ cu
danielabejan spune:
lasa corina k bebe nu se va grabi sa plece de la mami din garsoniera ca stie el k acolo are tot ce ii trebe , oricum multa sanatate si tie si lui bebe si tuturor
sa ai parte de un concediu super frumos si odihnitor lalu, numa bine
azi ne-am comandat si noi carutzul pe vineri mi-l vor aduce de la mothercare cu 160 cu reduceri urmarite la sange, pretul lui real fiind de 400 lire asa arata
http://www.mothercare.com/Mothercare-Xtreme-Pushchair-Travel-System---Grey-Mist/327323,default,pd.html?cm_sp=ProductFeatures-_-Category%2520landing-_-Mothercare%2520Xtreme%2520Pushchair%2520Travel%2520Sy
si npt buna si buna dimineatza
27+ Emma
loryd spune:
Buna dimineata dragegi burticutze!
Va rog sa ma iertati ca am disparut asa dar n-am avut la parinti internet. Acum sunt din nou acasa pana la sfarsitul saptamanii dupa care plecam iar.
Eu trebuie sa-mi prelungesc concediul medical si vine si sora mea cu nepotelul la plaja asa ca Lory va avea partener de joaca pe plaja.
Abia astept sa citesc ce-ati mai scris. Sper ca toata lumea e bine. Noi suntem bine, bebelina e foarte activa si am observat ca atunci cand ii citesc sau ma joc cu Lory e si ea tare jucausa. .
Pupici pt toata lumea
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 25+ Teodora !
POZE LORY
bya_me spune:
Corina sper ca bebele sa stea cat mai mult la tine in burtica ca oricum acolo e cel mai bine pentru el...dar daca el nu mai poate si e nerabdator sa isi vada parintii atunci sa fie totul intr-un ceas bun si oricum pe la 32-33 de sapt deja e destul de maricel sa faca fata lumii exterioare fara probleme
Daniela foarte fain caruciorul si reducerea e chiar substantiala! Felicitari pentru achizitie