Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
dannnah spune:
Hmmm....ceva nu e ok cu link-ul. Mai bine cautati pe Google "Sindromul picoarelor nelinistite in sarcina".
mamica de Mara - 3 ani si 15+
ary_v spune:
Mami, e foarte bine ca poti sa te tii de obiceiul asta. E foarte sanatos. Eu din pacate am dimineti cand ma trezesc infometata sau pur si simplu uit..
Nicoleta, imi pare tare rau de fetita ta. Cum se mai simte? Multa sanatate!
Alina, la multi ani Deliei! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa si implinita!
Eu nu as face cezariana la 37 de saptamani, bebe e la termen dupa 38 de saptamani si abia atunci are plamanii complet dezvoltati. Stiu ca se pot face niste injectii pentru maturarea plamanilor cand nasterea e inainte de termen, dar eu nu as risca. Cel mai important e ca bebe sa se nasca sanatos, as cauta alta solutie.
Asteptam vesti bune de la morfofetala.
Madalina, felicitari pentru fetita frumoasa si cuminte!
Dana, 4 nectarine zici? Eu depasesc un kilogram pe zi. Asta e mancarea mea de baza (intre mesele principale): nectarine, caise si piersici.
andie_n spune:
Felicitari pentru eco, Mada, sa fiti sanatoase amandoua in continuare! Sunt curioasa si de data asta daca vor fi diferente intre eco de aici si cea de la Viena .
Andreea 20+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
mada81lina spune:
Cu placenta asta ma ingrijorez. La 18 sapt era ok, sus inserata. Acum a coborat, iar in observatii apare scris placenta anterioara la 17 mm de OCI
La voi cum se prezinta placenta ?
Stiam ca poate fi joasa la inceput, si sa urce. Dar la mine s-a intamplat invers.
Voi intreba la Viena
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
22+
Mica26 spune:
Hei burtici! Salutare!
Cumintica in camera asa cum am promis. Vremea e superba...nu e f cald si adie un vant racoros. In apa deocamdata nu am indraznit sa intru,decat cu picioarele.
Nicoleta, imi pare tare rau pentru fetita ta. Fiind copil o sa se refaca mai repede.
A. C. La multi ani Deliei si multa bafta la morfo de astazi. O sa fie foarte bine.
Bubulina vreau si eu aparat de ala! Cred ca toata ziua as sta cu el pe burtica. Esti o norocoasa!
Felicitari celor care au implinit 20 de saptamani!!! Trece timpul asta ca nebunul.
Danah referitor la triplu test...eu am sa-l fac, pentru ca mi-a iesit un risc biochimic la dublu,ca de altfel nu ma mai consumam si eu ala.
Deny, multumim! Sunt sigura ca ne prinzi din urma!
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend minunat!
Mica 15+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C Si sa schimbam si semnaturile !!! Azi implinim 20 de saptamani iar Delicioasa mea face 6 ani. http://www.youtube.com/watch?v=JmcHO1RFnR0 Sper sa mearga filmuletul. Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani) |
La multi ani!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+
Looana spune:
AC La multi ani printesei Delia sa fie sanatoasa,norocoasa in viata si sa va bucure in viata.Foarte frumos videoclipul,mi-au dat si lacrimile foarte frumoasa e printesa si voi doi sunteti o pereche,frumoasa si fericita.
Looana +20
A.C spune:
Fetelor,m-am intors!!!!!Va pup pe TOATE !!!Fara numar !!!!!
Am fost la morfo fetala,dr a fost un dragut ,mi-a explicat absolut tot.S-a uitat peste tot.Mi-a dat un cd cu poze 4D si toate masuratorile posibile si imposibile pe care mi le-a citit atunci.Dar laptopul meu are probleme si nu pot arata imaginile si familiei mele.Sa vada si ei ce fetita frumusica avem.Un nasuc mic,o gurita mica.Cred ca ii va semana Deliei,care a fost f.f.f bucuroasa ca va avea o surioara.Am avut emotii ,i-am auzit inimioara,statea cu nasucul in placenta si cu un degetel in gurita.Dar dr a reusit sa-i faca si o poza din fata.O sa merg la scoala sa printez toata lista cu masuratori si apoi va mai spun.Dr a spus ca ar avea 20 de sapt.si 3 zile.Si l-am intrebat si pe d-lui ce crede cu nasterea la 37 de sapt.A spus sa stau linistita,ca el nu crede ca nasterea sa se provoace la 37 de sapt.Si ca dupa 4 nov cand se intoarce dr.mea ma pot opera linistita.As avea atunci 38 de sapt si vreo 3-4 zile.
In zilele urmatoare imi voi face timp sa va citesc din urma,diseara mai avem o petrecere la un Petrica si maine plecam la Bucuresti la aniversarea cumnatului meu.
La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc azi ziua numelui !
Multumesc pt.toate incurajarile si urarile voastre.Ma simt atat de bine in jurul vostru.E oaza mea de liniste si relax.
Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Iu-huuuuu, Alina, vino-ncoace sa te pupacesc muuuuuuuult, sunt foarte fericita sa citesc asa minunatii de vesti, ia te uita, o galuscutza micutza si cu nasul in vant, cumintzica si super in parametri! Bravoooo!!Ce frumusete de vesti de ziua Deliei,noroc cu burtica, altfel astea sunt vesti de sa iti vina sa tzopai si sa te dai peste cap
Deeeci, il iubesc pe dr ala ca nu te lasa sa scoti gargaritza la 37 de saptamani, daaa?ce bine imi pare!!lasa sa stea cumintica acolo la caldurica, fiindca DA, inainte de 38 nu are de ce sa vina, oricat ai fi tu de curioasa!
Minunat filmuletul cu voi, o familie de frumosi, eu cred ca ar fi minunat sa ne mobilizam si sa facem ceva cu site-ul ala cu pozele noastre, fiindca e asa placut sa stii cui ii scrii!
Eu zic ca Delia seamana mult cu tati, dar are destul si de la mami, asa ca imparteala e corecta.
Eu numai ochii ii am de la mama, in rest, sunt o copie fidela a tatalui meu
Inca o data, sa va bucurati de fetite si sa fiti fericiti!
La multi ani! si da sa te mai pup o data!
19 +
Looana spune:
AC felicitari pt a doua printesa,i-ai facut un frumos cadou si Deliei de ziua ei,cred ca se bucura mult...i-mi imaginez ce o va dragali Delia pe surioara ei....eu consider ca e frumos sa ai doua fetite.Felicitari inca odata si distractie placuta in weekend-ul acesta.
Looana +21