Bobocei de sept-oct 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata fetelor
Noi suntem mai bine aseara am facut si o plimbarica iar acum vad ca nu mi se mai intareste burtica
Legat de recoltari de secretii...mie mi-a recoltat mereu asistenta, niciodata dr. si nu am avut nici o problema si nu am simtit nici un fel de durere...
Va pupicesc

lalu85 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ma bucur ca nu se mai intareste burticul Lalu

Eu nu m-am simtit niciodata bine la recoltari. Sunt mai mica acolo si de fiecare data, la oricine am fost, am simtit de parca m-ar rupe. O data am lesinat dupa control. Si credeti-ma ca rezist la durere.

Cel putin cand pun "clestii" aia, nu stiu cum se numesc, zici ca ma sfasii in doua... Ce ma bucur ca voi nu aveti astfel de probleme!

26+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Pai...Kytana, daca ai asa probleme atunci e bine sa-ti recolteze un medic, zic si eu....

lalu85 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut burtici

lalu ma bucur ca nu se mai intareste burtica
adina ce bebe mare ai sa stea la caldurica cat de mult posibil si sa se nasca perfect

Noi suntem bine,obosesc tare repede,mi-i se umfla putin mainile si picioarele.
Si la noi puiutul e cu caputul in jos,asa era de la 24 de sapt cand l-am vazut la eco.
si acum il tot simt cum da cu piciorusele la o palma deasupra buricului
ieri l-am simtit sughitand,a fost asa de scump
Am zugravit in weekendul asta in sufragerie,in baie si pe hol si a venit soacra-mea de ieri pana azi si mi-a facut curatenie
eu am stat cuminte si m-am uitat

va dorim o zii frumoasa,usoara si racoroasa tuturor

Paulafericita 27+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

ehehe, bine ar fi daca ar fi diferit...insa asta spuneam ca indiferent daca a fost un dr sau o asistenta, acelasi a fost rezultatul. Poate sunt eu mimoza

26+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata!
Si noi zugravim saptamana asta,dar eu nu mai fac nimic,vine sora-mea si ma ajuta.
Corina cum esti?

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Lalu ma bucur ca esti bine,sper sa o tinem tot asa,ca si la mine isi face efectul gynipralul si chiar foarte rar ma mai doare ,pana la urma cine stie,poate ajung si eu cat mai aproape de termen,

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Salut burticute!!!

Vai ce de activitate pe aici!!! Ati scris nu gluma... noi am in fost in concediu in concediu o saptamana la Costinesti si inainte de asta am avut o perioada mai agitata la servici, asa ca am avut ce recupera acum (2 capitole) ...dar acum intoarsa la munca nu mai este nimic de facut pt mine...asa ca vreo 3 sapt cat mai stau la munca o sa fie cam plictiseala...asta e, mai mult timp de forumit si de cautat chestii pt bebe
Sincer nu prea mai tin minte ce s-a discutat in astea 2 capitole
Ahh tin minte ca s-a adus in discutie problema dormitului cand se vine cu bebele acasa. Noi la fetita am dormit doar o noapte cu ea in camera (in prima noapte cand am ajuns acasa) apoi am mutat-o in alta camera, eu nu puteam dormi auzeam cel mai mic zgomot pe care il scotea si dupa nu mai reuseam sa adorm...Apoi cand am mutat-o in alta camera am lasat usile deschise, era chiar camera de langa noi si tot auzeam toate zgomotele pe care le scotea ei in somn...Acum la al doilea bebe probabil ca o sa-i culc in aceasi camera pe amandoi, ca e tot asa camera langa camera noastra si cu usile deschise se aude tot si eu am somnul foarte usor, nu-mi fac griji in privinta faptului ca nu o sa-l aud pe bebe. Singura mea ingrijorare e faptul ca ar putea sa o deranjeze bebele pe fetita si atunci probabil ca o sa-l luam cu noi in camera si va trebui sa ma obisnuiesc eu cu zgomotele lui

Mai zicea cineva de dureri: eu am pus cam multe kg sarcina asta aprox 10 kg la 27 sapt si incep sa ma resimt, ca urmare am niste dureri cand ma ridic, dupa ce stau mai mult pe scaun, in zona pubiana, eu zic ca osul ma doare, parca m-as fi lovit si as avea vanataie asa ma doare... O fi din cauza greutatii extra? habar n-am

Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 23+ de

Mergi la inceput

Mai am 2 zile si il vad pe bb abia astept
Anidaz, o sa vezi ca o sa fie bine si bb sta cumintel acolo
Corina, ce faci? esti bine?

lalu85 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!ce faceti?Vad ca ati scris, nu gluma. N-am apucat sa citesc prea mult, dar prmit sa recuperez.Zilele astea mai mult pe drumuri am fost si n-am avut timp deloc sa intru pe forum.
De ieri sunt in concediu medical, am vorbit cu medicul meu ginecolog, m-a chemat la soital , a vorbit cu o dna dr in policlinica si gata s-a rezolvat, Am concediu 2 saptamani, apoi merg sa-l prelungesc inca 2 saptamani dupa care intram in prenatal.
Azi am reusit sa-mi gasesc alt medic de familie, am transferul, maine merg sa-mi iua fisele de la actualul medic.
Stiti ce a fost amuzant?M-a intrebat dr la care ma transfer cum o chemea pe dr actuala si cand i-am zis numele, mi-a zis ca acum intelege de cer transferul. Are un renume nu tocmai laudabil in randul medicilor de familie. Acum trebuie sa ma inarmez cu neri de otel pentru maine cand ma duc sa-mi iau fisele(apropo totata familia eram la ea, asa ca ramane fara 3 pacienti dintr-un foc)
In alta ordine de idei, e tare bine acasa, la mine in casa inca e acceprabil, nu sufar in de caldura excesiva. Insa au inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele,la Bianca nu am avut problema asta.Kilograme in plus pana acum nu am decat 7(nu aruncati cu pietre , va rog)dar cu toate astea obosesc foarte repede.Spunea o mica, imi cer scuze, n-am retinut cum o cheama ca are uneori dureri in zona pubiana, ca si cum s-a lovit. Asa simt si eu, uneori, de vreo 2 saptamani.
Acum va las , fug la bucatarie, fac niste ardei si dovlecei umpluti.
REvin mai tarziu, dupa ce reusesc sa si citesc ce ati mai scris.
PUP
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007) si +26 saptamani

Mergi la inceput