Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
angelique_19 spune:
A.C la multi ani pentru printesa ta sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot binele din lume.Felicitari pentru ca ai vazut cealalta printesade-abia astept si eu sa traiesc emotiile pe care le-ai trait tu.
Nico imi pare rau pentru fetita ta,multa sanatate si sa se refaca repede.
Fetelor voi obositi repede?Ca eu da, cu toate ca ies pe afara la aer pe scaun,vin in pat mai stau intinsa,iar ies si tot asa.Si seara ma simt sfarsita,cu dureri de picioare de parca toata ziua am facut ceva.
16+ cu
bioana spune:
ALINA felicitari. e super cand citesti astfel de vesti.si ai avut si noroc sa dai peste un dr. bun, care ti-a aratat si explicat tot.ce zi faina ai avut!!
MADA felicitari si tie ca le meriti...nu am idee cum sta treaba cu placenta..
ANDIE,TNICOLETA, MENA multumesc de urari.important e ca bebele e bine, ca ma mai inteapa pe ici pe colo, va trece.luni merg la dr dupa rezultatele de la analizele de al 2-lea trimestru si il intreb mai multe.
unde va tot uitati voi la poze si filmulete?ca sa pricep si eu, nu de alta....
s-a mai racorit putin!!!!asa mai e de trait...
embarazada de 17+
mya85 spune:
Am vazut ca ati vorbit despre cezariana in paginile precedente. eu acum in iulie am 2 ani de la cezariana pe care am facut-o in Ro, la nastere vor fi 2 ani si 4-5 luni. de data asta voi naste aici in UK. Am vorbit cu un doctor si cu doua moase separat si mi-au spus ca mi se recomanda sa incerc natural. Moasa mi-a spus ca voi avea o intalnire cu un consultant (nu stiu exact ce este) si ma va intreba cauzele pt care am facut cezariana si daca e totul ok ma vor incuraja pt naturala. Eu ma bucur, ca si prima data am vrut tot natural dar nu a vrut doctorul sa imi induca nasterea. S-au mirat moasele cand le-am spus cum sta treaba in Ro cu cezarienele. Au zis ca aici in nici un caz nu s-ar fi intamplat asa. Deci daca totul va merge bine eu voi incerca natural si sa reusesc.
mami de ( iulie 2010) si 17+
onutz83 spune:
Heeeeeeeeeeeelloooooooo, cucuietele!!!
Bubulici, voi incerca treaba cu saramura
Deny, tu ia notite, caci vei avea nevoie
Alina, la multi ani fetitei si felicitari pentru cele 20s si super rezultate!!! Eu cred ca daca stai cumintica la sfarsitul sarcinii te va opera doctorita ta fara probleme
Dannah, pe mine m-a interesat doar partea ecografica la dublu test, statistica puteau sa si-o indese undeva, oricum e irelevanta. Ceea ce conteaza sunt masuratorile lui comparativ cu varsta lui, nu ca una din nush cate femei a avut un copil cu unul din cele 3 sindroame. Triplul test nu l-am facut.
Andie, felicitari pentru jumatatea drumului
Mada, felicitari pentru super rezultate!!!
Angelique, si eu sunt la fel, vesnic obosita si gafaita
Cand ma ridic din pat dimineata ma simt de parca am dansat toata noaptea la o nunta...
Mya, Nasterea naturala dupa cezariana (sau VBAC-vaginal birth after caesarean)- este aproape un subiect tabu in RO. In tarile civilizate VBAC este o practica obisnuita, cat timp sunt indeplinite conditiile nasterii naturale. In RO am ramas in epoca de piatra, 95% din medici au ramas intepeniti in vechile proceduri si conceptii. Va dau mai jos un link de pe acest forum, nu mai stiu cum am dat peste topic, dar m-a impresionat f tare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141778&nm=Am-nascut-VBAC-Acasa
Onutz 18+
angelique_19 spune:
Pe mine deja ma doare mijlocul si de-abia m-am ridicat din pat.Picioarele mi s-au odihnit peste noapte din fericire, aseara simteam ca am mers km intregi.Si colac peste pupaza m-am umplut e cosuri si nu din alea mici ci cosuri gigant.Nu am avut niciodata asa ceva pe fata.Nici nu stiu cu ce sa imi dau.Dar daca bebe e bine le ducem pe toate asa cum vin,nu avem incotro.
Se vede ca e weekend si ca sunteti in plimbari.Eu am fost aseara un pic in oras si am venit repede acasa ca ma durea picioarele si eram extra obosita.Si nu am mers decat putin,mai mult am stat jos,si ma intreb daca de acum nu mai pot mai tarziu ce fac cand va creste burtica?
16+ cu
irina_es spune:
buna fetelor din paginile trecute am vazut ca unele dintre voi sinti bine iar altele putin bine eu va doresc sa va simtiti toate bine si fara probleme eu sint bine numai calura imi da batai de cap am citit ca unele dintre voi aveti probleme cu somnul aceas problema o am si eu se face 1 chiar 2 noapte uitinduma pe pereti ca nu am somn .ieri i-am facut o surpriza la raluca fetita meaam fost si i-am luat un intendo pentru ca am avut un pic de probleme cu ia .ca deja devenise geloasa din pricina ca voi avea o alta fetita .si nu voi mai avea timp de ea iam explicat ca ia tot fetita mea este nu stiu cum am sa ma descurc ca o sa vina bebe pe lume .voi ce ziceti ?voi care aveti copii nu vi sa intimplat asa.sint un pic speriata ca nu stiu cum o sa fieva rog sa-mi dati un sfat va pup dulce pe toate mamicile
mami de Raluca (1.10.2002) si 20+
onutz83 spune:
Bubulici, miliarde de multumiri pentru sfatul cu saramura si prosoapele,a facut minuni pentru mine
Esti pur si simplu o
Doura, esti bine?
Azi mi-a tras 3-4 suturi mici de-ale lui undeva jos in dreapta spre apendice, am pus mana si s-a potolit
Onutz 18+
angelique_19 spune:
Onutz ce emotionant,eu nu stiu daca bebe a miscat sau nu,de cateva ori am simtit ca o lovitura mica pe la buric insa nu stiu daca a fost bebe.Maine facem si noi 17 saptamani asa ca sunt cam sceptica.
La Doura ma gandeam si eu,parca venise in Romania nu?Sau incurc?Oricum scuzati daca vb prostii si vb de altcineva dar sunt foarte, dar foarte uituca.Nu mai stiu cateodata nici ce fac.Sotul meu imi zice bine ca ai facut x lucru si eu mirata intreb "eu?'" dupa care realizez ca da, are dreptate.Voua vi se intampla?Ca eu stiam inainte fiecare lucrusor in parte unde l-am pus si acum sunt numai cu capul in nori.
16+ cu
angelique_19 spune:
Irina nu stiu ce sa iti zic,fetita ta e deja maricica si cred ca daca ii vei explica ca bebe nu ii va locul in inima ta si ca el va avea nevoie de mai multa atentie cand va veni pe lume o sa inteleaga.Eu asa i-am explicat unei nepoate care era geloasa ca bunicii o sa iubeasca bebele meu mai mult decat pe ea.Si e un picut mai mititica decat fetita ta.Acum il asteapta nerabdatoare pe bebe.Sper sa fie bine
16+ cu
angelique_19 spune:
Nico ce mai face fetita ta?Sunteti bine?
Fetelor da va bucurati de wekeend nu gluma?Eu imi astept sotul din dotare sa mergem si noi diseara pa-pa.
16+ cu