Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Eu din nou!! De unde v-ati luat perna pentru gravida? si cat costa? fetele din bucuresti daca imi pot spune daca e vreun magazin de unde o pot lua. Sunt franta de oboseala si ma deranjeaza orice pozitie.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna dimineatanoi acum ne-am trezititi multumesc angelique de sfat asta incerc sa vb cu ea dar are momente cind ma intelege si are cind nu scoscot la capat cu ea cu toate ca e maricica in schimb seara nu se culca pina nu imi atinge burtica si ii spune noape buna si ma pupa pe burtica .spueai in alt mesaj ca tia miscat bebele sar putea sa fie el ca al meu a miscat chiar cind aveam 16 saptamini sateam la masa mincam cu sot cind m-am oprit brusc din mincat sa nu ma misc sa il simt .atunci l-am simtit al meu tot in parte dreapta sa miscat prima data acum daca a inceput sa miste sa fi atenta ca mai misaca nu foarte rarla inceput dar misca.v-am tot vazut ca vb de perna da si eu dorm cu patura de iarna o rasucec si imi pun un picior peste ea asta am vazut la o fina ea dormea cu perna ma gindeam cum poate ea dormi asa dar chiar e foarte comod si bine .acum ma gindesc ca nu stiu unde sa ma duc cu fetita la mare sau la piscina cum azi e duminica as mai iesi si eu voi ce planuri aveti nu iesiti.va pup si va doresc duminica placuta

mami de Raluca (1.10.2002) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena nu pot sa te ajut cu perna ca habar nu am de unde o poti lua.Oricum bafta sa gaseti un magazin de unde sa o cumperi.

Irina ai sa vezi ca fetita ta se va obisnui incet incet cu ideea de bebe si totul va fi bine.Iar despre bebe de-abia astept sa il simt din nou.

Doura pe unde esti?

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Buna ,fetele.N-am reusit sa printez decat o pagina din cele date de dr si o sa scriu aici masuratorile gasite :
La 20 de sapt.bebe ar fi de 20 sapt.si 3 zile.
BPD - 46,94
HC -183,57
AC - 152,53
FL - 33,58
GREUTATE BEBE - 355,81gr +- 52g
FHR - 150,00 bpm

Doar ce ne-am intors de la Bucuresti.Ma pun sa va citesc din urma.

Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna, ce mai faceti voi?
ne-am plimbarit zilele astea la greu....dar a fost asa de bine...se termina weekend-ul, din pacate.

maine dimineata merg dupa rezultatele la analize. abia asteptam...

am schimbat saptamana-18!!!!!

ne pregatim de marea finala. e o agitatie pe strada,ca mi-e frica sa ma gandesc cum ar reactiona spaniolii daca pierd...

sa incepem saptamana cu dreptul.

embarazada de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bioanaaaaa, abia astept sa ne povestesti cum au sarbatorit spaniolii victoria E super ca au castigat!!Sa ne spuuuui!! Azi a fost ziua Canadei, a fost mi-nu-nat, ne-am plimbat 8 ore non stop, iar bebe a fost super, a facut nani, i-a placut la plimbare!:), s-a trezit cand am ajuns acasa:"ceee?s-a terminat deja?mai vreau!"[:)
Va pupacesc, mamicilor,revin maine, acum mor de somn

19 +

Mergi la inceput

Pentru fetele din Romania : aveti idee daca indemnizatia CIC a revenit la 85% ?Ati auzit ceva?
Va pup si o saptamana cat mai usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata doamnelor! Va poftesc la cafea, sau ceai, sau suc... fiecare dupa placere si putinta! Eu fara cafea sunt terminata! Am tensiunea destul de mica si fara sunt chiauna!
Bubule, sunt minunate retetele tale si extrem de bine venite
Pentru cosuri la noi merge foarte bine si tinctura de propolis sau bitterul suedez, cu care se tamponeaza preaminunatele! Dar atentie ca lasa fata patata si dimineata trebuie neaparat demachiata fata.
Mena, perna de alaptat/ graviduta gasesti in principiu si in marile supermarket-uri, la preturi decente. In magazinele specializate sunt destul de scumpe. Eu o am pe a mea, de la Sara, din Cora. Dar am vazut recent si in Carrefour, Auchan, Real, etc. Deocamdata nu am scos-o de la naftalina, caci ma descurc cu doua pernite mici, in pozitia de care vorbesc fetele: pe o parte, cu genunchiul de deasupra indoit si pus pe perna. O alta varianta, poate fi cu perna intre genunchi, si ei usor indoiti. In felul asta sta bazinul mai relaxat.
Cu dormitul in sezut, sugestia mea e sa eviti asta, cel putin pentru moment. Pe masura ce va creste burtica s-ar putea sa fii nevoita sa iti ridici corpul, din pricina arsurilor sau a faptului ca nu preseaza pe organe si nu poti respira. Totusi nu e cea mai buna pozitie pt coloana.
A! Sa nu uit. Una dintre teorii, pe care probabil ati citit-o si voi, e ca ar trebui evitat dormitul pe partea dreapta. Eu nu prea reusesc sa fac asta, cel putin nu acum, dar la Sara am tinut cont si mi-a fost ok.

Mena, cred ca tot tu ziceai de pronatalita. Eu am facut cursurile prenatale acolo, inainte sa o am pe Sara, iar anul trecut am facut si ceva gimnastica si recomand cu caldura. Eu am fost foarte multumita de ce am facut/ aflat acolo. Si acum mai am notitele #351;i m-au ajutat foarte mult. Singurul lucru pe care vreau sa il mentionez este ca sunt cursuri 100% lamaze si ca uneori viata reala e mult diferita de ce auzi acolo si trebuie sa inveti sa te adaptezi ca sa nu iti creezi singura frustrari. Eu am invatat asta dupa depresia postnatala Dar, vorbim alta data despre asta Cum zicea Bubu, acum trebuie sa ne bucuram de perioada asta minunata!

Schimbam si noi semnatura azi! 16+ Nici nu imi vine sa cred!
la toata lumea si o zi minunata!

Iulia, mami de Sara Andreea si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Alina, deocamdata eu stiu ca n-au modificat cuantumul din CIC. Adica tot 75% e. Dar au timp sa il modifice pana ne vine noua randul!
Ioana, tinem pumnii sa afli vesti bune la dr!

Iulia, mami de Sara Andreea si 15+

Mergi la inceput

Pffff....Se auzea ca il vor modifica la 85%...Daca nu-l modifica,voi fi nevoita sa stau doar 1 an acasa...:(((( E putin 75% timp de 2 ani...Chiar,voi cat preconizati sa stati acasa?

Mergi la inceput