** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_Elena spune:
Adriana, nu fi suparata, rebe o sa se simta bine intre voi! Inca nu realizeaza ce inseamna o petrecere mare. Eu la fel voi face la mara, doar in familie, fara balamuc.
Nu credeam, la cat de mancacios este Radu, ca o sa refuze mancarea solida
Molfaie bucati de fructe, dar piure nu le vrea. Bucati nu prea vreau eu sa ii dau ca musca din ele cu gingiile si se inneaca.. Piureul de legume nu ii place nicicum .
E haios cum se stramba :))
crispro spune:
La multi Sebi pt ziua de ieri! La multi ani Tudor pt azi! va doresc sanatate multa, sa cresteti frumosi, cuminti si isteti!
Io is intr-o pasa mai proasta, ca nu stiu ce fac cu munca. Ar fi trebuit sa incep deja pregatirile la munca. V ori ma simte, ori ma aude cand vb la tel, ca parca stie ce il asteapta. Daca mai e cineva cu noi ( sotul, soacra) si nu ma vede, urla cu niste suspine, si plange pana se ineaca. Pana nu apar nu se opreste( chiar daca is la baie, sau intr-o cabina de proba). Nu pot sa fac nimic, trebuie sa il iau in brate. Se lipeste de mine, ma strange. Noptile sunt agitate pana ma mut langa el, vrea sa ma simta. Toate astea au inceput de cand cu cele 2 zile de cresa. Si sigur ma aude cand vb la tel cu mama/ sora-mea si le zic ingrijorarile mele. No, da nu pot face nimic, nu vrea sa stea nici in bucatarie pe langa mine, sau sa il pun in scaunul de masa cu ceva activitate, nici asa . Am inceput sa gatesc cu el in brate. Adormitul e in brate, 30-40 min. Seara pic franta. Asa ca va rog sa ma iertati ca nu am prea scris, dar nu is in stare..
Va pup pe toate cu drag! Weekend fain!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Adriana, nu fii suparata, asa zic si eu ca si Alice. Ei inca nu constientizeaza f bine ce si cum e cu tortul si cu ziua de nastere. Si eu stau in cumpana daca sa fac ceva pt Raul, sau doar familia. Avem timp in urmatorii ani de haos ...
Si o sa vezi ce tort bun o sa faci.
Alice, cumpara-i o chestie din aia, am uitat cum se numeste, in care bagi fructul intreg si el tot molfaie la el, si nu are cum sa se inece, ca e cu plasa... Stiti gagici despre ce vb?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Alice, cumpara-i o chestie din aia, am uitat cum se numeste, in care bagi fructul intreg si el tot molfaie la el, si nu are cum sa se inece, ca e cu plasa... Stiti gagici despre ce vb? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Safe feeder se numeste
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
michelle1981 spune:
La multi ani Tudor Andrei! Sa fii sanatos si fericit!
crispro - asa si Bianca a fost o vreme luuuunga mamoasa. Acum vad ca e iar cu tati, ceea ce pt mine e chiar o usurare ca e din ce in ce mai greu sa o tin in brate.
La bucatarie o pun pe blat. Mai nou acolo ii dau gustarile
Alice - se cheama safe feeder sau saculet de hranire. Este primii pasi in carref. la 10 lei maxim.
Adriana - e foarte frumoasa aniversarea pe care o planifici. O sa ai vreme de organizari mai incolo.
La mine e chiar problematica aniversarea Biancai - apropos astept sfaturi daca aveti - in sensul ca eu abia voi iesi din spital chiar de ziua ei si cu operatia sincer nici tort nu cred ca pot face. Si chiar daca organizez ceva, eu nu ma pot deplasa. Si nici acasa nu am cum sa chem copii avand in vedere ca tocmai e un bb de 3-4 zile.
Cum sa procedez???
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
ramonavlas spune:
Miha, suntem exact in aceeasi "galeata"! Cam pe 24 iulie trebuie sa nasc si pe 28 iulie am rezervat o locatie pentru ziua Raisei. Cred ca voi merge la party direct din spital!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
Victo spune:
adriana, mihaela...pai eu in locul vostru, de ziua copilului as face acasa pur si simplu..un cadouas..un tortulet..si daca vreti musai musai..petrecere as face-o dupa 2 saptamani sa zic.
iar petrecere tot la ceva de genu sa mai chem cativa copii..cativa pt mine insemnand vreo 5. daca aveti prieteni multi cu copii mici..na..ii chemati.
cristina..offf..daca nu as avea credit la banca pt apartament...mie maine imi vine sa ma las de serviciu..:) nu am timp sa fac cate vreau..sunt tot timpul obosita, nervoasa
bumblebee spune:
Vin si eu sa fac urarile, cu intarziere, dar cu mare drag:
La multi ani, Sebastian Petru!
Sanatate, fericire si noroc!
La multi ani, de ziua numelui!
La multi ani, Tudor Andrei!
Sa fii sanatos, voios si norocos!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 La mine e chiar problematica aniversarea Biancai - apropos astept sfaturi daca aveti - in sensul ca eu abia voi iesi din spital chiar de ziua ei si cu operatia sincer nici tort nu cred ca pot face. Si chiar daca organizez ceva, eu nu ma pot deplasa. Si nici acasa nu am cum sa chem copii avand in vedere ca tocmai e un bb de 3-4 zile. Cum sa procedez??? |
eu am trecut prin asta acum 2 ani . Isa a venit pe 19, in 26 era ziua Mariei. exclus harmalaie in casa, asa ca pentru noi solutia McDonald´s a fost perfecta, loc de joaca enorm, meniu la alegere, 2 ore jumate de alergatura usor de supravegheat! apoi am mers acasa cu cei apropiati si a fost bine. poze aici
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)