Bobocei de sept-oct 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
veroboroda spune:
Mea culpa, acum am vazut ca am mancat niste litere. Ma intelegeti voi, neuronii mei sunt deja in concediu.
lalu85 spune:
Vero, ma bucur ca ai rezolvat si ca iti schimbi medicul de fam. Eu am pus 17kg si ma simt ca o balena esuata imi este ff greu si obosesc repede si mai ales picioarele care ma dor fff rau cand merg.
lalu85 33+ cu
mami.ilinca spune:
Neata burtici,
Raportez si eu: azi dimi am fost la analizele de sange&urina, m-am mai scuturat de 2 milioane, iar pe celelalte le-am amanat
Tzitziri: cum mai esti ? cum merge tratamentul?Sanatate multa tie si burticii!
Kytana&Lalu:multumesc pt raspunsuri privind recoltarea.
Bob:eram razgandita 90% < iti multumesc pt raspuns La Fundeni mergi pt analize?
Anidaz:parca te vad ca depasesti termenul si incercati sa-l convingeti pe bebe sa iasa. Doamne ajuta sa creasca mare bobocelul! Nicaieri nu e mai bine ca la mami in burtica!
Bya: bine ai revenit! cum a fost la mare? ati fost si cu fetita cea mare?
Veroboroda: eu as anunta-o telefonic pe fosta dr ca maine ma duc sa iau fisele, sa nu faca nazuri si sa te puna pe drumuri pt ele . Ma bucur ca ti-ai gasit alt medic.
va pup
zi frumoasa tuturor
ANA25+
nu_mai_stiu spune:
Hello burtici.Iar mi-au trebuit 2 zile sa citesc din urma.In week-end am fost tare ocupata,ziua soacrei (care sta in bloc cu mine) , 3 zile de musafiri,etc.
Am citit ca sunt ceva probleme cu unele dintre noi.Sper din tot sufletul sa fie bine si sa nastem toate la termen.
Felicitari pentru saptamanile schimbate,rezultatele bune la analize,eco,teste.
La noi nu mai e de mult timp in discutie.De pe la 3 luni jumatate cred.Mie frica sa ma risc,cu toate cu nu a fost o sarcina cu probleme si 2 la mana m-as simti de tot kktul sa fac si bb sa miste...
Eu am luat 14 kg si nu sunt mandra deloc...,dar tare mult imi plac dulciurile si nu lipsesc din meniul meu zilnic
Mai ia careva dintre voi Osteocare ? Mie mi-a dat si mi-e frica sa-l iau
ANDREEA 28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
danielabejan spune:
neatza fetelor
ma bucur ca burticutzele sunt bine azi
si noi aveam dureri intre picioare uneori si noaptea knd dorm si vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta ma doare tot corpul de parca nu as mai fi facut miscare de 1 an sau de parca as avea febra musculara dar trece oricum e mai bine decat cand am arsuri la stomac
corina tu cum te mai simti? azi parca mergeai la dr? sper sa ne aduci si noua vesti bune despre tine si bebitzul tau
fetelor mie aici nu mi-au recoltat niciodata nimic din interior si facem samb 28 de sapt mai e careva in situatia asta?
27+ Emma
bya_me spune:
Ilinca a fost foarte fain la mare da am fost si cu fetita noastra cea maricica, oricum mai mult pt ea am fost decat pt noi. Am avut parte si de o stare febrila destul de urata (a facut febra 39,6 si nu ii cobora nici cum) dar m-am uitat pe net si am gasit spitalul privat Isis dn Constanta, am fost acolo si acolo ne-au zis ca e ok, e doar o viroza... trebuia doar sa-i tinem temperatura sub control si intr-adevar a doua zi nu a mai avut nimic...si s-a putut bucura si ea de mare
Ce vreau eu sa va intreb: stiti ca se da un salariu mediu pe unitate la nasterea fiecarui copil? Eu am primit la fetita si ne-a picat tare bine banutii aia...probabil ca o sa-i primesc si acum, dar intrebarea mea e: s-ar putea cumva da banii astia inainte de a naste ca sa se cumuleze ca si venit net si ca urmare sa-ti creasca indemnizatia? Stiu ca la o cunostinta asa i-au facut cei de la firma unde lucra dar nu stiu exact ce artificiu contabil au folosit. In mod normal se da dupa nastere, trebuie prezentata o copie dupa certificatul de nastere al copilului si o cerere pt salariul acela..
Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 27+ de
carmen spune:
Danielabejan, da, eu sunt in aceeasi situatie cu tine, nu mi-a recoltat niciodata in timpul sarcinii, nici nu stiu daca sa o intreb sau nu pe dr.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Bya_me, tu lucrezi la privat sau in sectorul public? ca eu nu cred ca am vreo sansa sa primesc asa ceva :( din pacate.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nu_mai_stiu ] Mai ia careva dintre voi Osteocare ? Mie mi-a dat si mi-e frica sa-l iau ANDREEA 28+ cu http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png |
Eu nu iau, stiu doar ca i-am dat fetitei mele ca supliment de calciu , magneziu si vit D si e printre cele mai ok produse . Dar e delicat cu suplimentul de calciu la gravide, nu stiu ce -ti zic. flo]
Am tras ieri cu ochiul la piersicute 2012 si scriau despre "Compresses" de la Multi-Mam, f utile in primele zile de alaptat. Eu nu stiam de ele , dar am ''notat''in carnetel Poate va ajuta , desi sper sa nu avem nici una dintre noi ragade sau alte probleme la sani.
Ana25+
bya_me spune:
danielabejan nici mie nu mi-a recoltat doctorul nimic pe parcursul sarcinii. M-a intrebat intr-adevar la fiecare consultatie daca sunt ceva schimbari la scurgere, dar cum totul este normal, zic eu, nu mi-a recoltat nimic.
Legat de nici noi nu stam foarte bine la capitolul asta Adica nu am vreo jena sau ceva doar ca nu simt nevoia...dar deloc si inainte nu aveam nici o problema cu cheful. Poate si din cauza ca m-am cam ingrasat si nu ma simt foarte bine in pielea mea... Acum mai facem si noi cate un pic dar mai mult pentru sotul meu decat pentru mine, ca daca ar fi dupa mine nu s-ar intampla nimic. Asa ca mie "imi vine pofta mancand" ce sa facem? Il inteleg si pe el si o sa fie si mai greu dupa ce o sa nastem
Bia mamica de fetita scumpilici de 2 anisori si 27+ de