** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
La multi ani Tudor Andrei de Coteasca Sa fii sanatos, voios si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
ramonavlas spune:
Baby, luni modific semnatura pentru ca nu stiu exact cate saptamani avem. Este o diferenta intre saptamanile calendaristice si cele de la masuratori de 2 saptamani si nu stiu dupa care sa ma iau. Luni la 10 merg la control si intreb!
Referitor la cresa, m-am hotarat. Nu o retrag, va sta luna iulie in vacanta si apoi merge iar, bona (educatoarea) as vrea sa ramana dar voi discuta despre asta cu ea doar peste vreo 2 saptamani.
Noi ne-am trezit la 7.30, curatenia e aproape gata, Raisa e in parc cu tati. Mergem azi la ai mei sa culegem visine si Raisa ramane acolo pana maine.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
crissteo spune:
La multi ani Tudor!
Sa ai o viata minunata, sa fii sanatos, norocos si intotdeauna inconjurat de dragostea celor dragi tie!
Mami, felicitari pentru minunea scumpa si nepretuita! Sa aveti o zi excelenta!
paula_m spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!!!
Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, sa cresti mare si cuminte!!!
Eu sunt la munca, Raul la bunici, Cosmin umbla teleleu...eu sunt cea mai batuta de soarta.
Dar recuperez deseara, las copilul la bunici si ne facem de cap cu Ramo si Dani...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
rubia spune:
La multi ani Tudor de Coteasca
Si urez anticipat La multi ani si Rebecai de adriana pt ca maine plec din oras si nu stiu cum o sa mai intru(daca o sa am net),si parca adriana nu avea FB.Ne intoarcem abia vineri ,deci...va pupam si ne "auzim" vineri seara
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Baby, luni modific semnatura pentru ca nu stiu exact cate saptamani avem. Este o diferenta intre saptamanile calendaristice si cele de la masuratori de 2 saptamani si nu stiu dupa care sa ma iau. Luni la 10 merg la control si intreb! Referitor la cresa, m-am hotarat. Nu o retrag, va sta luna iulie in vacanta si apoi merge iar, bona (educatoarea) as vrea sa ramana dar voi discuta despre asta cu ea doar peste vreo 2 saptamani. Noi ne-am trezit la 7.30, curatenia e aproape gata, Raisa e in parc cu tati. Mergem azi la ai mei sa culegem visine si Raisa ramane acolo pana maine. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
Am inceput sa am emotii cand vad numaratoarea inversa
Bravo pentru hotararea cu cresa...Pentru mine avoi care ati dus copii la cresa ati fost chiar un exemplu de urmat si tocmai de aceea l-am dus si eu pe Tudor cu inima impacata....
Distractie frumoasa in weekend si profitati din plin de intimitate
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
ilinca79 spune:
Sunt o nesimtita, am intrat prima dimineata si am uitat esentialul:
La multi ani, Tudor! Sa fii sanatos, norocos si fericit!
Credeam ca stiu din cap toate zilele cand avem sarbatoriti, dar, deh, se vede ca ma lasa memoria
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
la multi ani, Tudor! sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viata
crispro, da un semn de viata ca ma ingrijoreaza tacerea ta
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
adrianaBuc spune:
La Multi Ani, Tudor! Sa cresti mare si sanatos!
ochidut, adica esti in ghips? cam nasol; sa te refaci rapid.
Eu sunt tare supi, ca am ramas iar fara bani (ba chiar tre' sa ne imprumutam ca sa supravietuim pana pe 14), deci adio petrecere pentru Rebe. O sa ii fac eu un tortulet (in premiera, ca nu am mai facut pana acum niciodata), o sa ii chem pe nasii ei, care ne sunt si vecini si probabil pe tatal meu si sotia lui (care sunt nasii Nataliei) si atat. Bem o bere, mancam o felie de tort si gata. Uf! asa rau imi pare.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012