Bobocei de sept-oct 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca
Intrebare : am de facut exam secretiei vaginale, col si clamydia, mico si ureaplasma. Mi-e frica. La sarcina trecuta mi-a recoltat dr mea gineco, acum am trimitere la laborator. si repet mi-e frica....sa ma las pe mainile unei asistente. Voi cum ati procedat?
Stiu ca in contextul grijilor adevarate , e o prostie ce va intreb, dar jur ca ma preocupa .

Cand am recoltat in sapt 28, am mers la o asistenta, m-a durut, a fost neplacut, dar n-am sangerat si nici nu m-a mai durut odata iesita din cabinet. Recunosc ca am avut emotii, da.

Mie nimic nu mi se pare o prostie atunci cand e vorba de copilul meu. Eu ma stiu ca o persoana cu destui pitici pe creier si numai intreband persoane avizate sau experimentate ma pot lamuri. Nu-mi place sa am o nelamurire/grija cat de mica si s-o las sa ma macine. Din partea mea, sa n-ai nicio grija, intrebarea ta chiar mi s-a parut normala.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bob ,sa fie cum iti doresti tu si bebe sa te asculte si sa se reintoarca,bine ca este bine si e totul in regula,oricum va admir rabdarea de a nu ceda sa aflati sexul bebelusului,

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

anidaz,felicitari pt optimismul tau asa ar trebui sa fim toate cand va aud pe voi, parca nu mai am rabdare pana joi abia astept sa-l vad pe bb sa vad daca sa pozitionat cu capul in jos, cat a mai crescut...uff abia astept

lalu85 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Adina, nu e chiar asa de greu, mai ales ca e sotul cu mine mereu la eco. Uneori as vrea tare tare mult sa stiu, in special cand vreau sa cumpar ceva, dar asta e, o sa ne descurcam si pe unisex.

Eu te admir pe tine ca nu o iei razna si-ti pastrezi cumpatul, adica faci exact ceea ce trebuie si ce aveti nevoie. Incerc sa iau si eu aminte la tine si sa fiu mai cumpatata atunci cand o iau razna pentru lucruri superficiale. Doamne-ajuta sa fiti bine !!

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Linistea mi-o da chiar bebe fiindca 11 ani am asteptat,am sperat ,am luat pastile ,am facut tot felul de tratamente si monitorizari si nu s-a intamplat nimic.
Iar acum cand am renuntat la toate a venit,deci a venit cand a vrut el si Dumnezeu,am dus sarcina destul de usor,nu pun la socoteala greturile prelungite,mi l-am dorit prea mult ca sa ma plang,s-a intors de la 23 de saptamani si asa a ramas,sunt sigura ca si nasterea o va planifica tot el,deci bebelusul meu nepretuit are o personalitate aparte inca de la concepere si asta ma linisteste... nu stiu de ce.

Anidaz, m-a impresionat mult mesajul tau, pana la lacrimi Sunt cam sensibila, dar ideea de baza e ca iti tin pumnii si esti un exemplu pentru noi toate

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Bob, ce e ala test non-stres?

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Woooow,acum ma impresionati voi de-a dreptul si ma bucur sa va am alaturi,va multumesc!!!

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Carmen, esti o norocoasa ca ai puf, mie mi-a crescut par de-a dreptul pe burta! Fiind bruneta (mai focoasa :P), am avut intotdeauna putin par sub buric, pe care-l epilam cu penseta. Acum am par pe toata burtica. Sper doar ca dupa nastere sa scap de el (asa am inteles de la fetele de pe forum care s-au mai confruntat cu aceasta problema la nasterile anterioare).

Mergi la inceput

Mirabela, sper din suflet ca prietena ta sa fie bine. E posibil sa-si revina lichidul? Mai bine zis, are vreo sansa sa duca sarcina la capat? Daca nu-ti cer prea mult, te rog sa ne tii la curent cu starea ei.

Adina, ma bucur ca reusesti sa fii asa linistita.

Mergi la inceput

Fetelor, daca bebe nu se intoarce cu capul in jos, atunci se recomanda nasterea prin cezariana? Se poate naste natural cu bebe neintors?

Mergi la inceput