Bobocei de sept-oct 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Intrebare : am de facut exam secretiei vaginale, col si clamydia, mico si ureaplasma. Mi-e frica. La sarcina trecuta mi-a recoltat dr mea gineco, acum am trimitere la laborator. si repet mi-e frica....sa ma las pe mainile unei asistente. Voi cum ati procedat? Stiu ca in contextul grijilor adevarate , e o prostie ce va intreb, dar jur ca ma preocupa . |
Cand am recoltat in sapt 28, am mers la o asistenta, m-a durut, a fost neplacut, dar n-am sangerat si nici nu m-a mai durut odata iesita din cabinet. Recunosc ca am avut emotii, da.
Mie nimic nu mi se pare o prostie atunci cand e vorba de copilul meu. Eu ma stiu ca o persoana cu destui pitici pe creier si numai intreband persoane avizate sau experimentate ma pot lamuri. Nu-mi place sa am o nelamurire/grija cat de mica si s-o las sa ma macine. Din partea mea, sa n-ai nicio grija, intrebarea ta chiar mi s-a parut normala.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
anidaz spune:
Bob ,sa fie cum iti doresti tu si bebe sa te asculte si sa se reintoarca,bine ca este bine si e totul in regula,oricum va admir rabdarea de a nu ceda sa aflati sexul bebelusului,
29+
Mihnea Bogdan
lalu85 spune:
anidaz,felicitari pt optimismul tau asa ar trebui sa fim toate cand va aud pe voi, parca nu mai am rabdare pana joi abia astept sa-l vad pe bb sa vad daca sa pozitionat cu capul in jos, cat a mai crescut...uff abia astept
lalu85 33+ cu
Bob_Pixel spune:
Adina, nu e chiar asa de greu, mai ales ca e sotul cu mine mereu la eco. Uneori as vrea tare tare mult sa stiu, in special cand vreau sa cumpar ceva, dar asta e, o sa ne descurcam si pe unisex.
Eu te admir pe tine ca nu o iei razna si-ti pastrezi cumpatul, adica faci exact ceea ce trebuie si ce aveti nevoie. Incerc sa iau si eu aminte la tine si sa fiu mai cumpatata atunci cand o iau razna pentru lucruri superficiale. Doamne-ajuta sa fiti bine !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
stella87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Linistea mi-o da chiar bebe fiindca 11 ani am asteptat,am sperat ,am luat pastile ,am facut tot felul de tratamente si monitorizari si nu s-a intamplat nimic. Iar acum cand am renuntat la toate a venit,deci a venit cand a vrut el si Dumnezeu,am dus sarcina destul de usor,nu pun la socoteala greturile prelungite,mi l-am dorit prea mult ca sa ma plang,s-a intors de la 23 de saptamani si asa a ramas,sunt sigura ca si nasterea o va planifica tot el,deci bebelusul meu nepretuit are o personalitate aparte inca de la concepere si asta ma linisteste... nu stiu de ce. |
Anidaz, m-a impresionat mult mesajul tau, pana la lacrimi Sunt cam sensibila, dar ideea de baza e ca iti tin pumnii si esti un exemplu pentru noi toate
fericita 30+ cu
anidaz spune:
Woooow,acum ma impresionati voi de-a dreptul si ma bucur sa va am alaturi,va multumesc!!!
29+
Mihnea Bogdan
mlhaela spune:
Carmen, esti o norocoasa ca ai puf, mie mi-a crescut par de-a dreptul pe burta! Fiind bruneta (mai focoasa :P), am avut intotdeauna putin par sub buric, pe care-l epilam cu penseta. Acum am par pe toata burtica. Sper doar ca dupa nastere sa scap de el (asa am inteles de la fetele de pe forum care s-au mai confruntat cu aceasta problema la nasterile anterioare).
mlhaela spune:
Mirabela, sper din suflet ca prietena ta sa fie bine. E posibil sa-si revina lichidul? Mai bine zis, are vreo sansa sa duca sarcina la capat? Daca nu-ti cer prea mult, te rog sa ne tii la curent cu starea ei.
Adina, ma bucur ca reusesti sa fii asa linistita.
mlhaela spune:
Fetelor, daca bebe nu se intoarce cu capul in jos, atunci se recomanda nasterea prin cezariana? Se poate naste natural cu bebe neintors?