Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ary si eu beau apa pe stomacul gol dimineata
un pahar de 500 de ml de apa incalzita, deci calda cu o jumatate de lamaie stoarsa in el: e legee in fiecare dimineata pe stomacul gol: detoxifica si te ajuta sa nu te constipi.

Dannah eu nu am facut triplu, dar daca e sa iei un procent din fetele care l-au facut o sa vezi ca majoritatea le-au evitat tocmai pt ca ne-am saturat de statistici atat timp cat bebe e bine ecografic, nu stiu de ce sa mai fac si statistici:)) asadar eu am facut ;a 16,6 sapt doar o ecografie morfo si bebe e ff bine, mi-a ajuns.

ps: mi-am cumparat si eu azi magneziu efervescent si am inlocuit una din cele 3 pastile de magneziu pe care le luam pe zi, cu una efervescenta (de la Zdrovit le-am luat), sa vedem daca vad vreo diferenta

AC , pai nca nu e tarziu credu eu sa incerci sa mai cauti in paralel si alt medic, eu una asa as face... dar tu stii mai bine:) Dar de ce ti-au recomandat cezariana?
apropo de asta... de cateva zle citesc un blog absolut senzational!!! e al unei mamici proaspete care a trecut pirn sarcina singurica si care si-a dedicat u blog ei si fiintei noi nascute: e superbbb blogul si nu de putine ori am plans ca o fraierica. ea aici descrie la un moment dat cat de rau e sa urmezi unele protocoale (cezariene inainte de termen,etc..)dar bine, asta daca nu e o sarcina cu probleme, nu vb aici de cezariene de care chiar e nevoie. Si mi-a ramas in cap.. uitati blogul, cautati postarile si mai vechi, e ff bun: http://easiea.blogspot.ro/2012/06/despre-raul-de-sarcina.html

eu in cateva ore pelc la mare pana duminica..asadar va urez weekend placut, eu ma duc sa ma relaxez nitel, infofolita ce e drept sub umbrela dar macar respir aerul ala salin, abia astept!!
va pup!

18+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

A.C - sa-ti traiasca fetita,iti seamana leit! E superb filmuletzul, mi-au dat lacrimile! Ultima poza e minunata.

O zi frumoasa va doresc! E vineri!!!

mamica de Mara - 3 ani si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,
e vineri!!!!!!!!!!!din nou.parca zboara saptamanile,nu aveti impresia asta?ma simt mai bine.paracetamol iau 1-2 pe zi daca ma doare.insa iau la 8 ore buscapina ca vad ca ma ajuta.mama lui de colicic renal, ca am crezut ca am scapat de el.doar mi-au spart unul de peste 2 cm in oct.si am facut o eco la 9 sapt.si dr. ma felicita ca s-a eliminat tot..beau la apa la greu,speram sa fie ok.

am ajuns la 52 de kg!!!deci am pus 3.ce ma mai bucur...si am 86 de cm in talie.e musai sa ma cantaresc si masor a fie sotul linistit.ieri mi-am luat 2 sutiene faine de HM, de alea de alaptat, de se deschid in fata.si o rochita.am probat vreo 4 pana am gasit una.si asta pt ca mi se pareau foarte mari.si apoi constatam ca imi erau mulate pe burtica...

la mine sa scap de constipatie merge plimbarea.daca ies la o plimbareala in fiecare dupa-masa cand ajung acasa ma rezolv.daca nu am timp o zi, e naspa...

nu stiu ce am cu laptele de nu ii prieste la bebe, ca mie imi placea foarte mult.beam jumatate de kg in primele saptamani.in schimb consum multa sana si iaurt.
ONUTZ nu stim inca sexul....

BUBU ce fain ca ii poti asculta inima.. tare de tot!

MENICS felicitari pentru rezultate.
A.C. multa bafta azi!!!!si LA MULTI ANI fetitei tale!!

MAMI ce fain ca mergi la mare. sa te intorci relaxata...
DENY
TNICOLETA sa aduci vesti bune de la doctor,sa fie totul bine.imi pare tare rau pentru fetita ta.saracuta, tocmai acum,vara...trebuie sa fie cumplit cu ghipsul ala..are dureri mari?

va pupacesc pe toate!!!!

embarazada de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata! Azi am implinit 20 de saptamani, am ajuns la jumatate . Ma bucur atat de mult ca am implinit acest prag!
Felicitari Alina si tie pentru cele 20 de saptamani si La Multi Ani Deliei, sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba parte doar de bucurii! Succes azi la eco, sa ne spui cum a fost. Eu stiam ca abia la 38 de saptamani se considera sarcina la termen, sa intrebi exact daca e ok sa o faci inainte de acest moment.
Nicoleta, sanatate fetitei, sa fie totul ok si rezultatul bun la RMN.
Mami, distractie placuta la mare!
bioana, sanatate, sa scapi cat mai repede de colic si de durere.
Ce bine ca e vineri si vine weekendul! Abia astept sa ma odihnesc si eu ca lumea (ieri si alaltaieri ne-am culcat dupa 12, ca ne-am uitat la fotbal , adica sotul s-a uitat si eu am citit stiri si m-am jucat si ma mai uitam cand era ceva interesant ). O zi buna si un weekend excelent si sanatate va urez!

Andreea 20+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alina - La multi ani fetitei. Sa va traiasca sa va aduca bucurii. Sa vii cu vesti bune de la eco si despre nastere.

Bioana - multa snatate. Am avut si eu o colica renala acum vreo 2 ani.

Bubulina - am patit si eu asta, deci stiu cum e. La Bia e mai bine ca e imobilizata si nu solicita coloana.

Deny - mami fii optimista. Bb ca aparea cand te vei astepta mai putin.

Mami - relaxare placuta la mare. Vreau si eu, da mai astept putin

Alina, Andreea - felicitari pentru jumatatea drumului.
Schimb si eu azi saptamana 15+, deci va ajungem din urma.

O zi buna

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata!
Cat de harnicute sunt fetele mele!!! Au scris o gramada!
Alina, la multi ani fetitei, sa creasca mare si voinica si sa te faca mereu mandra de ea. Felicitari pentru sarcina. Ai ajuns la jumatate.
Andreea Inca pe atata si gata :D. Felicitari. Ai un bebe mare :D.
Bioana ma bucur ca te simti un picut mai bine. Imi dai emotii pentru cand o creste pustiu pentru ca am o tumoare pe rinichiul drept din cauza caruia am si amanat un pic momentul cu bebe.
Nicoleta imi pare tare rau, insanatosire grabnica fetitei.
In alta ordine de idei, facem si noi dublu testul marti si mami abia asteapta sa isi vada puiul. Eu zic sa nu va stresati prea tare cu triplul test. Se recomanda daca a iesit ceva la dublu test, in caz de antecedente in familie si la o varsta de peste 35 de ani. Dar eco e ''sfanta''.
Va pup fetele si tare imi sunteti dragi, toate.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici cu bebici!
Felicitari celor ce au schimbat saptamana,multe ati ajuns la jumatatea drumului,sa fie bine pana la capat!
Eu azi fac 17sapt,nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.Doamne iti multumesc!

Mamide2 multumim pt blog,e foarte interesant.Am aflat de ce sufar:
"Hipersalivatia - ce o mai fi si asta? Va spun eu ca e mai bine sa nu stiti. :)) Din fericire e o manifestare mai rar intalnita. Pe mine m-a vizitat, ca deh... daca tot aveam de toate ce mai conta una. S-a instalat cam pe la saptamana 13 se sarcina si a duraaat pana la inceputul trimestrului 3. Cum se manifesta? Salivezi... mult si mereu. Ziua e suportabil pentru ca o inghiti, mai mananci ceva, mai scuipi (ma scuzati, dar asa ii zice). Noaptea in schimb ea se duce in stomac si-l irita foarte tare. Asa ca in secunda cand te scoli te duci urgent la toaleta pentru ca ai sa-i "spui" ceva wc-ului. Aceasta a fost perioada cand am varsat zilnic, din fericire nu mancare, doar saliva.
Ce puteti face? Mancati putin si des. Mancati sanatos- nu crantanele, biscuitiei, stiksuri, chiar daca asta ati simti ca va face bine. Razbunarea salivatiei va fi si mai urata, va fi stimulata. Incercati sa mancati ceva repede cum va treziti, daca reuseam sa mananc ceva functiona ca un absorbant si trecea senzatia de voma, dar se intampla destul de rar. Amanati momentul spalarii dintilor la ceva timp dupa ce v-ati trezit, senzatia pastei de dinti si a periutei stimuleaza voma."
Aha deci nu sunt greturi de dimineataSi eu sufar de ele de la inceput,fix din sapt 6

Alina la multi ani pt Delia,sa va aduca bucurii si sa fie sanatoasa!Si bafta la eco!
Nico saracuta fetita ta,ce ghinion!Sper sa se faca bine repede!Eu am fost o impiedicata,am operatie la genunchi,gips de vreo 2 ori...cadeam din picioare,stiu cum e.

V-am zis ca m-a napadit foamea?Bag in mine de toate,cate 4 nectarine pe zi Ma abtin de la dulciuri sa nu ma fac cat Casa Poporului
Faza aia cu schimbarile din trim 2 e adevarata,sunt mai energica totusi si nu mi-e asa rau toata ziua.
Va pup ca m-am lungit si am treabaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor

RAPORT Morfologie 22 sapt (RO) : Am o fetita frumusica foc, cu nasuc in vant, f frumusel #9829; Col 35 mm, toate bune si la locul lor, a mai pierdut 3 zile din avans, are acum 1w1d avans. Stiu si de ce, sapt trecuta au fost 36 grade aici, m-am topit, n-am baut decat lapte, iaurt de baut, fructe, legume, supa, insa nimic mancare, consistent, si asta s-a vazut la bebe. Greutatea la 21w6d este de 567 grame, arata ca de 23w. Placenta din anterioara sus (la 18w) este acum anterioara jos, dar 90% ca se va ridica. Ati mai patit asa ceva cu placenta, sa fie sus, jos etc ? Ma gandesc ca poate a afectat zborul cu turbulente avut la 19 sapt pana la Bucuresti dus - intors. Sper sa se ridice placenta. Acum va scriu datele, pt cine stie sa le citeasca, eu una nu ma pricep :p DBP 54,8mm CC 198,6 mm TCD 24,4 mm CA 196,9 mm LF 37,4 mm Humerus 33,9 mm Cap coloana gat lichid etc peste tot scrie ca e ok Picior stg 41,1 mm Artera uterina IP stg 0,61 IP dr 0,66 A. ombilicala IP 1,40 IR 0,83 Ginitalia normal age feminin :) PS mergem miercurea viitoare, pe 4 iulie, la Viena, si repetam si acolo

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Aceasta e ora cind eu ma trezesc,iar cind ma adorm trebuie sa fie trecut de 1 noapte,nu stiu dar nu pot sa dorm,stau in pat linga sot,astept si ma uit pe pereti pe intuneric
Pur si simplu observ ca ma chinui,dupa un timp merg in bucatarie si stau noaptea sa se faca 1,daca ma pun in pat simt o energie in picioare parca un fel de agitatie,zici ca ziua beau numai energizante,cola si cafele.E adevarat sunt dimineti cind i-mi fac un lattemachiato dar e foarte putina cafea in el si lapte e circa 200ml,de azi am zis sa nu mai beau nici macar atit.Eu cu tensiunea stau foarte bine,totdeauna o am in limita normala,obosita nu sunt pt ca stau acasa de cind cu sarcina,fac un pic de curatenie si ceva mancare,de calcat rufe nu calc....deci chiar nu stiu de ce am starea deasta de agitatie in corp mai mult in picioare o simt.Dupa 1 noaptea adorm ,dimineata nu m-as trezi in timpul zilei nu dorm decit stau la Tv mai toata ziua.
Genunchiul stang cred eu ca de la sarcina find pe aceasi parte fixata sI mai precis de la kg luate de la hormoni care i-am luat 4 luni pt sarcina.
Alina la multi ani micutei,sa fie sanatoasa si plina de noroc in viata,poate azi iti face Dr.o surpriza de ziua ei si iti spune ce ascunzi in burtica
Nicoleta sanatate fetitei tale si refacere rapita,i-mi pare rau pt mititica ca trebuie sa suporte acuma pe caldura asta gipsul acesta.
Fetelor va doresc un weekend frumos ,linistit,relaxant care pe unde sunteti acasa sau plecate,la mine e vesnic weekend daca stau numai acasa,sotul ma menajat mult find sarcina mea obtinuta prin fiv....eu ce mai ies cu masina la cumparaturi si atit.

Looana +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Looana, , am gasit aici ceva despre energia pe care zici tu ca o simti in picoare cand te pui in pat: http://www.reclamamascataatentie/sarcina/simptome-sarcina/Sindromul-picioarelor-obosite-nelinistite-in-sarcina-a7054.html
Si eu am exact aceleasi simptome, insa nu in fiecare seara. Am observat ca mi se intampla cand sunt foarte obosita, dar mi se intampla cateodata si cand nu eram insarcinata.
O zi fruoasa sa aveti!

mamica de Mara - 3 ani si 15+

Mergi la inceput