Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

aici sunt..merci angelique pt strigare
almy,cei de la leche league sunt f f f fdragutzi, exista si in romania..eu am un consultatnt in liban cu care am vb cand am avut nevoie..apelati la ei cu incredere
sa va spun ceva sigur: fetele care au ochi albastrii si sotii la fel, 100% toti copiii lor vor avea la fel...la ochii verzi nu stiu sigur daca e 100%..iar daca aveti ochi caprui sau negri atunci copilul poate sa aiba orice culoare

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Acum 5 minute a miscat iar bebe,de 2 ori in acelasi loc,am pus mana si am mai simtit de 2 ori si in mana miscarile.Se poate la 17 saptamani sau nu e bebe?

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Doura ma bucur ca ai aparut

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele mele, am inceput munca si in timpul meu liber nu resesc sa fac nimic decat sa dorm, pentru ca am trecut de la insomnii la somnolenta...Uite asa se joaca bebicu meu cu mine :D.
Am o usoara nelamurire. Am observat ca atunci cand ma simt mai rau, vars mai mult etc, raman fara burta si ma cam doare. Mi se pare tare ciudat. Parca s-ar piti bebe. Cand incep sa ma simt bine, iese la iveala ca o mingiuca (si desi sunt slaba e mare pentru varsta gestationala). Voi patiti asa?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

intrebare de blonda pentru garvidutele cu experienta: bb ramane acolo asa jos? ce eu tot sub nivelul buricului il simt?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

intrebare de blonda pentru garvidutele cu experienta: bb ramane acolo asa jos? ce eu tot sub nivelul buricului il simt?

22+

Si eu il simt la fel.

Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

salutare, burticutze!
Am reusit si eu sa citesc asa, rapidamente, mesajele voastre si mi-e clar ca nu am sanse sa raspund asaaaaa, pe larg, asa ca scriu un pic, cat am timp:

Mami! pentru raguseala,
- Gargara cu o cana de infuzie calduta de tei sau musetel in care (neplacut, dar foarte eficient) poti adauga o jumatate de lingurita cu sare de bucatarie;
- Curata si taie in felii subtiri o ridiche neagra. Pune feliile intr-un vas de portelan, cu zahar intre ele. Acestea vor lasa pana dimineata un suc gustos, din care serveti 5- 6 linguri pe zi(poti pune si miere, gustul e oricum bun).mai nou, mie mierea imi produce arsuri, pe langa arsurile ce le am eu in mod constant, asa ca am renuntat la ea (din pacate).
Sunt si multe ceaiuri eficiente, insa contraindicate in sarcina, so spunem pass.
Vorbeste cat de putin sau deloc, ok?
Sanatate multa!

Nicoleta, cred ca e posibil sa nu scapi de mancarimi pana nasti, din pacate...am 3 prietene care au avut aceeasi chestie (indusa numai de sarcina) si de care au scapat numai cand au nascut..Le venea sa isi rupa pielea de pe ele, saracutzele..
mai e o chestiune pe care candva o aveam si eu, un fel de alergie dupa dus, mi s-a spus ca de la procentul mare de clor din apa..

Bine ca a scapat aia mica de greutatea aia, mai ales pe asa calduri..Are sa se refaca repede, ca e mica..
Daca e sensibila, chiar si la glume, fiti atenti cu ele, fiindca sufera, asta e felul ei..Are sa inteleaga cand o sa fie mai mare, deocamdata fiti atenti.Lasati de-o parte ce zice lumea, ca asta nu conteaza, -gura lumii e sloboda-, insa copilul sensibil e si timid si are nevoie de mai multa atentie si grija..

Mica - uita gandurile negative ref la rezultate si bucura-te de bebe caaaat de mult posibil! fii convinsa ca puiul e foarte bine!!

Alexa, felicitari pentru bebelina!
Si eu am doar un kil in plus, parca parca m-as indrepta spre inca o jumatate de kilogram, dar nu bag mana-n foc;

Popi, mama de bubulina dragalasa, tare bine imi pare ca ai revenit! Te rog mai bate-le si tu la cap pe fete sa faca site-ul ala de poze, ca eu am tot mormait, insa nici o miscareChiar cred ca ar fi super sa ne cunoastem!!

Angelique, sunt innebunita dupa puiul din burtica, dar si dupa sotz la fel:),hi hi, e un minunat, abia astept sa il vad tatic, in fiecare dimineata il cauta, ca doar atunci are bebe chef de discutiuni, dar a citit toate cartile mele de mamici si de bebici, le-a terminat inaintea mea!!:) Asteptam ziua de 9 cu o nerabdare de neimaginat!!
oricum, eu am lasat-o mai moale acum cu munca, mutarea asta ne-a rupt rau pe amandoi, chiar daca eu nu am luat in brate nimicutza decat ceva hainutze..
Popi, mutati-va mai repede, mai incolo va fi mai greu.Cand te muti, de fapt?

Alina, noi avem numai nume pentru baietel, pentru fetita inca suntem in scotoceli:), la baiat a fost simplu si super rapid!

Dannnah-trimite departe nervi si griji, asta nu te ajuta deloc si nici pe bebe!Asta e, daca ai tu un medic mai grijuliu care vrea sa fie sigur ca totul e ok, nu e rau deloc.Fii linistita si zambeste! fii optimista! ai un pui in burtica!

gata, dispar, va pup pe toate si va doresc noapte linistita si bebici somnorosi

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Buna burtici! Noi il avem pe Stefan caruia ne pregatin sa-i luam din mot si imi aduc aminte cu nostalgie cand eram 2 in 1... il luam peste tot cu mine, nu aveam probleme; acuma, pe unde umblu eu, hop si el in carut sau in brate - si noi umbla, nu gluma! Deci, bucurati-va cat inca burtica nu e prea mare si puteti sa va mai petreceti linistite o vacanta in doi!
La sfatul unei mamici de pe forum, va povestesc despre pernele ptr gravide care, incepand cu luna a 4-a
devin din moft, necesitate. pe www.pernegravide.ro sunt 2 modele, ambele f comode (eu am adorat perna Bastonas, si acum dorm cu ea!). Tot acolo, daca va ganditi din timp sa faceti achizitiile ptr camera lui, este si o varianta de set de lenjerie ptr patut, cu tot ce-i trebuie lui, cel putin un an si jumate; sfatul meu e sa va opriti la perna, puneti pe altii sa va ia cadou (pe care oricum vrea sa vi-l ia) lenjerii si chestii pt bebi.
Sarcina usoara si la cat mai multe surprize si senzatii placute din partea burticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bubulina , nu ma uit in gura lumii, poate sa zica ce vrea, eu mi-am crescut fata cum am considerat eu de cuviinta. Si m-am purtat cu ea mai delicat. Glumele pe care i le facem sunt minore de genul "iti mananc picioarele si nu mai ai cu ce merge", "eu primesc prima desert ca am mancat mai repede", totul cu zambetul pe buze, da ea tot se imbufneaza. E, o sa-i treaca.

Menics, stai sa mai creasca. El tot jos ramane da va impinge intestinele si organele in sus. Cum zicea si Alma, stai sa vezi prin ultimele luni ce iti trage, la propriu, la ficati.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

22+

Imediat creste si incepe sa-ti dea la ficatzi. Urca, urca, bucurat-te de perioada asta, cand nu dor miscarile lui.

Eu deja o simt si mai sus de buric, cand vrea mandra.

Nici eu nu pot dormi pe stanga sau pe spate, ca ma iau palpitatii, numai dreapta. Si un fel de semi pe burta, cu piciorul flexat, sa sustina greutatea.

Alma 21+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput