Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
angelique_19 spune:
Tot eu sunt
Tocmai stateam intinsa in pat si in partea dreapta am simtit niste zvacnituri care s-au tot repetat.Sa fie bebe?Ca eu tot simt de cateva zile aceste zvacnituri dar sunt rare si nu stiu daca e bebe sau nu?
16+ cu
Bubulina42 spune:
Onutzule, ma bucur la nebunie ca m-ai ascultat, fiindca de regula scriu chestii probate pe viu:).Si la mine se opreste bebe cand ii pun palma pe unde se agita, iar sotul meu l-a simtit si el, ieri dimineata, efectiv i se cubareste in palma..El are palma mai mare, mai calda,mai grea..ii place lui bebe sa se dea in leagan in palma la tati:)
Ce emotii,Dumnezeule, ce minunata e perioada asta, cu toate problemele ei! Eu sunt bine, dar arsurile pe gat ma zapacesc!
Vreau sa ii spun si lui Angelique, pentru cosuri aceeasi reteta de saramura, dar numai 4 lingurite sare la o cana de 250ml, fierbi si lasi la racit, apoi pui comprese pe fata, pentru 10-15 minute si dupa aceea te dai cu o crema mai grasa, fiindca sarea usuca pielea, dar omoara si cosurile!!
As mai sta, dar noi am avut o perioada crunta de oboseala, ca ne-am mutat si va imaginati impachetareli, curatenie, nebunii, of, aproape ca am scapat; de scos din cutii si aranjat la loc o sa le facem incetisor..Noroc ca sotul meu a facut tot ce iseamna curatenie, spalat, curatat, e super acum si sunt fericita, o sa avem o super camera de bebe! mai ramane sa aflam ce e, ca sa stim cum o decoram
Pup toate fetele dragi si ne citim curand! un weekend super tuturor!
19 +
angelique_19 spune:
Bubulina multumesc de sfat,o sa incerc in seara asta,esti o comoara la casa omului.Si da, perioada asta este extrem de minunata cu toate probleme ei,eu una as mai repeta experienta asta macar o data.Bubu ai grija de tine acum cu mutatul,super ca sotul te ajuta la tot, asa face si al meu.Sa te odihnesti
16+ cu
mena1906 spune:
Angelique la fel de uituca sunt si eu. Daca nu as avea capul bine prins de umeri cred ca l-as pierde, desi inainte aveam o memorie de elefant.
Fetele, cum va descurcati cu somnul? Nu va doare burtica daca dormiti pe spate? Eu de la ora 4 incolo nu mai pot dormi si pana la 4 fac vreo doua drumuri pana la toaleta, de se uita la mine motanul(bodyguard-ul meu care imi urmareste fiecare miscare si fiecare pas in casa,indiferent de ora) ca la o ciudatenie venita dupa Marte. Nu dorm si gata. Nu am somn. Si inainte dormeam mai profund decat un copil. Cred ca organismul meu se pregateste pentru nopti de veghe .
UM 06-04-2012; DPN 11-03-2013 12+
mena1906 spune:
Deci eu acum am observat ca aveam la DPN trecuta data de 11 martie... Uof! Este 11 ianuarie. Am modificat si sper sa apara acum.
Pup mamici si burtici
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 12+
onutz83 spune:
Angelique, eu simt ca ma prostesc si uit din ce in ce mai multe pe zi ce trece...
Mena, eu am dormit cateva nopti destul de prost, pentru ca inainte numai pe burta dormeam si acum ioc. Am inceput sa dorm cumva intre pe burta si intr-o parte, dar cu piciorul de deasuprea flexat, ca sa nu ma doara burta, dar stateam rasucita toata noaptea, dormeam prost si numai odihnita nu eram.
Daaaaar intr-o zi cand cand vorbeati voi despre perne am cautat putin pe net, pentru ca habar n-aveam ca exista asa ceva si dupa ce am vazut despre ce e vorba am facut urmatorul lucru: am intins pe pat pilota de iarna, peste ea am pus o patura grea de lana (mostenire de familie ), le-am rulat et voila, am perna mea de gravida
Acum dorm ca un , e atat de comod...
Bubuloi tare bine e acum!
Onutz 18+
mena1906 spune:
Onutz eu dormean fie pe burta fie pe spate, acum nu mai merge nicio pozitie de genul asta. Perna nu am gasit inca dar o sa incep ''vanatoarea'' cat de curand, in schimb, folosesc pe post de perna pilota si vad ca nu da rezultate, se pare ca e prea subtirica. Voi incerca cu o perna tare (cu burete) sa vad daca da rezultate si va anunt. Pana una alta, eu sunt franta de oboseala si nici nu ma ia somnul .
P.S: Am gasit ceva frumos si vreau sa impartasesc cu voi:http://www.pronatalita.ro/. Poate cu unele dintre voi ma vad pe acolo, daca ma primesc si pe mine, deoarece am burticuta mica .
Pup fetele, sa aveti un somn usor .
mena1906 spune:
Deci nu a mers cu perna dar am invatat cum e cu somnul ''in fund'', scuzati exprimarea :)). Se ia una bucata perna imensa si foarte tare si te rezemi de ea. Corpul incearca se te traga in jos dar clar daca se intampla asta o sa dormi foarte prost, asa ca se pun ''proptele'' :)) : o alta perna care sa impiedice alunecarea sau pilota. Of, Doamne... E dificil, dar asa am dormit 4 ore neintrerupte, apoi am stat ''de veghe in lanul cu secara''.
angelique_19 spune:
Eu la fel ca si Onutz dorm pe o parte cu piciorul flexat, nu am nici o problema,nici pe spate.Sunt rare noptile in care ma deranjeaza orice pozitie.Azi schimbam si noi saptamana,ne-am facut mai mari
16+ cu