Bobocei de sept-oct 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Carmen, imi pare rau sa aud asta, dar cred ca totul va fi bine...eu sincer nu prea stiu de ce este rau sa fie lichid mai mult, cu ce il afecteaza pe bb? imi cer scuze ca intreb asta dar nu am citit nimic despre chestia asta si nu prea stiu sa ai incredere in dr. ca stie el mai bine si daca spune ca nu sunt probleme sa nu stai stresata

lalu85 33+ cu

Nici eu nu stiam pana joi cand mi-a spus dr (eu merg separat la eco si separat la ginecolog, ginecologul nu imi face si eco): cantitatea prea mare de lichid l-ar impiedica sa se dezvolte normal, l-ar presa si ar presa si uterul, iar la mine cu 2 cezariene ar fi o problema). MI-a spus ca daca nu mai creste cantintatea e f bine, nu pot decat sa sper ca nu mai creste .

27+

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Adina, capul sus si mergem inainte, suntem la extreme: eu am prea mult lichid si tu ai prea putin .
Mirabela, eu de la 5-6 sapt tot iau utrogestan, la inceput de 100 pe gura si de vreo 2 luni, de 200, 2/zi intravaginal. M-am saturat de el dar nu am ce face, mie mi-a spus ca nu ma scapa de el pana nu nasc . In schimb eu nu suport fierul, cred ca am sa ii marturisesc ca nu am mai luat, dar nu il tolerez deloc, imi da o greata nasoala de numa.
Referitor la kg: eu am inceput la 58 de kg, am scazut pe la 55 kg si acum am 60-61 kg, depinde cand ma cantaresc.Am timp sa recuperez de acum inainte.
Eu am observat o chestie, pe burta mi-a crescut puf, nu pot spune ca e chiar par, in schimb pe picioare nu am de un epilat la salon, noroc ca am eu aparat si ma mai iau pe ici pe colo, ca nu nu prea imi creste. Voi cum stati la capitolul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mie mi-a scris in carnetel,lichid in cant normale,placenta pe peretele anterior ,grad de maturare zero,fat unic,viu,culbutat,miscari fetale prezente,risc de rupere a membranelor.
Mi-a spus ca placenta este inca optima pentru furnizarea a tot ce trebuie pentru bebe,nare dezlipiri sau hematoame ca atunci s-ar fi schimbat situatia ,de aceea nici nu doreste sa-l scoata acum ,fiindca se va mai dezvolta cu siguranta ,insa trebuie sa fiu pregatita pentru o cezariana la cald ,fiindca una planificata nu prea mai intra in discutie.Sincera sa fiu imi si doream asta,cel putin pentru faptul ca travaliul pregateste bebelusul si corpul mamei pentru schimbarile ulterioare,lucru care nu se intampla la cezariana programata.

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Nu Carmen,nu e redus lichidul ci capul bebelusuluieste foarte jos,intre cap si marginea membranei mai sunt cam 2 cm de lichid si el nu mai urca ci prin contractii coboara,de aceea kle stopam cu gynipral.
Eh ,deja sunt mai calma si nu ma gandesc decat sa-mi completez listuta sa vad ce-mi mai trebuie ,sa las casa curata si ce-o fi o fi.
Acum bebe sughite

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

M-am luminat acum. Sa stii ca la inceputul sarcinii bb statea foarte jos,a cum e putin mai sus, eu am observat prima oara asta, nu e posibil sa se ridice si la tine? Poate e comic ce intreb, dar ma gandesc si eu .

Mergi la inceput

La fel a fost cand am avut 20 de saptamani ,atunci s-a ridicat dupa gynipral ,era o palma de lichid sub el,dar acum fiind mare nu prea mai are unde sa se ridice,deja e cu picioarele in coastele mele ,asa ca gynipralul in cazul asta doar il mentine la cei 2 cm distanta de fortarea membranelor :)

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Doamne ma mir ca-s asa senina si linistita,oare-s cu capul?Dar pe partea cealalta ma gandesc ca nu are rost sa ma dau cu capul de pereti ca fac mai mult rau daca ma necajesc,nu?
Am si o explicatie pentru starea mea.
Linistea mi-o da chiar bebe fiindca 11 ani am asteptat,am sperat ,am luat pastile ,am facut tot felul de tratamente si monitorizari si nu s-a intamplat nimic.
Iar acum cand am renuntat la toate a venit,deci a venit cand a vrut el si Dumnezeu,am dus sarcina destul de usor,nu pun la socoteala greturile prelungite,mi l-am dorit prea mult ca sa ma plang,s-a intors de la 23 de saptamani si asa a ramas,sunt sigura ca si nasterea o va planifica tot el,deci bebelusul meu nepretuit are o personalitate aparte inca de la concepere si asta ma linisteste... nu stiu de ce.

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Anidaz: nu esti cu capul ,e minunat ca ai credinta ca Bunul Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum e mai bine! Indiferent cum credem noi/auzim /citim /hotaram etc. O sa fie bine , sunt sigura de asta!

Intrebare : am de facut exam secretiei vaginale, col si clamydia, mico si ureaplasma. Mi-e frica. La sarcina trecuta mi-a recoltat dr mea gineco, acum am trimitere la laborator. si repet mi-e frica....sa ma las pe mainile unei asistente. Voi cum ati procedat?
Stiu ca in contextul grijilor adevarate , e o prostie ce va intreb, dar jur ca ma preocupa .

Mergi la inceput

Mami ilinca sincera sa fiu eu n-as avea incredere decat in doctorul meu sa-l las sa umble prin locuri delicate,dar poate ca are competenta asistenta care iti va recolta ,poti intreba asta ,nu?

29+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
Am fost si noi la doctor, suntem bine, nu am mai facut eco pana la urma, doar ne-a pus inimioara s-o ascultam si a vazut ca avem lichid in cantitati normale. Asa cum am simtit, bebe s-a intors cu capsorul sus. Ala a fost momentul care a dat startul miscarilor tot mai reduse ca intensitate si frecventa, ne-a explicat acum cum sta bb cu capul sus sus, piciorusele lovesc undeva jos, probabil in os a zis doc, din moment ce nu mai simt asa puternic. Sper din suflet sa se intoarca asa cum trebuie pana la nastere, as vrea tare mult sa nasc natural, nu prin cezariana, dar cat timp e bebe sanatos, nu mai zic nimic. Ne-am progranmat morfo de trim 3 pe 6 august, abia astept sa ne rasfatam la intalnirea prelungita cu beib.
A zid doc ca ma cheama la test non-stres dupa sapt 36, sa verificam ca bb e ok.
Aaa, cica am hemoglobina mica (9.8) si intervalul e 11-14. Am primit Tardyferon 1/zi si Femibion2 (asta il luam deja). Maine e deja stabilit, ma duc la Fundeni sa rezolv si problema cu Aspenterul.

P.S. sapt 29 jumate si +10 kg

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput