Bobocei de sept-oct 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
Kytana spune:
De curiozitate Bya o sa intreb si eu, sa vedem ce mi se raspunde. Oricum informatia este bine-venita. Multumesc!
Despre secretie si eu ma tot intreb daca nu e cazul sa fac un test. Saptamana viitoare merg la dr si daca nu imi recomanda parca m-as duce si eu, macar sa stau linistita.
26+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
lalu85 spune:
Mirabela, esti ff comica sa stii ca si eu sunt uituca rau de la hormoni
Corinuka, ma bucur ca esti bine, grija mare cu tensiunea
Si eu am dureri jos la osul pubian
lalu85 33+ cu
corinuka_g spune:
adina se poate sa fi fost doar azi?! nu stiu, o sa-ncerc s-o iau mai des...maini si picioare umflate n-am...inca..
_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!
stella87 spune:
Buna gravidutelor,
Am intrat asa mai pe fuga si n-am avut timp sa va citesc. Tocmai mi-au iesit rezultatele de la testul de toleranta. Din pacate le-am luat de pe net si n-am niciun interval de referinta si pana vorbesc cu doctora voiam sa va intreb pe voi daca vi se par ok
glicemie proba 0 a jeune : 73 mg/dl
glicemie proba I 60 min : 147 mg/dl
glicemie proba II 120 min : 115 mg/dl
glicemie proba III 180 min : 57 mg/dl
Acu trec si eu la citit Va
fericita 30+ cu
bya_me spune:
Stela imi pare rau dar eu nu te pot ajuta...eu nu mi-am facut testul acela asa ca nu stiu care sunt valorile normale
Sunt cam nervoasa Tocmai am aflat ca salariul acela mediu de care va ziceam nu se mai acorda...adica acel salariu mediu era stipul in CCM la nivel national care nu mai este in vigoare (era pt 2007-2010) si din pacate nici nu s-a semnat altul...exista un proiect de CCM la nivel national pt 2011-2014 dar nu s-a semnat. Iar in CCM la nivelul unitatii noastre bineinteles ca nu este nici o clauza legata de salariul mediu suplimentar care se da la nastere. Asa ca asta e
nu_mai_stiu spune:
Fetelor,multumesc pentru raspuns...nu stiu ce sa fac cu osteocher-ul...chiar nu stiuuu
Nu mi l-a dat in urma unei analize ci asa pur si simplu.A zis sa iau 10 zile pe luna timp in care sa intrerup fierul.Adica 10 zile in iulie si 10 zile in august.
Nici mie nu mi-a recoltat nimic pana acum.Mai exact inca nu mi-a vazut-o niciodata Oricum urmatoarea intalnire o am pe 19 si mi-a zis ca nu o sa mai fie eco,doar control.Bnuiesc ca atunci o sa se intample si recoltarea si masurarea colului si altele.
Nu-mi vine sa cred ce putin mai aveeemmmm Am niste emotii....ohohoaaaaaaaa
Dureri la osul pubian am si eu si nu de acum...ma cam temeam sincer intr-un timp...
Cu listele cum mai stati?Eu mai am de facut cateva cumparaturi ce tine de farmacie si cam am terminat , cred...
ANDREEA 28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
carmen spune:
Bya, imi pare rau ca ai fost dezamagita, imi inchipui cum te simti. Asta este, mergem inainte. In tara asta ce era valabil ieri nu mai e valabil astazi si tot asa.
Sella, din pacate nu imi pot da cu parerea ref la rezultate, eu nu am facut (nu mi-a cerut) sa fac testul de toleranta la glucoza.
27s 1zi
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Fetelor pe farmacia tei online elevitul e 27 lei si eu la farmacie la mine dau pe o cutie 39.91 ???? Dumnezeuleeee...Vreau sa fac o comanda la ei.
ANDREEA 28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
carmen spune:
Andreea, si cat mai costa transportul? Daca trebuie sa platesti tu transportul cel mai avantajos e sa faci o comanda mai mare ca sa imparti cheltuiala.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
corinuka_g spune:
andreea osteocare-ul e safe in sarcina...eu zic sa iei daca ti-a recomandat medicul...avem nevoie de suplimente de calciu, oasele lui bebe se formeaza si-l mananca pe al nostru...si mie mi-a zis sa iau calciu, tot 10 zile/luna...
_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!