Bobocei de sept-oct 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona_bm spune:
Buna dimineata!
Tocmai am ajuns si eu la birou si-mi savurez cafeluta.
Astazi am fost la medicul de familie la check-up asa ca la 23 sapt. am 55kg si tensiunea inainte de cafeluta 100/60.
Deocamdata toate sunt bune... nici magneziu nu mi-a spus sa iau suplimentar pentru ca e abia putin sub limita. Dupa evidenta lui acum am +3kg desi dupa a mea ar fi doar +1 ca aveam 54kg cand mi-a iesit testul pozitiv
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
22+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Kytana spune:
Buna dimi burtici frumoase!
Astazi trebuie sa avem mare-mare grija de noi. Ati auzit banuiesc avertizarea de 39 grade mai in toata tara. O zi racoaroasa, cu fresh de portocale si limonada si doar vesti bune!
Corinuka, ma bucur ca RECLAMA ILEGALA grasun e bine si vioi! Dar e si cuminte si va sta la mamica in burtic sa vina ca si bobocel pufos
Lalu, felicitari pentru prenatal! Sa te bucuri de liniste si pace dar sa nu uiti de miscare, da?
loryd, distractie placuta si gandeste-te si la noi cand intri in mare. Ah, ce as mai face si eu o baita!
Dani, a meritat sa le urmaresti ofertele, nu? E f tare caruciorul, sa il folositi cu drag si spor
26+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
Kytana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona_bm Buna dimineata! Tocmai am ajuns si eu la birou si-mi savurez cafeluta. Astazi am fost la medicul de familie la check-up asa ca la 23 sapt. am 55kg si tensiunea inainte de cafeluta 100/60. _ fericita de Elisa Maria (26.10.2010) 22+ Emma Andreea www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2 |
Nu ai idee cat de invidiez pentru acel 1 kg luat in sarcina Eu am inceput de la 49 si vinerea trecuta aveam 56 dupa cantarul meu. Nu as mai vrea sa ma sui pe el
Ma bucur ca esti bine Ramona, o zi usoara la munca!
26+ cu
corinuka_g spune:
'neata burtici!
multumim de imbarbatare
cred ca trebuie sa evit factorii care declanseaza contractii, dar nu-i cunosc pe toti ...la mine duminica cred c-a fost vorba de drum c masina si caldura...
am o intrebare: ce-nseamna nastere la 7 luni? in timpul lunii a saptea sau la incheierea ei? eu am vazut pe ticker ca azi am intrat in luna a saptea..
va pupic
_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Neata Corina!
Eu cred ca inseamna undeva in intervalul 27 - 30 care (din cate stiu eu) este corespondent lunii a 7 a.
Eu zic ca va fi bine bebe si va veni fix cand va fi cel mai bine pentru voi, Doamne ajuta!
26+ cu
corinuka_g spune:
mersi kytana!
sper sa stea in burtica toti cat mai mult si sa se nasca sanatosi!
wow ramona, 1 kg??? ..felicitari!..eu am luat 10...
daniela fain tare caruciorul! sa-l folositi sanatosi!
lalu sa ai un prenatal frumos si fara peripetii..
_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!
mami.ilinca spune:
Neata burticute frumoase,
Mi-au venit rezultatele analizelor de ieri, ma incadrez cu succes la anemie (hemoleucograma modificata si sideremie scazuta). Nu-i nimic, ii vin eu de hac, incerc mai intai incerc prin alimentatie si apoi daca nu ne ''intelegem'' , trecem la medicamente. In rest , ma incadrez in limite normale .
Stella: felicitari pt testul de glicemie.Ai scapat de o grija. Sa ne spui si noua ce lucruri faine afli la cursuri, daca vrei bineinteles
Bya: m-ai intristat si pe mine cu salariu. lasa noi sa fim sanatoase ca banii oricum vin si pleaca.
Andreea: cum e cu comanda la farmacia Tei? ce ai mai luat? esti cea mai harnicuta dintre toate , asa mi se pare mie
Corinuka:bravo pt bb pufos, sa creasca mare si bravo pt luna a 7-a , inseamna ca ai intrat in trimestrul 3! In rest , stai cumintica in patut ca sa creasca bobocelul! Dca ai un aparat de tensiune in casa , ar fi tare bine sa-ti monitorizezi tensiunea.
Lalu: prenatal cat mai lung si usor !
Daniela: imi place caruciorul tare mult, sa=-l stapaniti sanatosi si sa-l folositi cu drag!
Loryd:te invidiez ca poti sa faci baie in mare oricand . Fetita ta nu e incantata de mare? Noi nu cred ca mai ajungem anul asta.
Ramona; zi usoara la serviciu! si mie imi doresc la fel. Felicitari pt kg, 1 sau 3 nu conteaza ! Eu am 8 si nu prea ma cumintesc cu dulciurile
Va
Ana 25+